צר לי להרוס לך.....
אבל כמה בדיחות היו שם על מייקל ג'קסון? אולי 3 מתוך 5 דפים שאנחנו כותבות, זאת אומרת שזה באמת כלום אחוזים, ואם תסתכל/י טוב טוב אולי תראה/י שאנחנו יורדות בצורה משמעותית הרבה יותר על ג'ון, דייב וריצ'י, ואם הם לא נעלבים, אני בטוחה שאתם לא אמורים להעלב..... הגזמת היום- כל בדיחה לא מצחיקה פאנץ' ליין על מייקל? אולי חמישה משפטים בסך הכל. אני שמחה שבאתם להגיב, אבל בבקשה בפעם הבאה תבינו- מייקל עוד דווקא יצא טוב מכל העניין הזה. ואני אסכים לקבל את דעתך על בדיחות חרושות ובנאליות אם תוכל/י להגיד לי בשיא הרצינות שקראת את הפינה שלנו כבר שלושה שבועות. למה יש לי הרגשה שהתשובה היא- לא?! נ.ב, העמיתה והחברה שלי לירון אומרת שבראיון אחד ג'ון אומר שהוא וריצ' פגשו את מייקל ג'קסון והא ירד עליו בעצמו... עדיין לא מצאנו את הראיון להוכיח לכם, אבל על הבדיחה הזאת לא חשבנו לבד......... והאינטילגנציה של לירון ושלי בסדר גמור, תודה רבה, מה שאני אולי לא יכולה לומר עליכם..... אבל למה להיכנס לזה? זה אמור להיות ביקורת על מה שכתבנו, לא על הכותבות עצמן! למה לעשות את זה??? אם אין לך דברים טובים להגיד, אני אבקש ממך לא לבקר כאן שוב, אין שום טעם לבוא ולהתקיף, אנחנו מאוד נשמח לשמוע דברים בצורה יותר נחמדה, או לפחות ביקורת בונה בפעם הבאה!! תודה רבה נס