הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

מטומטמת להפליא... :):):) חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? האם אתה אוהב את המשפחה שלך? חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? אם היית מאכל איזה מאכל היית? אם היית קינוח איזה קינוח היית? אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אתה מאמין באמונות טפלות? אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? איזה גלידה הכי טעימה? מה הכי כיף בחורף? מתי לאחרונה ראית קשת בענן? מתי לאחרונה ירד גשם? מתי לאחרונה אכלת? מה זה היה? היה טעים? האם אתה יודע לבשל? אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

שלי פאר

New member
אין אף אחד...

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? תלוי אם רוצים את כל המשפחה יחד האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? כל הזמן יש ריבים למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? לדודה ננה האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? כולם סטלנים האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? כל יום קורים... מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? לא זוכרת ולא זוכרת האם אתה אוהב את המשפחה שלך? לא! חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? לא יודעת אם היית מאכל איזה מאכל היית? מוקרם אם היית קינוח איזה קינוח היית? קצפת אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אביב אתה מאמין באמונות טפלות? כן אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? יש לי סוג של... אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? אחחחחחחחחחחח היה לי בבוקר כזה דבר איזה גלידה הכי טעימה? שוקו מה הכי כיף בחורף? שום דבר! מתי לאחרונה ראית קשת בענן? שראיתי דורותי מתי לאחרונה ירד גשם? וואלה לא יודעת מתי לאחרונה אכלת? שהגעתי הביתה מה זה היה? שניצל תירס היה טעים?סביר האם אתה יודע לבשל? כן אם כן, מה? לא משהו שישאיר אתכם בחיים מהו הספורט האהוב עלייך? הליכה איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? לא הייתי רוצה לשבור שיא חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? אף אחד מהתשובות! השאיפה שלי היא כסף! להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? אני לא אגיד אף משפט כזה "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר" "זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? כלום.. לא אומרים אצלנו את המילה הזו סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר! ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה. שבת קסומה לכולם! יום שבת לשים את הסיכום השבועי מוקדם בבקשה!

עכשיו תורי.

אין לי כוח לענות, נמחק הכל. סופ"ש נעים
, צליל.

RTur

New member
עונה:

חלק א'- שאלון משפחתי כמה אתם במשפחה? 4 האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? ברור שיש, אח מעצבן, אבא מעצבן, אמא מעצבנת..
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? אמא האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? לא ממש האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? ברור מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? חנוכת בית של דוד.. היה כיף האם אתה אוהב את המשפחה שלך? ברור חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? הייתי רוצה להיות סמור אם היית מאכל איזה מאכל היית? לא יודע אם היית קינוח איזה קינוח היית? נו מה? אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? חלאס אתה מאמין באמונות טפלות? לא ממש אם כן, אילו? רק בלהראות תנועה ביד לעבר חתול שחור ולירוק לצד שמאל 3 פעמים כשנבהלים היית רוצה כוחות על טבעיים? מי לא? אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? לא יודע מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? לא יודע איזה גלידה הכי טעימה? בננה מה הכי כיף בחורף? התה וההתכרבלות מתי לאחרונה ראית קשת בענן? לפני הרבה זמן מתי לאחרונה ירד גשם? לפני איזה חודש וחצי מתי לאחרונה אכלת? לאכול פופקורן בקולנוע נחשב? אם כן אז לפני 20 דקות מה זה היה? פופקורן היה טעים? יאפ האם אתה יודע לבשל? לא ממש אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? כדורסל.. שיהיה איזה שיא גינס היית רוצה לשבור? לא יודע חלק ג'- שאלות אמריקאיות מהי השאיפה הכי גדולה שלך? להביא שלום עולמי. להספיק את כל שיעורי הבית שיש לי למחר. להיות מסוגל לקום מהר מהמיטה. ד. שום דבר מה-3 שצויינו מעלה
מה המשפט שהכי לא סביר שתגיד? "סליחה, טעות שלי" "אני לא רואה טלוויזיה יותר"
"זה בסדר להפסיד לפעמים" "אולי ניצחת בקרב אבל לא במלחמה" מה צפוי למי שיכנה אותך "לוזר"? סקילה בעגבניות רקובות. קרב מוחות בוגר :" אתה לוזר!" התעלמות חיננית. למי אכפת מה הליצן הזה אמר!
ח"ח על הכנות. אחרי הכל לפעמים אני באמת כזה.

למעלה