הפינה השבועית!~

נועמופ

New member
הפינה השבועית!~../images/Emo129.gif

שם:
תמונה שבועית:
מסר לאומה:
השאלה השבועית: מה התכנונים לשישבת?^^ סופ"ש נעיייייים שיהיה לכם !!

Takuto

New member
amakunaisa batoru wa itsudatte

שם: תומר גיל: 16 (שוב אציין שנפשית -הרבה- פחות מזה) שיר שבועי: לא ממש השתנה מאז XD וסביר להניח שלא ישתנה עד שיהיו פתיחה/סיום חדשים לDP או עד שטסובאסה ימשיך (אם ימשיך בכלל וחסר להם שלא X_X) Pokemon Diamond & Pearl - Together Pokemon Diamond & Pearl - Kimi no Soba de ~Hikari no Theme~ (By Your Side ~Hikari's Theme~) תמונה שבועית: טוב אני אמשיך בכל פעם להביא תמונה אחרת שלה XD אז...
התמונה היא ספוילר ענק לפוקימון: http://img256.imageshack.us/img256/6341/dp009mz9.jpg מסר לאומה: שינג'י = שליטה!!%$# השאלה השבועית: מה התכנונים לשישבת?^^ - לא לעשות כלום ולהשתעמם כמו תמיד... אה כן ולחכות שירד כבר פרק 16 של DP !!$%#^%

Hawkgirl

New member
אפילו אני לא הבנתי מה כתבת XD

Itsudatte - תמיד Batoru - קרב(עם קצת ספק) XD Amakunaisa - ?!!? זה נראה לי משהו בשלילה כי יש שמה nai, אבל בכל זה , WTF?! XD

Takuto

New member
אהו!! זה מהפתיחה של DP !!!$#@%

amai - מתוק nai - שלילה batoru - קרב itsudatte - תמיד amakunaisa batoru wa itsudatte - קרבות לא תמיד מתוקים!$#@% (ואז "karai? nigai? shibui? suppai ne?" שזה כל הטעמים האחרים XD זה הקטע הכי שולט בשיר$#%$#)

Hawkgirl

New member
אה, מאיפה לי XD

אני לא אוהבת את הפתיח של DP, רק את הסיומת של היקארי X: היא אומרת אצ'י! ^___________________________________________^ *צוחקת צחוק מרושע*

Takuto

New member
לא היא לא X_X

מרוב שאת מתדרדרת לזה את חושבת שאת שומעת את זה כל הזמן T_T (אבל טוב אני יודע למה התכוונת XD היא אומרת poketchi) ובעצם זה לא ממש נכון להגיד "היא אומרת" אם התכוונת להיקארי כי בכלל מישהי אחרת שרה את הסיום ולא המדובבת שלה X_X זה מפגר$#% והיא כן יודעת לשיר כי היא שרה כמה שירים בFMA$#%$# נראה לי XD שלפחות יעשו עוד גרסה לשיר בדיסקים או משהו שכן המדובבת שלה תשיר#@% ובאקה הפתיחה שולטת רק צריך להתרגל#%#@$% יש שירים כאלה שבפעמים הראשונות נשמעים לא משהו ורק אחרי שמתרגלים מבינים כמה הם שולטים XD ואת בטח לא נתת לזה סיכוי ומחקת אחרי ששמעת פעם אחת!%#%$#

Hawkgirl

New member
תומר אל תעצבן אותי :|

כשאמרתי "היא" התכוונתי לזמרת. מדבבת או היקארי עצמה, התכוונתי לאישה ששרה את השיר. ואם אתה יודע למה התכוונתי באצ'י אתה לא צריך להעיר את זה ולטחון שוב ושוב ושוב ושוב ושוב "את מדרדרת לזה", כי אין לי מה להדרדר, אני כבר בזה ומ-מ-ש שלא מתביישת בעובדה שאני רואה אצ'י.

Takuto

New member
וחבל שכך אבל נעצור פה =X

ואין מה להתעצבן על שאמרתי שלא המדובבת שלה שרה... רק רציתי שתדעי במקרה וחשבת שזו היא - לא ניסיתי לעצבן או משהו

Takuto

New member
אה וגם- את התחלת עם האצ'י עכשיו

לא הבאתי את זה משום מקום אם את מתעצבנת שאני מתעצבן מזה אז פשוט אל תזכירי לי את זה X_X וכמו שאמרתי כדאי שנעצור עכשיו כי זה סתם יהיה ריב מיותר וספאם =X

Hawkgirl

New member
אם אתה רוצה לסיים - נבהיר משהו אחד

מותר לי להזכיר את המילה אצ'י. חופש הדיבור עוד קיים בעולם הזה O: במיוחד בפורום(מכל סוג שהו)

Takuto

New member
הזכרת את זה כשדיברת אליי וצחקת מזה

מותר לי להגיב! חופש הדיבור עוד קיים בעולם הזה! פשוט אל תזכירי את זה כשאת מדברת -אליי- ואם את כן עושה את זה אז אל תתלונני שאני מגיב בהקשר לזה ועדיף שלא תגיבי להודעה הזאת כי זה יגרור עוד תגובה ואז עוד תגובה ואנחנו נמשיך להספים =\

Hawkgirl

New member
מרוב שעיוותת את העניין

אתה מדמיין דברים X_X לא צחקתי מזה X_X ואני לא אתחיל לפרש לך מה אני מתכוונת כשאני עושה את הסמיילי "^_^" כי זה יהיה כבר באמת טימטום X_X לא אמרתי לך לא להגיב(אז על סמך מה אתה אומר שאתה יכול להגיב?) ותפסיק לומר לי להפסיק להגיב X_X אם כבר אני צריכה לומר את המשפט שאתה אמרת "מותר לי להגיב" X_X טוב, זה וויכוח אידיוטי X_X אתה מוזמן להגיב גם לזה X_X אני עייפה מדי בשביל להתווכח בשעות כאלו ועוד בפורום שהוא אהבת חיי O:

Reichan

New member
המדבבת של היקארי שרה בFMA???

דיייי OO היא לא מsowelu, נכון?? הזמרת שם מדבבת בBeck~~ אלא אם זו Nana Kitade!!!! או זאת מYellow GeneratioN!!!!!!!!!! או שהיא זו ששרה את Motherland המעצבןןןן >< אחד מאלה? ^_^

Takuto

New member
לא רואה FMA אז לא יודע

אני רק יודע שהמדובבת של היקארי גם מדובבת בFMA וכנראה שגם שרה שם כמה שירים

Reichan

New member
אין לי בעיה עם הדיבוב של ווינרי

אבל יש לי בעיה עם ווינרי @@ היא כזאת מעצבנת~~~ אדו המסכן צריך לסבול אותה כל הזמן ;_;

Takuto

New member
טוב בכל מקרה היא כן שרה באחרים

Staff in: Alice SOS (TV) : Theme Song Performance (OP) Burn-Up Scramble (TV) : Theme Song Performance (ED - Atena) Burst Angel (TV) : Theme Song Performance (Seiyuu Quartet: 2 Insert Songs) Dual! Parallel Trouble Adventure (TV) : Theme Song Performance (ED2 - "DUAL!" by MITSUKI) אז אני באמת לא מבין למה לא נתנו לה לשיר את השיר של הדמות שלה... במיוחד כשלא לפני הרבה זמן היה את השיר של מיי שאותו כן שרה המדובבת של מיי נקווה שמתישהו יעשו לזה גרסה שהיא תשיר וישימו בדיסקים או משהו

Hawkgirl

New member
יאי O:

שם: רותם גיל: 17 שיר שבועי: Eien no Toki wo Koete - Minagawa Junko http://www.youtube.com/watch?v=xtUCs6GhdSE תמונה שבועית: רומנטי לא? XP מסר לאומה: תראו Negima!? תשובה לשאלה השבועית: סביר להניח שזה יהיה ללמוד למתכונת במתמטיקה ביום ראשון =.=" בפעם המיליון שהבית ספר הזה עושה לי את זה ותוקע אותי בבית בשביל ללמוד |: אני מתה כבר לסיים עם מתמטיקה =.=" יהיה לי איזה פעמיים בשבוע לחזור הבייתה באיזה 12 *__* זו אגדה *__*

chen010189

New member
אחח..ההופעה של סינרגיה הייתה מצוינת

שם:חן גיל:18 שיר שבועי:אריק ברמן - המתוקות האחרונות תמונה שבועית:תראו איזה גרופית אני, סתם נו... אני לא מאלה שצועקות "תעשה לי ילד" וזה :X וגם אף פעם לא באמת ביקשתי חתימות. פשוט היה לי הדיסק ביד וגם הפלייליסט של ההופעה אז חשבתי לעצמי... למה לא? D: זה שווה. והם זוכרים אותי מהופעות קודמות, והגיטריסט יודע שיש לי יום הולדת בתאריך שלו 1.1 אז הוא כתב לי "לחן מזל טוב ביחד". מסר לאומה:2 הופעות קרובות שאני מחכה להן: 26.1 - שייגעצ (הלהקה הכי אהובה עליי כבר שנים) ומוניקה סקס 15.2 - אריק ברמן חזרתי לשגרת ההופעות, ואני שמחה מזה D: אה כן ותפוסים לי הצוואר והמתניים, והגרון והראש שלי מתים השאלה השבועית: מה התכנונים לשישבת?^^לנוח בגלל כל מה שכתבתי 2 שורות למעלה

למעלה