הפינה השבועית

angel 0f r0ck

New member
הפינה השבועית

יופי מירית..בגללך ג'ון לא יוצא לי מהראש עכשיו(או יותר נכון בזכותך). אני חושבת שאני מאוהבת. טוב,לעניינינו.. השיר המפולפל של השבוע הוא..? השיר הלא מפופל שלי בשבוע הוא..?

itoosh2

New member
שלי!

מפולפל - my friends - נחשו של מי? לא מפולפל - somwhere only we know - keane התאהבתי בשיר הזה!

genz

New member
...

מפולפל - power of equality לא מפולפל - the ramones-i wanna live

../images/Emo60.gif

השיר המפולפל של השבוע הוא..? Pretty Little Ditty השיר הלא מפולפל של השבוע הוא..? Sultans of Swing של Dire Straits וגם Struggle Within של מטאליקה.

../images/Emo105.gif

one big mob
him- endless dark

BloodSugarCrazy

New member
שלי..

מפולפל- nothing to lose. שמעתי אותו בערך 100 פעמים השבוע.
לא מפולפל- feel good inc. של הגורילז.

BloodSugarCrazy

New member
צריך לשמוע..

שני שלישים מהטרק זה בכלל אילתורים ואינסטרומנטל, אבל אני חולה על השיר הזה.

angel 0f r0ck

New member
שלי

השיר המפולפל של השבוע הוא..?שיר 3 בחלב של אמא אני לא יודעת איך כותבים אותו ואני עייפה מידי בשביל להסתכל באלבום. השיר הלא מפופל שלי בשבוע הוא..?life on mars של דייוויד בואי.. וואי,זה שיר יפייפה

Rock and MetaL

New member
שלי!

מפולפל-sexy maxican maid לא מפולפל-chop suey של system of a down שיר גדול,וגם כול הדיסקים של מטאליקה חוץ מסיינט קקה

Rock and MetaL

New member
תיקון

יש יותר שירים לא מפולפלים קודם כול צ'ופ סואי סטראגל וויטין של מטאליקה טרו דה נבר של מטאליקה הוטל קליפורניה (האלבום) של איגלס מי פרנד אוף מיזרי(מטאליקה) נופינג אלס מדרס(....מטאליקה) כול קיל אם אול וכול מאסטר אוף פאפטס של מטאליקה

Shachaf D

New member
St Anger Rulezzzz

יופי .. עכשיו אתה בטח חושב שאני אחד מהוונאבים של מטאליקה שהתחיל לאהוב אותם מתי שראה את הקליפ של סט אנגר באמ טי וי .. אבל אחי אתה טועה .. מטאליקה היא אחת מהלהקות הטובות בעולם .. ותתפלא לדעת ששתי האלבומים האוהבים עלי הם kill em all וגם justice for all אבל לדעתי האלבום סט אנגר הוא אלבום פצצה ... אני יודע שהרבה אנשים חושבים כמוך ... אבל לפי דעתי סט אנגר הוא אלבום עם איכות :) טעם וריח...

למעלה