הפינה ההזויה! חלק 1!

LIRONSH100

New member
הפינה ההזויה! חלק 1!

טוב אז כמו שעשינו שבוע שעבר -5 היום 5 מחר... אוהבות ל. (שזה קיצור של נשואה לג'ון בון ג'ובי ולא דורת'י) ונ.( שזה קיצור לנשואה לריצ'י סמבורה) אזהרה כרגיל: יש להצטייד בלחצן מצוקה, לפני כל צפיה יש לנשום עמוק, הצפיה אינה על האחריות הבעדית של הקורא, מומלץ ללכתץ לשירותים לפני... ******************************************************************************************************************************** דייב: (לצלמת) אז את באה לפה הרבה? ג'ון: היי!! זאת השורה שלי!!! דייב: אבל אתה עם דורת'י! ג'ון: אז??? ריצ'י: קלטו את החולצה היפה הזאת! אף פעם לא ראיתם שילוב יותר יפה של צהוב סגול ותכלת!! ג'ון: רי'צי תחליף בגדים, אתה גורם לי לבחילה! ריצ'י אני יהרוג אותך!!! דייב: אני אהיה חייב לעזור לג'ון... סורי ריצ'י... לא הייתי רוצה ללכלך בדם את החולצה הזאת, אז אני מצטער מראש ג'ון: זו באמת חולצה יפה.. היא שלי? טיקו: ומה איתי?? אני תמיד כל כך נטוש... אף אחד לא אוהב אותי.... אף אחד לא מאמין בי... אף אחד לא נותן לי סולו בשיר החדש שלנו... ג'ון:טיקו כן אף אחד לא אוהב אותך.. סתם יש לך כל הזמן סביבך דוגמניות! מה יש סביבי? דורתי'! טיקו: אבל דורת'י אוהבת אותך!! היא כל כך אוהבת אותך, עד שהיא אמרה לי שהיא החליטה לעשות את מה שרצית, כי היא יודעת כמה אתה רוצה לפרוש מחיי הלהקה.... ג'ון!!!!!!! ג'ון: מה??? היא החליטה לעזוב אותי סוף סוף?? ייייייייייייייייייייייייששששששששששששששש!!!! ואני לא רוצה לפרוש מהלהקה אני רוצה לפרוש מדורת'י! טיקו: לא.. דורת'י אמרה שאתם עוברים לאלסקה ג'ון:ממממממממממהההההההה?????? אני לא עובר לשום אלסקה! כל החיים שלי זה או ניו גרז'י או ניו יורק לא זז יותר רחוק מזה! מה דייב...מה עכשיו? דייב: אם אתה עובר לאלסקה, אני יכול לקבל את כל הבגדים שלך... והדיסקים.... ואת ריצ'י?? ג'ון: תהיו בטוחים שהתשובה היא לא! אני גם עם מיליארד שכבות עדין הכי סקסי בעולם... כמו שנכתב עליי: I'm too sexy for this band! דורת'י: ג'ון, BABY, ריצ'י שתקשר אליי לפני חמש דקות ואחר שיש לכם בעיות ג'ון:כן בעיות.. צריך להרוג את רי'צי אז אני ודייב חשבנו על עזרה.. דורת'י: אבל למה להרוג את הגבר הכי סקסי בלהקה הזאת? ג'ון:דורת'י אני אמרתי את ריצ'י לא אותי! דורת'י: כן, שמעתי, אני לא נהפכת לחירשת! למרות שעוד כמה שנים איתך יכולים עוד לעשות את זה.... ג'ון: זהו דורת'י אני לא מסוגל יותר שמונה שנים אנחנו ביחד ואת כל הזמן רדפת אחרי ריצי ודייב נמאס לי! אני רוצה להיות עם אחת יפה,חכמה, שחושבת שאני הכי סקסי בעולם, טוב זה לדעת יותר נכון.. אהה דורת'י אני פשוט חשבתי בקול רם.. אוי לא דייב רי'צי הצילו!! ריצ'י: דורת'י, תרביצי לו בפרצוף!!! בפרצוף!!! או.... לא שם!!! זה נראה כואב! ג'ון: טוב אין ברירה אני צריך למצוא איך שהוא מעריצה. מעריצות בטוח ישמחו לתת לי טיפול במה שדורת'י עשתה לי! ריצ'י: חכה, ג'ון, אני גם בא, בכל זאת... המעריצות מצפות למישהו סקסי כמוני! דורת'י: אתה לא הולך לשום מקום ג'ון! אתה תסבול בשקט אחרת ברגע שזה יעבור לך קצת תקבל עוד פעם מכה כזו... ג'ון: היא ממש מפחידה אותי דייב: גם אותי! ריצ'י: אתם יודעים מי הכי מפחיד אותי? מייקל ג'קסון!!!!!! ג'ון: איי רי'צי אל תגיד את זה, במיוחד עכשיו... אני לא יודע מה להרגיש זה כואב לי כל כך וגם בחילה מקופיקו!

LIRONSH100

New member
תמונה 2! חלק ראשון! -ודמות חדשה!!!

ג'ון: תגידי, BABY, זה רק אני שממש רעב או שיש לך טעם של סנדביץ'? דיאן: ג'וני אתה רעב! ג'ון: אני רעב אלייך דיאן:ואני עליך אבל עכשיו היה מקצוענים ונצטלם! ג'ון: אבל אני שונא להיות מקצוען!!! כבר אמרתי לריצ'י מליון פעמים, אני לא מקצוען, אני לא אתנהג כמו להקה ואני לא אלמד לרקוד!! דיאן: מה שמזכיר לי, ג'וני אם אתה לא תלמד לרקוד אתה לא תקבל שבוע! אני ממש מתביישת כל פעם החברות שלי צוחקות עליך.. ג'ון: את לא תשרדי שבוע בלי זה.... בניגוד לדורת'י שיכלה שבועות לעשות איתי ברוגז ולא לתת לי כלום דיאן:עוד פעם דורת'י? תגיד אתה עדין אוהב אותה? כי אתה פשוט כל הזמן מדבר עליה... אני רוצה שתגיד כמה אתה אוהב אותי ורוצה אותי ושאני הכי סקסית! ג'ון: את יודעת שאני אוהב אותך ורוצה אותך, אבל אני לא אשקר בשבילך! אני הכי סקסי!!! את יודעת שאני אוהב אותך, מת עלייך, וגם אם את לפעמים מרביצה לי ואת גרה אצל ריצ'י בסופי שבוע כל מה..... אמ...... סליחה, דיברתי אל עצמי! דיאן: אתה דברת אלי כמו שאתה מדבר אל דורת'י! ג'ון: לא, את ממש יפה, אני פשוט קצת מתגעגע, לא לדורת'י, אבל לאייך שהיא הייתה מציקה לי בטלפון כל חצי שעה לשאול אם אני שוכב עם מעריצה, ורודפת אחרי ריצ'י ומעיקה עליי ומעצבנת אותי... אני מתגעגע אליה דיאן:אם אתה רוצה שאני יעשה את זה אין בעיה אבל אין לי סיבה לחשוב שאתה בוגד בי נכון?? ג'ון: אני לא בוגד בך... כלומר...... אמ... תגדירי בגידה ואז אני אענה... זאת לא שאלה מכשילה, נכון?! דיאן: אוי BABY מסכן שלי.. אייך יצאת איתה כל כך הרבה זמן? תיראה מה היא עשתה לך... מסכן שלי.. ריצ'י: כן, היא באמת דפקה אותו עד הסוף... בצורה מילולית אם את מבינה למה אני מתכוון חחחח ג'ון: רי'צי מה אתה עושה פה אני רציתי לנצל את המצב שהיא מרחמת על הג'וני המתוק והמסכן שלה שזקוק לטיפול מיוחד תעוף מפה!! ריצ'י: הייתי רוצה אבל עכשיו אני צריך להצטלם איתך.... למרות שמאוד הייתי מעדיף שלא תתקע את הלשון שלך בצוואר שלי, אתה תרטיב את החולצה היפה שלי ג'ון: אני ודיאן לא נפרדים אני לא זז עכשיו מדיאן אני ממש לא זז עכשיו מדיאן ובטח שבטח לא מצטלם איתך! ועם החולצה המכוערת הזו שלך! ריצ'י: היא לא מכוערת! דייב קנה לי אותה! הוא אמר שזו מתנה על שסוף סוף דורת'י לא רודפת אחרינו! זהו יום חג!!! טוב, חמודה, אכפת לך לזוז מהחבר שלי, אנחנו צריכים לעשות תמונה עכשיו כי יש לי מפגש מעריצות עוד חצי שעה דיאן: אני לא חושבת שג'ון מסוגל עכשיו להיות במפגש מעריצות.. אתה מבין אני מרגישה משהו שדוקר אותי באזור מסוים שמגיע מג'ון.. ריצ'י: א-י-כ-ס!! זה היה יותר מידע ממה שהייתי צריך! אה, ג'ון, דייב אמר לי שקרול אמרה לו שדורת'י התקשרה אליה כדי לומר שכדאי שתבוא לאסוף את כל הדיסקים שלך, והתמונות שלך והקונדומים שלך כי אין מצב שתקבל ממנה יותר כלום אי פעם

LIRONSH100

New member
תמונה שלוש- חלק שני לתמונה 2...

ג'ון: מי בכלל רוצה להיות איתה... סתם מכוערת שכל הזמן בגדתי בה... ואין ספק את מי אני מעדיף עכשיו דיאן בואי לפה אני כבר לא עומד בזה את יותר מידי סקסית! ריצ'י: בכל זאת, היא הייתה שלנו, ולפעמים היא הייתה מצחיקה וחמודה.... זוכר ג'ון איך שכנענו אותה ואת החברה של דייב להגיע לחזרה ולצרוח כמו מעריצות... וכשאיבדת את המפתחות לרכב איתה וצלצלת אליי כי חשבת שגנבתי את זה אבל בסוף... ג'ון: רי'צי אני מנסה לשכב פה עם דיאן מה אתה לא מבין בזה שאמרתי לך לעוף מפה! עכשיו בגללך אבד לי כל החשק! ריצ'י:כי אתה ודורת'י נועדתם להיות ביחד!! ואני לא רוצה להיות דביק או משהו, אז אכפת לך לא ללקק אותי!!! דיאן: ג'ון, כל הדיבורים האלה על דורת'י הרסו את זה.... תעזוב אותי! תעזוב אותי אמרתי!!!! אם אתה לא עוזב אותי עכשיו אני אכאיב לך בשערות חזה, ותאמין לי, זה כואב! ג'ון: טוב בסדר.. אני ילך לי לכיעורי אני ייקח לי את הדברים שלי.. ניראה אולי אנחנו בדרך גם נחזור לנו.. כמו שאני מכיר את דורת'י היא לא תיתן לי לצאת עד שאנחנו לא נשכב... אבל זה כמובן לא יקרה אם אני לא יעזוב אותך... ריצ'י: נראה לי שהפעם דורת'י באמת כועסת עלייך... ג'ון, היא לא משחקת, יש לה מישהו אחר. ראיתי בערוץ E והוא נחשב לבן אדם הכי שווה בעולם... ג'ון:מממממממממממממממההההההההה אני הבן אדם הכי שווה בעולם!! זהו נמאס לי אני הולך להחזיר עלי את דורתי'! ריצ'י: דיאן, לא הייתי רוצה להעליב, אבל אני לא הולך לשכב איתך... שכבת עם ג'ון אתמול, זה כאילו להפר את הכלל הכי חשוב בעולם, אף פעם לא לשכב עם בת שיכולה להשוות ביני לבין ג'ון! דיאן: לאן ג'ון הלך? ריצ'י: לעשות סקס התפייסות, אני מניח... או לפחות להציל את הדיסקים שלו דיאן: אני לא מאמינה הוא רוצה לחזור על המכוערת??? אני לא מאמינה... אייך התדרדרתי למצב כזה הוא מעדיף אותה על פני... איפה טעיתי?? ריצ'י: זאת גם הפעם הראשונה שזורקים אותך, אני בטוח.... אבל זאת לא הפעם הראשונה שג'ון חוזר אל דורת'י בזחילה... מעניין אם דורת'י לא מתחילה להשתעמם מזה דיאן:מה הוא מוצא בה... מה הוא מוצא בה שאין בי אתה יכול להסביר לי? אני יותר יפה ממנה... ריצ'י: אבל את לא מרביצה חזק כמוה ומשפילה אותו כ מוה או מצחיקה אותו כמוה..... את גם לא יודעת את כל הסודות שלו, אבל הכי חשוב, את יכולה לבגוד בו, וזה מה שהכי מפחיד אותו דיאן: אבל אני שחקנית, אני רוצה לדעת את כל הסודות שלו וזה שהוא פוחד שאני יבגוד בו טוב.. אני לא יודעת מה לענות על זה. ריצ'י: (מדבר בטלפון) הלו... כן... אפשר את דייב, תקשיב, דייב, יש כאן מישהי שלא מפחדת מסודות של אנשים, יודעת לשחק כלומר לא תרגיש שהיא לא נמשכת אלייך ואולי לא תבגוד בך.... מעוניין? דייב: תקשיב, ריצ'י, אתה ממש מגזים! אני לא חושב שדבר כזה יכול לשמור סודות או להימשך לאנשים, אבל אם אתה כל כך לא רוצה את החולצה שאתה לובש, אז אני אקח אותה!!!

LIRONSH100

New member
תמונה 4!

ג'ון: ריצ'י אתה מדבר על פרצופים תיראה את הפרצוף הזה! ריצ'י: אתה מתחיל איתי במלחמת פרצופים? שכחת מי המלך הבלתי מעורער פה?? דייב: זה יהיה אני..... ג'ון+ריצ'י: מה זה????? טיקו: אני מלך הדוגמניות, ואני לא רוצה לשמוע שום הערה בנושא אדון בון ג'ובי! ג'ון: אתה אולי מלך הדוגמניות אבל אני המלך של כל הבנות.... ריצ'י: ג'ון, אתה המלך של דורת'י והילדים שלך, תן לרווקים את התואר! ג'ון: אבל תראה אייך הן רוצות אותי... הינה אם אני רק יעשה משהו קטן תיראה אייך הן יצרחו כמו מטורפות ויתעלפו.. דייב: גם אם טיקו יעשה משהו קטן, כמו לשיר, הן יצרחו כמו מטורפות ויתעלפו, אתה לא מוכיח כלום ג'ון: כן חכה שנייה (מנענע את הטוש שלו, כול הבנות צורחות חצי מהשורה הראשונה מתעלפות) אז זהו הוכחתי את טענתי נכון.. אה.. ואו הן בסדר? ריצ': הן יהיו בסדר גמור... הן פשוט הגיבו קצת מאוחר לפרצוף הגרוע שמקודם עשית! ג'ון: למה גרוע ניסיתי להבהיר למי שלא יודע איזה מזל אני! דייב: אני יודע, אתה מזל שרקן!! כי אתה לא שר, אתה שורק!!! ג'ון: דייב אני לא מזל שרקן אני דגים!!! אני שוחה ממש טוב! ריצ'י: לא ממה שאני זוכר... או שאתה אומר שאתה צחקת בפעם האחרונה שצרחת שאתה טובע בג'קוזי.... או שזה היה דייב... או שהייתם ביחד בג'קוזי ו.... חחחחחח ג'ון: אני לא הייתי בגקו'זי אני הייתי מבחוץ.. . זה היה דייב שטבע... אנחנו לא היינו ביחד כי אני לא הייתי בתוך הג'קוזי!! ריצ'י: אבל אני זוכר שהיה רגע שאני טיקו ואלק הלכנו להביא משהו ונשארת לבד עם דייב ו.... הייתי ממשיך את זה אבל זה ממש מגעיל! ג'ון: הוא הפיל אותי למים! אז הייתי צריך לטפל בו! ריצ'י: בנשיקות??? ג'ון:במכות! דייב: ריצ'י, די עם הדמיון המודרך הזה! בוא תעשה משהו טוב עם עצמך, למרות שאתה לא באמת טוב לשום דבר ריצ'י: אני ראיתי טוב מאוד!! ג'ון: אז עכשיו אנחנו נחזור על כל מה שעשינו משנת 1983?? בואו נחשוב על דברים טובים, על הגוף שלי, למשל.... ריצ'י:זה לא נחשב דברים טובים! דברים טובים זה הגוף שלי! דייב: דברים טובים זה הבגדים של ריצ'י!! ריצ'י:ואו דייב עוד דבר שאנחנו מסכימים עליו זה לא הולך ככה... ג'ון: אולי הגיע הזמן שתסכימו על זה שאני הכי סקסי כאן!! כמה כבר אפשר לריב על זה, במיוחד שכולנו יודעים מה יקרה בסוף דייב:מה יקרה בסוף? ג'ון: אם לא תסכימו איתי אני אחליף אותכם דייב: אתה לא תחליף אותי.. אתה יותר מידי אוהב אותי כדי לעשות דבר כזה.. ריצ'י: אתה לא תחליף אותי, ואני רק רוצה להזכיר מה קרה לבית שלך בפעם האחרונה שאמרת שאני עוזב... ג'ון: אני יותר גבר מכולם כאן!!! ודייבי אני באמת אוהב אותך יותר מידי בגלל זה אנחנו צריכים להתרחק אחד מהשני.. טיקו: אוי, לא... אני רואה טלנובלה דביקה וזורחת בדרך... לא.... רגע... סליחה, זה רק המכנסיים של דייב דייב: המכנסיים שלי יפות! ג'ון תגיד לו! אתה נתנת לי אותם! ג'ון: אני באמת נתתי לו אותם, מישהי ברחוב נתנה לי אותם ואמרה שחסר לי קצת ריצ'י סטייל.... למרות שאני די בטוח שזה היה ריצ'י בתחפושת ריצ'י:אתה נתנת לו את המכנס????? ג'ון, המכנסים האלה היו יותר ממה שאתה שווה!! ג'ון: לידיעתך אתמול בחורה ניגשה אליי ואמרה לי שאני שווה זיון, זה היה קצת גס אבל בגלל שהיא ביקשה כל כך יפה.... וזה הרבה יותר ממה שכל הלהקה הזאת שווה! ריצ'י:אתה לא שווה זיון, אתה שווה שקל! שזה כמה הערך שלו פרשנינו לענייני ישראל דיויד בריאן רושבאום?

LIRONSH100

New member
תמונה5!!

ג'ון: אז גבי, מה דעתך אני יותר יפה מאבא שלך? אני אתן לך לקנות עם סטפ במשך יום שלם! דייב:.היי, ג'ון, תפסיק לשחד את הבת שלי ג'ון: למה?? אני רק אומר את האמת! דייב:זה לא האמת! האמת זה שאבא שלה הכי יפה פה! ג'ון:היית מת,אני האבא הכי סקסי בעולם...אז גבריאל מה את אומרת? דייב: אני הכי סקסי!!! ג'ון:ממש לא.... זה אני גבי: ריצ'י! ריצ'י: הבטחתי לה שאם היא תגיד שאני הכי סקסי אני לא אתן לדייב יותר בגדים... בואו תתחרו בזה!!! ג'ון: טוב אז אני מותר, אני באמת מעדיף שדייב לא ילבש את הבגדים שלך. מספיק אחד שלא יודע להתלבש דייב: וואו, ריצ'י, אני מעריץ שלך!!! סוף סוף הוצאת מג'ון שהוא לא הכי סקסי כאן!! כי זה אני גבי: ג'ון, תגיד את האמת גם אתה כמו אבא גונב מריצ'י בגדים.. ג'ון: לא,זה רק ריצ'י ודייב דייב: אז אתה יכול להסביר ג'ון איך נעלמו לי הבגדים שגנבתי לריצ'י אתמול! זה לא יכל להיות ריצ'י כי הוא עדיין לא שם לב! אמ....... כן...... ג'ון: אוקיי, רציתי לנסות שיטה חדשה, אם אני אתלבש זוועה כמוכם אז אולי דורת'י תניח לי... גבי:דיי אתם משגעים אותי!!! אני יכולה ללכת לסטפ? אני והיא צריכות לדבר עם אה.. לא משנה מי.. דייב: גבי, את מדברת עם בנים?? אמרתי לך במפורש אתמול שאסור לך לדבר עם אף בן שהוא לא מהלהקה!!!! גבי:אבא,אל תגזים, כבר דיברתי עם...אופס עזוב לא משנה ג'ון: הבת שלי לא מדברת עם בנים! הבת שלי היא תמימה ובחיים לא התנשקה, ואתם לא תשכנעו אותי אחרת!! סטפ פורצת לשיחה: אבא אני נאצלת להגיד לך את האמת,יש לי חבר... גבי:מצטערת... פשוט אוף... טוב את יכולה להגיד לאבא שלי על גי'מי למרות שהוא יהרוג אותי על זה.. דייב: ממממממממממממההההההה? את מרותקת לחודש שלם גבי: אבל אבא למה לסטפ מותר שיהיה לה חבר ולי לא? ג'ון: לסטפ אין חבר! סטפ:אבא עזוב אותי,אני כבר גדולה כדי להחליט מה טוב בשבילי ג'ון:את אף פעם לא תהיה גדולה כדי להחליט בשביל עצמך! את לא יודעת מה טוב בשבילך! את לא מבינה שאת לא תמצאי אף פעם מישהו שמספיק טוב בשבילך? זה בגלל שאני אבא שלך! ריצ'י: זה הזמן לספר לי שהבת שלי היא מלאך תמים!! אני מחכה לשמוע את זה!! אווה: ברור שיש לי חבר! ג'ון: השיחה הזאת יצאה מכל פורופורציה!! כל הבנות יורדות עכשיו מהבמה סטפ: רגע אבל אבא יש לי משהו להגיד לך.. קטן.. אנחנו הבנות של הלהקה החלטנו שאנחנו לא מסוגלות לסבול יותר את הצעקות שלך והבגדים המזעזעים שלכם אז לכן אנחנו משתלטות על ההופעה! רדו מהבמה ותיראו מה זה להקה אמיתית! אווה קחי את הגיטרה מאבא שלך גבי קחי את הקלידים מאבא שלך, איפה התאומה שלך שתיקח מטיקו את התופים? ג'ון: להחליף אותי?? אבל אי אפשר להחליף אותי!! אני הכי סקסי כאן!! ריצ'י:אני הכי חתיך! אווה: אולי תעופו מפה אתם מפריעים להופעה שלנו!! ג'ון: ריצ'י, תראה איך הבת שלך מתנהגת, אתה לא רק אבא גרוע, אתה גם לא סקסי... בעצם, מי בלהקה הזאת גם אבא טוב וגם סקסי? דייב: אני,אלא מה.... ג'ון: אתה מגדל את הילדים שלך, דואג להם, וזה מה שקורה בסוף...... הן חושבות שדייב יותר סקסי! דייב:אתה רואה,אני יותר סקסי ממך.... סטפ: הוא אמר שהוא יממן לנו יום שלם של קניות ולא יתלונן? גבי תגידי לו שהוא הכי סקסי זה שווה את הסבל...

LIRONSH100

New member
כמה דברים...

בקשר לתמונה.. קודם כל ההתחלה זה (ג'ון רוקד עם גבי ואז הוא שואל אותה... אז יש קשר!!) דבר שני שכנחו להגיד וזה מאוד מאוד מאוד חשוב!!! מור יקירתינו גם היא כתבה יחד איתנו את התמונה החמישית... מורי גם לדעתי וגם לדעת נוגה זה יצא מעולה ובאמת את טובה בזה.... ובקשר לכל שאר התגובות אני יכתוב כבר...

shelly bongiovi

New member
ואם זאת גבי והתבלבלתי אז סילחו לי../images/Emo140.gif

כי יש לי איפשהו תמונה בדיוק כזאת(אפילו מהופעה שהייתי נראה לי) עם אווה . סורי אם אני טועה.

nogao10

New member
סיכום יומי

כמו שאתם רואים זה קצת ארוך, אבל זה נראה יותר ארוך ממה שזה כי חתכנו קצת שורות, כמו שראיתם אבל אם תתמידו, אני מבטיחה שזה מצחיק...... מחר יש כמה חידושים מטורפים במיוחד, אז אל תשכחו להגיע!!!!!!!!!!!!!! וגם עשו טובה, אנשים, תגיבו, אתם פשוט לא יכולים להבין כמה זמן לוקח לעשות דברים כאלה... אז אתם יכולים פשוט להשקיע שניה ולהגיד: לא מצחיק, לא מעניין, משעמם, למה קראתי........ נכון????? אוהבות המון, ל ונ.ס (נוגה סמבורה)

.........

נוגה ביקשה כל כך יפה. שבועות שתקתי. זה לא מצחיק. ויותר מזה, אני כמעריצה של מייקל ג'קסון די נפגעתי מזה. תתבגרו "נ." ו -"ל." פור גאד סייק, פשוט תתבגרו כבר! ואני יודעת שיש דרך להגיד דברים, אבל מה לעשות? הפינה כל כך
. וזה לא בא מתוך רוע, זה בא מתוך עלבון [כי זו הפעם הראשונה שאשכרה קראתי את כל החפירה הזו ודווקא הפעם נתקעתי בקטע של מייקל]. תתבגרו
.

NiTz13

New member
שהן יתבגרו?

אולי לשם שינוי, -את- תתבגרי? לא אהבת אל תגיבי. ואת גם לא ממש חייבת לקרוא את זה אם את כלכך נעלבת מזה. זה לא שירדו עלייך, ירדו על מישהו שאת מעריצה! את לא צריכה להעלב, את יכולה להתעצבן -מקסימום-. או שאת ממממש רדודה. אז חמודה, תתבגרי את.
לירוני ונוג, אוהבת אתכן.
הפינה תמיד מצחיקה אותי. :)

Black Balloon

New member
וואי,

היא אמרה את מה שהיא חושבת. זכותה לאהוב או לא לאהוב את זה, אז די. אותך זה מצחיק ואותה לא, אז?

סלחי לי כפרע,

מעולם לא ראיתי אותך בפורום. איך את בכלל מעזה לפנות אליי?
אני רדודה? לכי לכי לראות כוכב נולד
. הדיון תם
. לכי לראות דורה
.

nogao10

New member
תמיד שאלתי את עצמי....

זה מה זה נראה שאני צוחקת, אבל באמת לפני כמה ימים שאלתי את עצמי אם כותבים כפרה או כפרע או כפרא.... נכון זה נשמע כל כך שאלת ילדים בכיתה א'? בסוף סיכמתי עם עצמי שזה כפרה..... האם טעיתי???? *ממני, ילדה שממש ממש מנסה לכתוב בעברית תקינה.... ולא הולך לי, מה? חחחחחח

NiTz13

New member
נוג, זה כפרה..

אבל בשפה של פקצות [אהמחגיתאהמ] זה כפרע

NiTz13

New member
אני יודעת שאני פותחת את זה שוב, אבל מסקרן

אותי לדעת למה דווקא דורה? ז"א, את יודעת בת כמה אני בכלל שאת אומרת לי ללכת לראות דורה? סתם שאלת התעניינות, לא בקטע של ריב [רק בשביל לירוני ונוג, כי הן ביקשו.]

aMJel

New member
איכס בון ג'ובי, מה נסגר???

מייקל ג'קסון שולט!

למעלה