הפינה שלי...

LadySpeedStick

New member
../images/Emo73.gif

את 2 עבירות התנועה הגדולות שלי עשיתי בגלל החברים בעיקר, לא בשביל להרשים או לא לאכזב, אלא בשביל לא לאבד אותם בדרכים. בכל זאת אני לא מצדיקה את העבירות. (איזו פתיחה רצינית
)
נסענו כמה רכבים לחוף פלמחים ואני לא ידעתי את הדרך. מצאתי את עצמי מאבדת את הרכב שעקבתי אחריו והגעתי למהירות של 150 קמ"ש עד שהתקשרתי לבקש ממנו להרגיע.
ביום שישי האחרון נסענו לאנשהו בתוך יפו ואני נסעתי אחרי עידו. בלי לשים לב, הוא נכנס פעמיים לרחוב באין כניסה (כן, יצאתי עיוורת) ואני אחריו. רק מאי, שישבה לידי, שמה לב ואמרה לי את זה בסוף הרחוב השני שאני נוסעת הפוך. כשיצאתי מהרחוב השני לכביש הראשי, במקום שבכלל אי אפשר לצאת מנו לכביש הראשי, הגיעה משטרה בדיוק מולי ונכנסה לתוך הרחוב החד סיטרי ממנו יצאתי בכיוון ההפוך. עד היום אני לא מבינה איך הם לא אמרו לי כלום והמשיכו בנסיעה שלהם. בכל אופן, זה היה הרגע מפחיד במיוחד.

OoמיכלoO

New member
הפינה הכי מדכאת בעולם ../images/Emo10.gif

כן אם אתם לא יודעים (ואתם לא) נכשלתי אתמול בטסט שישי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא נורא... אל תתייאשי. בסוף כולם מקבלים רישיון
.

זה עוד שטויות...

זה שהיה איתי בטסט לא שם חגורה, ומרוב לחץ לא שמתי לב שהוא לא חגור... ובגלל זה נכשלתי

חחחח ../images/Emo3.gif

פשוט זה שאמרת ששכחת לשים חגורה בטסט הזכיר לי.... ת'אמת אין קשר

10GaZ

New member
יש סיפורים מכל הסוגים

מעניינים - "יש לי אבן בדוושה של הברקס!" חבר שהABS התחיל לעבוד לו ולא הבין מה זה מפחידים - באמצע הלילה, על איילון, פתאום ניצונות והבזקים ואז משום מקום רכב "נוחת" על הכביש. כמה חבר'ה עצרו בצד יחד איתי ועצרנו את התנועה, וניסינו לעזור לנהג שנלכד באוטו. הכי נורא היה חוסר הוודאות. אולי היו עוד נוסעים באוטו שעפו? לא היו עוד נוסעים בסופו של דבר, אבל הנהג היה על סף מוות באוטו, הוא הה לכוד. רק 20-25 דקות אחרי התאונה הוא חולץ והובל לבי"ח. מצבו הוגדר קשה. ורק אז הבנתי מה המשמעות של "קשה". מוזרים - הומו עשה לי עיניים בצומת, הולכת רגל נכנסה לי באוטו כשעמדתי ברמזור (פשוט נתקעה באוטו מסיבה לא ברורה) והבנתי מדוע אסור להיות עם מישהי בטרנטה (אוטו ישן ומתפרק). ובקרוב, אולי, אני אגשים את אחד מחלומות חיי.

נתקעה באוטו כשעמדת ברמזור?

איזה מזורה- בטח היו לה חובות והיא חיפשה את מי לתבוע כדי להוציא ממנו כסף ובתור אחד שהוא נהג חדש בטח חשבת שאתה המושלם לתבוע אותו...

10GaZ

New member
או שהיא פשוט הלכה עקום ולא הסתכלה

לאן היא הולכת.. ואז מה הייתי יכול להגיד? "נהגת"?! אז אמרתי "הולכת...."

gadik6

New member
אז לכמה סיפורים משלי...

במשך כמעט השנתיים שאני נוהג רק פעמיים עצר אותי שוטר. פעם אחת זה היה בערב הסילווסטר כשנכנסתי די מהר לכיכר ובדיוק בא שוטר משמאל, ולא חתכתי אותו אבל זה היה גבולי ולכן הוא עצר אותי... עם המזל שלי לא היה לי גם שלט נהג חדש (בנינו, זה לא מה שמציל חיים). בכל מקרה לאחר שהוא איים שאני מקבל זימון לבית משפט הוא ויתר לי ונסע לדרכו. הפעם השניה הייתה בדרך לב"ש, קיבלתי דו"ח על כך שהנוסעת מאחור לא חגרה, וזאת למרות שהיא כן חגרה ושחררה את החגורה כשהשוטר עצר אותנו(די מצחיק שלמרות כל מה שאני עושה דווקא על דבר לא מוצדק קיבלתי דו"ח). עוד קטע מצחיק היה לפני די הרבה זמן... נסעתי בשכונה שלי וממול על הכביש הלכה "כנופייה" של ילדים בני 10 ששום דבר לא מפחיד אותם... אני החלטתי לבדוק עד כמה אמיצים הם ונסעתי ישר אליהם, בהתחלה הם גילו אומץ לב, אך כשכבר הייתי ממש קרוב פתאום הם כנראו איבדו את האומץ ובפנים מבוהלות פשוט טסו מהכביש... חבל שלא הייתה לי מצלמה לצלם את המבטים שלהם כשהם נסו על נפשם... קטע פחות מצחיק קרה לפני כמה חודשים ביום שישי בלילה, יצאתי לסיבוב בעיר לפני המפגש עם החברים והידידות, ועל הדרך עשיתי סיבוב קצר מחוץ לעיר... לקראת הכניסה לעיר איזה רכב חתך אותי ואני כמובן כהרגלי נסעתי אחריו ואז חתכתי אותו בחזרה ופניתי לכיוון מרכז העיר... אחרי כמה מאות מטרים שמתי לב שהוא נוסע אחריי ובקטע כביש ארוך ורחב פתאום אלה שברכב צועקים לי שאני אעצור (אלה היו שכנינו הבדואים)... אין ברירה, חייבים לעצור (יותר פחדתי שהם יכנסו בי). בכל מקרה אני עוצר הם כמעט נעצרים לידי, אני מחפש כבר את המברג או המסור החשמלי אבל אז פתאום הם נותנים גז ונוסעים... נגמר בלי אלימות... בכל מקרה מה למדנו מכל זה? לא חותכים אחרים ולא מתעסקים עם אף אחד על הכביש... ואם כן חותכים וכן מתעסקים אז כדאי לדאוג למשהו מברזל...

Drorrrrrr

New member
בטסט שלי

רבתי עם הטסטר
. נסענו לנו והוא ביקש שאני אפתח את החלון שלי, אז פתחתי, והוא דיבר עם זו שהייתה מימיני, הכל טוב ויפה. נגמרה השיחה המרתקת [לא!] להפליא. עברו כשלושים שניות ושאלתי אם אפשר לסגור את החלון והוא התפרץ עלי: "הישראלים! אין להם סבלנות! לא יכולת לחכות?! חם לך?!" אני: "למען האמת? כן", "הישראלים, החוצפנים האלה". סגרתי את החלון ושתקתי
. אנחנו ממשיכים לנסוע והוא אומר לי לעשות חניה מימין, אני עושה הכל טוב ויפה. אני מסיים את החניה ומחכה להוראה, אני מסתכל עליו, והוא אומר לי: "אני לא המורה שלך! אתה לא תקבל ממני תגובה", אני: "בסדר, לא ציפיתי, רק רוצה לדעת לאן לנסוע", הוא: "יש לך עכשיו רישיון, אתה מחליט", "אתה לא אמור להגיד לי לאן לנסוע?", הוא: "הממ, תעשה מה שאתה חושב".
בסופו של דבר עברתי
.

QAF Fan Block

New member
הטסט שלי היה הזוי.....

זאת שהייתה איתי התחילה, הטסטר כל הזמן מסביר לה מה לעשות כאילו אנחנו בשיעור נהיגה ראשון או משהו...אחרי 5 דקות בערך הוא אומר לה לחנות ולהתחלף איתי. אני הייתי בטוחה שהספיק לו והוא מכשיל אותה או משהו... התחלפנו והוא לקח לעצמו הפסקת סיגרייה....בינתיים היא מדברת איתו והוא אומר לה שהיא עברה! נגמרת ההפסקה שלו, הוא נכנס למכונית והוא דתי כזה....הוא שם לי יד על הראש וממלמל משהו..ממה שהצלחתי להבין "שתעביר את שירה טסט ראשון" ואני ישר אמן!! הוא עשה לשנייה אותו דבר... אני מתחילה לנהוג-הוא אומר לי לעקוף מכונית מימין (!!), לסוע מעל המהירות המותרת (!!) ומתי שכבר כמעט הגענו לנקודת ההתחלה של הטסט שאלתי אותו אם הוא מעביר אותי גם והוא אמר בטח! הטסט שלי היה מקסימום 10 דקות.... אין טסט זה פשוט 80% מזל!!

למעלה