הפינה ההזויה! חלק 1!

TalovesMj

New member
מצחיק

שלכל בדיחה לא מצחיקה בסופו של דבר מנסים להוסיף פאנץ' ליין על מייקל ג'קסון. מתי אנשים יבינו שזה חרוש וילדותי ובדיחות מתות לא מחיים עם מייקל ג'קסון... אבל כנראה האינטילגנציה של האנשים פה לא נותנת לכם לחשוב אפילו שמגיע לכם יותר מבדיחות חרושות ובנאליות. לילה טוב

nogao10

New member
צר לי להרוס לך.....

אבל כמה בדיחות היו שם על מייקל ג'קסון? אולי 3 מתוך 5 דפים שאנחנו כותבות, זאת אומרת שזה באמת כלום אחוזים, ואם תסתכל/י טוב טוב אולי תראה/י שאנחנו יורדות בצורה משמעותית הרבה יותר על ג'ון, דייב וריצ'י, ואם הם לא נעלבים, אני בטוחה שאתם לא אמורים להעלב..... הגזמת היום- כל בדיחה לא מצחיקה פאנץ' ליין על מייקל? אולי חמישה משפטים בסך הכל. אני שמחה שבאתם להגיב, אבל בבקשה בפעם הבאה תבינו- מייקל עוד דווקא יצא טוב מכל העניין הזה. ואני אסכים לקבל את דעתך על בדיחות חרושות ובנאליות אם תוכל/י להגיד לי בשיא הרצינות שקראת את הפינה שלנו כבר שלושה שבועות. למה יש לי הרגשה שהתשובה היא- לא?! נ.ב, העמיתה והחברה שלי לירון אומרת שבראיון אחד ג'ון אומר שהוא וריצ' פגשו את מייקל ג'קסון והא ירד עליו בעצמו... עדיין לא מצאנו את הראיון להוכיח לכם, אבל על הבדיחה הזאת לא חשבנו לבד......... והאינטילגנציה של לירון ושלי בסדר גמור, תודה רבה, מה שאני אולי לא יכולה לומר עליכם..... אבל למה להיכנס לזה? זה אמור להיות ביקורת על מה שכתבנו, לא על הכותבות עצמן! למה לעשות את זה??? אם אין לך דברים טובים להגיד, אני אבקש ממך לא לבקר כאן שוב, אין שום טעם לבוא ולהתקיף, אנחנו מאוד נשמח לשמוע דברים בצורה יותר נחמדה, או לפחות ביקורת בונה בפעם הבאה!! תודה רבה נס

LIRONSH100

New member
באמת צר לי להרוס לכם...

אבל באמת.. אנחנו דברנו על מייקל ג'קסון בדיוק שני משפטים!!! והבדיחה לא באה מאיתנו אלה מג'ון בעצמו! וחגית אנחנו מחפשות עכשיו את הראיון הזה.. אבל אני זוכרת בבירור! את מה שג'ון בעצמו אמר שזה "כשפגשתי יחד עם ריצ'י את מייקל אז הסתכלנו אחד על השני וריצ'י לחש לי "בונה זה קופיקו"- אז זה לא בדיחה שלנו- תאשימי את ג'ון מיצידי ובאמת מה אתם כל כך מתרגשים משתי שורות מסכנות... אנחנו שבועות יורדות כאן על אנשים אחרים ואפילו הרבה הרבה יותר ממה שאמרנו על מייקל (דורתי'אה לדוגמא- ואנחנו מנסות כמה שפחות אבל היא פשוט מבקשת את זה לפעמים...) ובאמת אנחנו יורדות על אנשים שאנחנו מאוד אוהבות וצריך לקבל את זה בצורה הומוריסיתי.. אני בטוחה שדייב היה אוהב את הפינה שלנו! ולסיכום- מעריצי מייקל ג'קסון- צאו לנו מהפורום! במיוחד לאנשים שלא אוהבים את הלהקה המדהימה שלנו... ותגידו תודה אנחנו עוד היינו עדינות!

shelly bongiovi

New member
בנות ביקורת קטנה:

האמת שהפעם זה היה קצת דביק וארוך ולא כ"כ מצחיק. אני מאמינה שאם הייתן עושות את זה קצר ולעניין ועם קצת בדיחות אז זה היה ממש יפה אבל אין פה בדיחות ממש ודברים כמו מי סקסי ומי נראהטוב יותר חוזרים על עצמם וזה לא דברים מענינים או מצחיקים. והחשוב מכל , כשאני קוראת את זה אני לא רואה לא את ג'ון לא את ריצ'י לא את טיקו ולא את דייב זה יותר נשמע כמו כמה חברים בני 14. השבועות הראשונים היו מצחיקים יותר וקצרים יותר. תעשו יותר תמונות ובכל תמונה משהו קצר ומצחיק. ולחגית... דווקא הקטע היחיד שהצחיק אותי היה על מייקל ג'קסון! סורי על הכנות! אל תתאכזבו מהתגובות פשוט תשפרו ויהיה טוב . סה"כ זה טוב שאתן רוצות לעשות דברים ולכתוב . בהצלחה בפעם הבאה חיבוקים ונשיקות
שלי

We Never Close

New member
אנשים הגזמתם כל כך.

הפינה הזו בהחלט משעשעת לדעתי - ומי שלא חושב ככה לא חייב לקרוא, אין פה שום כוונה לפגוע באף אחד (הן צוחקות! נו אז יורדים קצת על מייקל ג'קסון או לא יודעת מי, בואו נתנהג כמו ילדים קטנים וניעלב
), ובאמת אני לא מבינה מה הקטע להיכנס לפורום הזה בלי לאהוב את בון ג'ובי ורק במטרה לעשות בלאגנים מדברים כאלה קטנים. פרופורציות, אנשים! קחו את החיים בקלות!

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif יצא ממש מצחיק../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אהבתי הכי את 4
תודה

nogao10

New member
אז סגרנו דיון??

תודה לכל מי שענה, ננסה להתחשב בדעתכם בהקדם האפשרי...... כל מי שנפגע מהכתוב, זאת לא הייתה הכוונה..... חופש נעים ל.ב.ג' ו נ.ס

inbal287

New member
../images/Emo18.gifחברי פורום מייקל ג'קסון היקרים -

היי, שלום, תקראו שניה את השם של הפורום. "בון ג'ובי", נכון? יופי. אף אחד כאן לא חייב לכם שומדבר [באופן כללי אף אחד לא חייב לכם שומדבר, ברוך הבא לעולם האמיתי], ואם בא למישהו להגיד שמייקל ג'קסון זוועתי אז זכותו. אני יודעת שהכיף הכי גדול שלכם זה לחפור בפורומים אחרים לגלות כל פיפס שרושמים על האליל שלכם ולעשות עליה לפורום ולרדת על כל הכותבים, אבל זה לא הולך לקרות כאן. תחזרו לפורום שממנו באתם שם אתם יכולים לסגוד למייקל כמה שבא לכם. את הפורום הזה, אם אין לכם עניין אמיתי בו, תעזבו בשקט. תודה
.

למעלה