הפינה שלי...

gadik6

New member
די הזוי...

קודם כל, מה קרה לשומר נגיעה? ושנית, עכשיו זה מסביר למה הרבה פה לא יודעים לנהוג...

gadik6

New member
על ראש הגנב בוער ה... ../images/Emo8.gif

לא סתם, לא אמרתי שאת לא יודעת... אמרתי פשוט שבגלל שהטסטרים לא מקפידים אז גם כאלו שלא יודעים לנהוג עוברים...

נו אבל חרשתי את זה.

טסט ראשון נהגתי מעולה. באמאשלי, מעולה. חניה מצויינת. טסט של אמ 6 דקות בערך. פתאום הוא אומר לי 'טוב תתחלפו'
. אז אמרתי 'מה, נכשלתי
' והוא אמר לי 'לא, להפך' כל טיפש יבין מה זה להפך
. אמ, והוא הכשיל אותי
.

gadik6

New member
כנראה שהוא התכוון...

שהוכשלת ולא נכשלת (את דיברת בפעיל והוא התכוון שזה הפוך בסביל)
בכל מקרה קורה, לפעמים אין צדק בעולם... העיקר יש לך רשיון...

BlackJack1

New member
סיפור הזוי מהטסט השני (שבו עברתי)

אחרי שנכשלתי בטסט הראשון, לטסט השני באתי כבר בוגר יותר,בלי התרגשות וידיעה שכדאי לי מאוד לעבור אותו,כי אח"כ אם יהיה עוד טסט הוא יהיה ממש לפני הגיוס. הטסט שוב לא יכל להתחיל גרוע יותר,שנכנס לאוטו אחד הטסטרים היותר קשים שיש באותו משרד רישוי נו מילא,הוא לא ימנע מאיתנו לקבל רשיון! כמובן שהוא התחיל את הטסט במסלול יחסית קשה,אבל גם עם זה התמודדנו,ואז היה את סיפור הטנדר הלבן: הטסטר אומר לי לעשות חנייה מאחורי טנדר לבן בירידה,אני מסתכל רואה אוטו לבן שנראה יותר לכיוון של מסחרית לבנה ואומר לטסטר : "זה לא נראה לי כמו טנדר" הטסטר בתגובה:"זה לא נראה כמו טנדר? טוב! סע סע! (בעצבים),הוא התחיל לגדף ולהגיד שאם זה לא נראה כמו טנדר אז גם פנייה שמאלה בצומת לא תראה לי כמו פנייה שמאלה,וטנדר גם שהוא סגור זה טנדר (!),ביקשתי סליחה יפה (אבל עדיין זה לא נראה לי כמו טנדר) והוא אמר לי לעשות חנייה מאחורי אוטו כחול (אם זה לא נראה לי כחול לחשוב שזה אדום הוא אמר),והחנייה הייתה מושלמת (בפנים!),בהמשך כל הטסט (גם שלא נהגתי) הוא הסתכל עליי במבטים מפחידים ומאיימים , וכבר התחלתי לחשוש שהוא יכשיל אותי על זה שהוא נעלב מזה שאני לא מסכים איתו לגבי טנדרים לבנים..

gadik6

New member
סתם שאלה...

למה החלטת פתאום להתווכח איתו אם זה טנדר או לא... הרי הבנת איפה אתה צריך לעשות את החנייה...

חחחח

תמיד רצוי לא להתווכח עם טסטרים, אם אתה לא חושב שזה טנדר פשוט כשמתקרבים אליו תשאל אם זה האוטו שאליו הוא התכוון. בכל מקרה עברת אז זה לא משנה.

למעלה