הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

1. שם: 2. תאריך לידה: 3. איזה מזל את? 4. באיזו עיר נולדת? 5. מה הצבע שאת הכי אוהבת? 6. מהי המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? 7. איך השלמתם? 8. איזו תוכנית הכי אהבתם כשהייתם קטנים? 9. מהם התחביבים שלך היום? 10. אוספי ילדות – יש? 11. מי היו החברים הכי טובים שלך? 12. ואיפה הם היום? 13. איזה משחק הכי אהבת לשחק? 14. איזה מקצוע הכי שנאת בבית-הספר? 15. מה היה הציון הכי גבוה בתעודה ובאיזה מקצוע? 16. מה היה הציון הכי נמוך בתעודה ובאיזה מקצוע? 17. יש לך מודל לחיקוי? 18. איזה חלק בגוף את הכי אוהבת? 19. מה את מעדיפה - שירים ישראליים או לועזיים? 20. איזה זמר את הכי אוהבת? 21. מה את הכי אוהבת לאכול? 22. באיזה אוכל לעולם לא תגעי? 23. איזה סוג פיצוחים את הכי אוהבת? 24. איזה ממתק את הכי אוהבת? 25. איזה תוספות את מוסיפה לפיצה? 26. יש בגד שמביא לך מזל? 27. למה את אלרגית? 28. מה עדיף, כלבים או חתולים? 29. יש לך חיית מחמד? 30. ממה את הכי פוחדת? 31. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? 32. איזו תוכנית את הכי אוהבת בערוץ הילדים? 33. כמה שעות ביום את מדברת בסלולרי? 34. ספורט – אוהבת או שונאת? 35. מה את עושה כשאת לא מצליחה להירדם? 36. איזה שחקן את הכי אוהבת? 37. כשהיית קטנה מה רצית להיות כשתגדלי? 38. מה הכי מצחיק אותך? 39. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי? 40. איזה סרט הכי אהבת בילדות? 41. איזה סרט את אוהבת עכשיו? 42. האם את בן אדם של בוקר או של לילה? 43. מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר? 44. איפה את הכי שונאת להיות? 45. האם יש ספר שהשפיע על חייך? 46. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או הצגה? 47. מה את חולמת לעשות? 48. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? 49. ספרי על הטיול הכי מגניב שלך 50. 5 עובדות שלא יודעים עליכם (עדיין...) העתקתי מערוץ הילדים

שלי פאר

New member
תמיד ראשונה!?

1. שם: שלי פאר 2. תאריך לידה: 15.5.87 3. איזה מזל את? שור 4. באיזו עיר נולדת? עפולה 5. מה הצבע שאת הכי אוהבת? ירוק 6. מהי המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? היו מלא אני כל הזמן רבה עם החבר'ה שלי 7. איך השלמתם? לא זוכרת 8. איזו תוכנית הכי אהבתם כשהייתם קטנים? פלפלת ובימבה וכל התבלינים האלה 9. מהם התחביבים שלך היום? לענות על שאלונים לקרוא ספרים לשמוע מוזיקה ולישון 10. אוספי ילדות – יש? לא 11. מי היו החברים הכי טובים שלך? כל שנה זה השתנה 12. ואיפה הם היום? לא יודעת אני לא בקשר איתם 13. איזה משחק הכי אהבת לשחק? לא זוכרת בטח קלאס 14. איזה מקצוע הכי שנאת בבית-הספר? כל המקצועות 15. מה היה הציון הכי גבוה בתעודה ובאיזה מקצוע? 90 בכלכלה 16. מה היה הציון הכי נמוך בתעודה ובאיזה מקצוע? 16 בספורט 17. יש לך מודל לחיקוי? לא 18. איזה חלק בגוף את הכי אוהבת? שיניים עיניים ושתפיים 19. מה את מעדיפה - שירים ישראליים או לועזיים? עבריים 20. איזה זמר את הכי אוהבת? דודו טסה 21. מה את הכי אוהבת לאכול? בורגראנץ 22. באיזה אוכל לעולם לא תגעי? דגים 23. איזה סוג פיצוחים את הכי אוהבת? פיסטוקים (אני קוראת לזה נפתחים) 24. איזה ממתק את הכי אוהבת? לא אוהבת ממתקים 25. איזה תוספות את מוסיפה לפיצה? לא אוכלת פיצות 26. יש בגד שמביא לך מזל? לא יש לי תחתונים כאלה. 27. למה את אלרגית? לחיים. 28. מה עדיף, כלבים או חתולים? אף אחד מהם 29. יש לך חיית מחמד? לא 30. ממה את הכי פוחדת? מאלוהים והמוות 31. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? הכל! 32. איזו תוכנית את הכי אוהבת בערוץ הילדים? ארתור 33. כמה שעות ביום את מדברת בסלולרי? חחח 5 דקות הכי הרבה 34. ספורט – אוהבת או שונאת? לא אוהבת ולא שונאת 35. מה את עושה כשאת לא מצליחה להירדם? שותה כוס חלב (איכס) 36. איזה שחקן את הכי אוהבת? אין מישהו מיוחד 37. כשהיית קטנה מה רצית להיות כשתגדלי? פסיכולוגית 38. מה הכי מצחיק אותך? אני 39. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי? בגיל 11 וחצי עם מלך השכבה 40. איזה סרט הכי אהבת בילדות? כל אלה של וולד דיסני 41. איזה סרט את אוהבת עכשיו? אין משהו ספציפי 42. האם את בן אדם של בוקר או של לילה? לא של זה ולא של זה 43. מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר? מכבה את הרטט בפלא 44. איפה את הכי שונאת להיות? בבית 45. האם יש ספר שהשפיע על חייך? כן! תצחקו תצחקו אבל לגלילה רון פדר יש סדרת ספרים של ציון כהן ובתיה אברהמי ולי היה סיפור ממש ממש דומה עם איזה ילד 46. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או הצגה? מהה!? חחח 47. מה את חולמת לעשות? כסף 48. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לא זוכרת 49. ספרי על הטיול הכי מגניב שלך: כל הטיולים האלה של המת"ס 50. 5 עובדות שלא יודעים עליכם (עדיין...) שאני חמודה, רעה, פחדנית, חסרת ביטחון עצמי וביישנית

../images/Emo13.gif

1. שם: צליל. 2. תאריך לידה: 18.5.93 3. איזה מזל את? שור. 4. באיזו עיר נולדת? שרונה. 5. מה הצבע שאת הכי אוהבת? כחול. 6. מהי המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? לא היה. 7. איך השלמתם? ^^ 8. איזו תוכנית הכי אהבתם כשהייתם קטנים? המ, המומינים? 9. מהם התחביבים שלך היום? יש המון. 10. אוספי ילדות – יש? לא. 11. מי היו החברים הכי טובים שלך? היו? למה היו? 12. ואיפה הם היום? פה. 13. איזה משחק הכי אהבת לשחק? קלאס ו- 1,2,3 דג מלוח
14. איזה מקצוע הכי שנאת בבית-הספר? שנאת? עדיין שונאת. מתמטיקה. 15. מה היה הציון הכי גבוה בתעודה ובאיזה מקצוע? 100 המ, לא זוכרת, אני רק זוכרת שהיו כמה מאיות
. 16. מה היה הציון הכי נמוך בתעודה ובאיזה מקצוע? 46, בגיאומטריה. 17. יש לך מודל לחיקוי? כן. 18. איזה חלק בגוף את הכי אוהבת? עיניים. 19. מה את מעדיפה - שירים ישראליים או לועזיים? ישראלים. 20. איזה זמר את הכי אוהבת? יש המון. 21. מה את הכי אוהבת לאכול? סלט. 22. באיזה אוכל לעולם לא תגעי? כל מיני. 23. איזה סוג פיצוחים את הכי אוהבת? לא אוהבת. 24. איזה ממתק את הכי אוהבת? טעמי. 25. איזה תוספות את מוסיפה לפיצה? טונה ותירס. 26. יש בגד שמביא לך מזל? לא. 27. למה את אלרגית? לכלום. 28. מה עדיף, כלבים או חתולים? כלבים. 29. יש לך חיית מחמד? כן. 30. ממה את הכי פוחדת? מהמוות. 31. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? יש הרבה. 32. איזו תוכנית את הכי אוהבת בערוץ הילדים? המ
33. כמה שעות ביום את מדברת בסלולרי? בזמן האחרון בכלל לא. 34. ספורט – אוהבת או שונאת? אוהבת, אוהבת, אוהבת! 35. מה את עושה כשאת לא מצליחה להירדם? כלום. 36. איזה שחקן את הכי אוהבת? חלאס, תקראו בשאלונים קודמים. 37. כשהיית קטנה מה רצית להיות כשתגדלי? וטרינרית
עו"ד
רופאה מנתחת
38. מה הכי מצחיק אותך? כל מיני. 39. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך ועם מי? לא הייתה. 40. איזה סרט הכי אהבת בילדות? אנאערף. 41. איזה סרט את אוהבת עכשיו? סתיו בניו יורק, אישה יפה. 42. האם את בן אדם של בוקר או של לילה? לילה. 43. מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר? פותחת את העיניים. 44. איפה את הכי שונאת להיות? בהמון מקומות בזמן האחרון. 45. האם יש ספר שהשפיע על חייך? לא. 46. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או הצגה?
47. מה את חולמת לעשות? הרבה. 48. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? כלום. 49. ספרי על הטיול הכי מגניב שלך? חלאס. 50. 5 עובדות שלא יודעים עליכם (עדיין...) אין לי כוח.

RTur

New member
עונה:

1. שם: ארתור 2. תאריך לידה: 19.11.88 3. איזה מזל את? עקרב 4. באיזו עיר נולדת? מינסק 5. מה הצבע שאת הכי אוהבת? כחול, ירוק 6. מהי המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? מריבה שאחריה אנחנו לא ממש בקשר 7. איך השלמתם? אמרתי שאנחנו לא ממש בקשר.. 8. איזו תוכנית הכי אהבתם כשהייתם קטנים? פאוור ריינג'רס! 9. מהם התחביבים שלך היום? לשיר, לנגן, מחשב, טלוויזיה 10. אוספי ילדות – יש? ברור 11. מי היו החברים הכי טובים שלך? היו או מי שעכשיו? היו - איליה וירון 12. ואיפה הם היום? איליה עזב ת'ארץ לארה"ב וירון איפשהו פה חח 13. איזה משחק הכי אהבת לשחק? פוגים חח 14. איזה מקצוע הכי שנאת בבית-הספר? די שנאתי הכל חח 15. מה היה הציון הכי גבוה בתעודה ובאיזה מקצוע? 100.. כמעט בכל מקצוע היה לי 100 מתישהו 16. מה היה הציון הכי נמוך בתעודה ובאיזה מקצוע? 40 בפיזיקה חח 17. יש לך מודל לחיקוי? לא יודע 18. איזה חלק בגוף את הכי אוהבת? חחח 19. מה את מעדיפה - שירים ישראליים או לועזיים? ישראליים 20. איזה זמר את הכי אוהבת? דודו טסה 21. מה את הכי אוהבת לאכול? פיצה 22. באיזה אוכל לעולם לא תגעי? דגים 23. איזה סוג פיצוחים את הכי אוהבת? כמעט הכל 24. איזה ממתק את הכי אוהבת? אגוזי
25. איזה תוספות את מוסיפה לפיצה? זיתים, טונה, תירס או עגבניה 26. יש בגד שמביא לך מזל? לא חושב.. 27. למה את אלרגית? לא ידוע לי על אלרגיות 28. מה עדיף, כלבים או חתולים? חתולים 29. יש לך חיית מחמד? דגים 30. ממה את הכי פוחדת? מוות אני מניח 31. מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? פקאציות חח 32. איזו תוכנית את הכי אוהבת בערוץ הילדים? פעם אהבתי את כדור פורח וששטוס אבל היום אני כבר לא רואה כלום חח 33. כמה שעות ביום את מדברת בסלולרי? משהו כמו שעה וחצי-שעתיים 34. ספורט – אוהבת או שונאת? תלוי 35. מה את עושה כשאת לא מצליחה להירדם? קם 36. איזה שחקן את הכי אוהבת? הממ.. קטורזה 37. כשהיית קטנה מה רצית להיות כשתגדלי? זמר 38. מה הכי מצחיק אותך? סטנדאפיסטים
41. איזה סרט את אוהבת עכשיו? סוף העולם שמאלה 42. האם את בן אדם של בוקר או של לילה? ערב 43. מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר? מתלבש 44. איפה את הכי שונאת להיות? במקום שאני לא אוהב חח 45. האם יש ספר שהשפיע על חייך? לא חושב 46. מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך בזמן שידור או הצגה? עניתי שטויות 47. מה את חולמת לעשות? להוציא דיסק 48. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לא יודע 49. ספרי על הטיול הכי מגניב שלך - רודוס לפני גיוס עם החבר'ה - היה הכי מצחיק בעולם 50. 5 עובדות שלא יודעים עליכם (עדיין...) - לא רוצה.. כי אז הם יפסיקו להיות עובדות שלא ידעו עליי..

למעלה