הפינה שלי...

gadik6

New member
הפינה שלי... ../images/Emo11.gif

טוב בעקבות כל הפינות שנפתחו החלטתי גם לפתוח פינה משלי שתעסוק בנושא... נהיגה... כל מה שקשור בזה... שמתי לב שיש פה כמה נהגים ונהגות, אז נתחיל מסיפורים מעניינים, מפחידים או מוזרים שקרו לכם בזמן שנהגתם (ו"נפלה לי המראת איפור באמצע נתיבי איילון" לא נחשב לאחד מהנ"ל...) שתפו את כולנו, דונט בי שיי...

סיפור קצת מפחיד

לפני כמה שיעורי נהיגה, אני חושבת שזה היה ביום ראשון, נסעתי ישר בכיכר אחרי כמובן שבדקתי שאין אף אחד שבא משמאל או מישהו ממול שפונה שמאלה, ראיתי שמימין יש משאית שבאה וגולשת באיטיות אז המשכתי לנסוע, מה גם שהזכות קדימה שלי ולא שלה, במיוחד כבר שהייתי כבר בתוך הכיכר אז המשכתי לנסוע לאט [כי זה כיכר שקצת קשה לתמרן בה אז נוסעים לאט], ראיתי שהמשאית לא עוצרת אבל גולשת ממש באיטיות אז חשבתי שהיא תעצור כי בכל זאת הזכות קדימה שלי וגם אם לא אם הוא היה ממשיך הוא היה מתנגש בי אז שנייה לפני המפגש של הכיכר עם הנתיב של המשאית הסתכלתי ישר כדי לדעת איך אני יוצאת מהכיכר [בד"כ רצוי להסתכל על הדרך, לא?!], בול בשנייה הזאת הנהג משאית הבן-ז*** שם גז וחתך אותי, מזל שהמורה שלי שם לב ובלם וצפצף לו כי אחרת הייתי נתקעת במשאית. אחרי שהמורה שלי צפצף לו הוא עצר ועשה פרצוף מפגר כאילו לא קרה כלום אאאאאאארררררררגגגגגג. המורה אמר לי שאם היה שם שוטר הוא היה מוריד אותו מהכביש ושולל לו ת'רשיון. יום אחר כך היה כתוב בעיתון שמורי נהיגה יכולים לתת דוחות...

10GaZ

New member
בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם

ואת תלמדי את זה על בשרך בכל פעם שתסעי בכביש עם הרשיון

אבל חשבתי שהייתי חכמה

ראיתי ת'משאית, הייתי בטוחה שהיא תעצור וגם אם לא היא הייתה מספיק איטית כדי שאני אספיק לעבור, אם לא הייתי מסתכלת לנתיב שהייתי אמורה להיכנס אליו הייתי עוצרת בזמן אבל בשלב מסוים צריך להסתכל לאן שנוסעים אחרת הייתי נתקעת במשהו אחר...

10GaZ

New member
נהג טוב הוא לא נהג שיודע לנהוג

אלא נהג שיודע לצפות מראש אירועים שהולכים להתרחש על הכביש ולנהוג (תרתי משמע) בהתאם. ואת זה עושה נסיון או "טא'צ"... אני מבין אותך, אבל אסור להיות תמימים ונאיבים על הכביש.

תאמין לי שאם היית שם היית עושה כמונ

י. הוא נסע כמו צב, אני חושבת שגם היה אוטו מאחורי, אז מה עדיף לחכות באמצע הכיכר כי אני חושבת באחוז בערך שהמשאית כן תחתוך אותי ולהסתכן בזה שהאוטו מאחוריי יתקע בי או לעבור ת'כיכר כי זה מה שאני אמורה לעשות?

gadik6

New member
אז מה הוא ניסה להתנקש בך?

וככה ויתרת? לא רדפת אחריו?

יש מצב שהוא ניסה להתנקש בי

הוא לא עיוור [אחרת הוא היה חותך פשוט ת'כיכר ולא מגיע במהירות צב], כנראה בגלל שאני ל' הוא החליט שאני צריכה לחכות לו וחתך אותי, אם הוא היה מגיע לכיכר במהירות גבוהה יותר, יכול להיות שהייתי עוצרת למרות שהזכות שלי אבל הוא הגיע במהירות ממש איטית והחליט פשוט לחתוך אותי.

../images/Emo12.gif מה שגוי מה ?!?!

מממ... לוידעת. לא מתחשק לי לחשוב יותר מידי עכשיו :|

חחח... יש לי עוד עצה בשבילך...

אל תתווכחי עם גונן. [ אתה רואה שאני לומדת מהר?!
]

10GaZ

New member
אני לא אוהב להתווכח

אני אוהב להיות צודק
(ובין השאר לתקן אחרים שהם חושבים שמה שהם עושים אמת/צודק/נכון

למעלה