הפינה השבועית

Rock and MetaL

New member
לא צריך לצאת בהאשמות

לא אמרתי שאתה וואנבי השיר סיינט אנגר יפה אבל לא ברמה של מטאליקה,האלבומים שאני הכי אוהב הם קיל אם אול ,בלאק ומאסטר.מעתי את כול השירים בכול האלבומים ורק מלואד,רילואד ומסיינט אנגר התאכזבתי,בסיינט אנגר השירים היפים הם רק:שיר הנושא,פרנטיק,סום קיינד אוף מנסטר וסוויט אמבר.כול שאר האלבומים מצליחים יותר.ומטאליקה הוציאו את סיינט אנגר רק כדי להראות שהם עדיין קימיים(98 אלבום אחרון עד סיינט אנגר)

idanem

New member
נחמד לדעת שיש עוד מעריצי מטאליקה

בפורום חוץ ממני..אני לא לבד! בקשר לסיינט אנגר, הוא אלבום טוב...לא כמו הראשונים..אבל עדיין מעולה..סגנון אחר...כבר לא מטאל..רוק...אבל עדיין כיף לשמוע אותו... האלבומים הכי טובים של מטאליקה הם החמישה הראשונים...ללא ספק בכלל..שהם: kill 'em all ride the lightning master of puppets and justice for all... (metallica (the black album הם אלבומים מעולים!!! רייד הכי טוב שם לדעתי...אבל גם השאר מעולים!!! ובקשר לבאים אחריהם, הם נכנסים יותר בגדר של אלבומים נחמדים...אבל עדיין כיף לשמוע אותם ובכל אחד יש לפחות 2 יצירות מופת של מטאליקה...אני אתן דוגמא ל-2 מכל אחד: load- until it sleeps, the memory remains re-load- the unforgiven II, fuel st. anger-frantic, st. anger וכמובן שיש יותר...

Reign In Blood

New member
גם אני אוהב את מאטליקה..

ג'אסטיס זה הלבום ששינה את חיי... בקשר לשלושת האלבומים שהזכרת נכון בכל אחד יש רק 2-3 להיטים כל השאר ממש ממש לא משהו וזה מאוד מאכזב שאחרי האלבום השחור זה מה שהיא הוציאה שהיא הייתה אמורה לגדול ללהקת מאטל במימדים.. סנט אנגר לדעתי לפחות ממש גרוע נכון שיחסית למיינסתרים כיום היא סבבה אבל זו מאטליקה לא מצפים לכזה אלבום..

Shachaf D

New member
אם אתה אוהב מטאליקה ...

אז למה נראה לך ש The memory remins Bמצא בלואד ?! הוא נמצא ברי לואד.. שיר מס' 2

idanem

New member
אוווו

מתנשא שהתבלבלתי? רוצה שירים טובים מלאוד? כן? קח: hero of the day the outlaw torn mama said

Shachaf D

New member
לא מתנשא אחי,סליחה עם נפגעת או משהו

זה לא הייתה הכוונה שלי :) מה שאמרת וגם אנטיל יט סליפס ... זה השירים היותר חזקים של לואד

idanem

New member
לא נעלבתי...לקחתי את זה בצחוק...

וכתבתי אנטיל איט סלפיפס בהודעה הראשונה שהמלצתי...

דעה אישית...

מטאליקה מעולים, וגם האלבום ST ANGER... אבל ת'אמת באלבום הזה הם התחילו להתמסחר ולא לעשות מוזיקה באמת... אבל השירים באלבום טובים... לדעתי מאסטר שולט...

Shachaf D

New member
הם התחליו להתמסחר עוד לפני

מתי שיצא האלבום השחור אז הם התחילו להתמסחר

idanem

New member
אמממ

השיר המפולפל- the zephyr song השיר הלא מפולפל- metallica-disposable heros

itoosh2

New member
אם אתם רוצים..

אני חושב שאפשר להעביר את השירשור הזה לפורום מטאליקה

idanem

New member
אם אתה רוצה

אני חושב שאפשר שלא תשתתף בשרשור הזה אם אתה לא רוצה לדבר על מטאליקה... ואם לא שמת לב, ה"שרשור" היה קשור לרד הוט ולעוד שיר לא של רד הוט...אז מותר לדבר עכשיו על מטאליקה?

Eloola

New member
אני../images/Emo62.gif

השיר המפולפל של השבוע הוא..? cant stop השיר הלא מפופל שלי בשבוע הוא..? הכוכבים דולקים על אש קטנה\משינה

למעלה