הפינה שילי

cami y luly

New member
הפינה שילי

-יום שבת היתה לי חזרה בבוקר עד בערך 1 וחצי. -יום ראשון היה לי שיעור במודרני. -יום שלישי עשו לנו תאורה משעה 9 בבוקר והיה מאוד מעייף. -יום רביעי נסענו לחזרה של כל המופע בשעה 11 בערך והמופע הראשון היה משעה 5 עד 7 עם קצת פאשלות והמופע השני היה בערך משעה 8 וחצי והיה לי פאשלה קטנה רק בריקוד סיום...
המלצות: טיפ: אם אתם הולכים לתאטרון באר-שבע (לא היכל התרבות) אז אתם יכולים ללכת לפלאפל שנימצא ממש לידו. לא זוכרת איך קוראים לו. השניצל שם מצוין.
סרט: מבצע סבתא שחקנים: רמי הוינברגר, עמי סמולרצ`יק, עינת ויצמן, רוזינה קמבוס, צח שפיצן, רותם אבוהב תקציר: סבתא חיה שגיב מתה בגיל 92, בבית האבות בכפר סבא. שלושת האחים אלון, בני ועידן, עסוקים עד מעל הראש. קיבוץ עסיסים לא יטפל בסידורי הלוויה של חיה משום שע"פי התקנון: "הקיבוץ לא יממן חתונה או לוויה של מי שלא חי בו בשנתיים האחרונות". לאחים אין זמן ואין כסף. אלון מעביר פקודה לבני ועידן להתייצב למחרת בבוקר בלשכתו לתדריך. אלון מציג להם את התוכנית בעזרת טלקים ומפות, כמבצע צבאי המתחלק לשלושה חלקים: 1. עידן: אחראי על אישורים, תעודות פטירה והזמנת אורחים 2. בני אחראי על ההובלה 3. אלון: אחראי על בניית ארון מתים וחפירת בור. דירוג: ***** (הסרט טיפה ישן אבל ממש יפה ומומלץ מאוד) שיהיה לכם לילה טוב

sh53

New member
טוב לראות אותך שוב בפינתך ../images/Emo13.gif

ושמחה שנהנית בחזרות להופעה ומההופעה עצמה (למרות שאני בטוחה שהיה מעייף מאוד, כי עבדתם על זה מסביב לשעון).

cami y luly

New member
../images/Emo9.gif

באמת חזרנו אחרי החזרות מותשות אבל היה מאוד כיף

As היחידה

New member
שמחה לראות את פינתך אחרי זמן רב

יחסית...
אחלה פינה
והטיפ פצצה חחחחח לא שאני אגיע לבאר שבע אבל בכל זאת..

למעלה