הפינה השבועית!~

Bar391

New member
שבת שלום !! XD תשובות לפינה...

שם: בר
גיל: ב20.2 בת 15 עוד חודש!!! XP שיר שבועי: יש לי 2!!HALF LIFE & ON MY OWN!!!! שירים ממש יפים!! תמונה שבועית: CUTE FREAK--> מסר לאומה: you dont know what youve got Till its gone השאלה השבועית: מה התכנונים לשישבת? :| לא משהו מעניין ...אין לי תיכנונים.. נעשה מה שיצא..:)

BeDaZzLeD

New member
Eto...

שם: אירית גיל: 21 תמונה שבועית: אני הכנתי את החמישייה =] ואת ספיידי פשוט הרכבתי (ולא, צילום זה לא הצד החזק שלי
) מסר לאומה: אם יש משהו שמבחינה אנושית אפשר לעשות, אז גם אתם יכולים לעשות אותו השאלה השבועית: נראה מה ייתפתח :>

ellapr41

New member
!!!! IM BACK

שם: אלה גיל: 13 והרבה מסר לאומה: לא נטשתי, המחשב שלי קרס... =( נכון שהתגעגעתם?!?!?! חחח התשובה השבועית: אני חולה.. =0

מאיוש33

New member
עונהה!

זו הפעם השלישית שאני כותבת את ההודעה הזו!!!!!!
והיא כל פעם נמחקת לי מחדשששש!!!!!
עזבו המחשב שלי מעפן.....
שם:מאיה
שיר שבועי: "good day sunshain"
מושפעת מהשמיניהה
תמונה שבועית: לא עולה... (אמרתי כבר שיש לי מחשב מעפן?!
) אבל רציתי לשים תמונה שצילמתי שעשיתי שיא חדש בטטריס!! (53,438 נקודות...
)
מסר לאומה: בעקבות שיגעון התה שמתחולל בפורום המסר שלי הוא: אל תשתו תה!! זה סתם מים חמים! (עם תיון..
)
השאלה השבועית: אממ....לישון גם נחשב?
(למרות שאני לא ממש ישנה כרגע..)

אוקיקי

New member
../images/Emo9.gif

שם: אורי גיל: 13 שיר שבועי: I Can't Wait-Lion King תמונה שבועית: שקיות מיוחדות מסר לאומה: שבוע טוב! השאלה השבועית: מה התכנונים לשישבת? נסיעה לסבים, כרגיל, להתכונן לשני בחנים שיש לי מחר, ואתמול ראיתי סרט.

נועמופ

New member
עונה לעצמי... ><

שם: נועם..
גיל: 14 שיר שבועי: "מתים משיעמום" של אביב ו"בוהמיסרפסודי" של קווין. תמונה שבועית: אוזי המהמהםהמהםהמהם
,תגידו,בנלס עושים את הכתוביות להישרדות? O: מסר לאומה:
השאלה השבועית: מה התכנונים לשישבת?^^ לא,כלום.

Swan Princess

New member
לענות בדיליי זה קול. ../images/Emo47.gif

שם: רותם גיל: 16 שיר שבועי: California - Phantom rangers תמונה שבועית: סת' כהן שלי
מסר לאומה: תראו the oc השאלה השבועית: מה התכנונים לשישבת? אממ..... חרשתי על הOC והייתי אצל סבא וסבתא :p

למעלה