הפיג'מות יאאאאאאאא!

Jen74

New member
מצויין../images/Emo70.gif

המווון זמן שלא נכנסתי לכתוב בפורום. אני קוראת כאן מדי פעם אבל סוף סוף יש לי גם זמן לכתוב. תחילת הלימודים, הכנות לחג ועוד כל מיני דברים העסיקו אותי מאוד. נכנסתי עכשיו לאתר של "הדרן" כרטיסים וראיתי שיש שתי הופעות באוקטובר, שתיהן בשבת בצהריים (שעה 12:00 באמצע אוקטובר). לא משנה באיזה מיקום באולם תשבו - כל הכרטיסים ב- 95 ש"ח. אני אנסה לבדוק אפשרות של מכירה מוזלת לקבוצה. אם יש כאן לפחות עשרה גולשים/ות שרוצים להצטרף ולקנות ביחד, תאשרו כאן בשרשור ואני אבדוק מה אני יכולה לסדר...

לג'ן

לא נראה לי שייתנו לנו הנהחה, אלא עם כן ניצור קשר עם השלישייה/אדם בכיר מהדרן/מהפקת המופע. התקשרתי להדרן והם אמרו שאין להם מושג עם המופע יסתובב ברחבי הארץ. בעיקרון ההנחות הגדולות הן לועדי עובדים
(יודע זאת בגלל שהדרן הוא משרד הכרטיסים של הפסטיגל ושל שלל הופעות סטטנד-אפ) ולא לקבוצות. בעיקרון, אם יהיה חנייה באזור, אני הולך לקנות מחר. תקנו אותי אם אני טועה.

חחח ממסוף הטייסים לרידינג

עופר אמר לי שהוא ראה מישהי שדומה לך הוא לא ידע אם זו את

Jen74

New member
../images/Emo6.gif אין לי מה לחפש בקו הזה, לא בכיוון שלי...

אז יש מישהי דומה לי שמסתובבת בקו 9

טווול

New member
בכורההה

ב4 ל5 שזה יום לפני היומהולדת שלי:) יש לפיג'מות הופעה בכורה של ההצגה בהיכל התרבות אפשרררר ללכת לבכורה עם רוצים יש פרטים בעיתון 7 לילות בעמודים האחרונים

לא נראה לי שכדאי ../images/Emo239.gif

כי ת"א יותר נוחה לחברי הפורום מאשר ראשל"צ(
). לא יודע, האישה מהדרן אמרה לי שת"א זה אולם קטן, אז אני אלך. חוץ מזה, אם ילכו הרבה לראשון, אני אלך. אבל זה ביום ראשון, 4.10 בסוכות, לא יודע, אולי יש לכם תכנונים משפחתיים לסוכות. מי שבעד ההופעה האשונה בת"א, שיסמן
. מי שבעד ההופעה השנייה בת"א שיסמן
. מי שבעד ההופעה בראשל"צ שיסמן
. מי שלא בא שיסמן
ויינמק. מי שמתלבט מוזמן לנמק. אני הולך עם הרוב.

טווול

New member
אני חושבת שכדאי ללכת לבכורה

התאריך הוא ה4.10 ואני חושבת שהיה ממש מגניב עם נלך לבכורה ואז נלך להגיד שלום לפיג'מות:) כמו שאמרתי פרטים ב7 לילות בדפים האחרונים

Jen74

New member
אבל זה ממש קרוב, לא יודעת אם נספיק

חיפשתי באתר של היכל התרבות ראשון ובאתר של "הדרן" ולא כתוב כלום על הבכורה.

Rio

New member
יש דרך "חבר" ב60 ש"ח

למופע של הפיג'מות ברשל"צ. זה אותו המופע שיהיה ברידינג 3?

למעלה