הפיג'מות יאאאאאאאא!

טווול

New member
הפיג'מות יאאאאאאאא!

OK אז עם זכור לכם או לא במופע של עודד במודיעין הוא אמר שהיה לפיג'מות מופע אז היום נכנסתי להדרן כרטיסים כדי להזמין כרטיסים למופע של כמעט מלאכים וראיתי ברשימת המופעים הפיג'מות אז זה מופע חדש של הפיג'מות שהיה באוקטובר והיה לו בנתיים רק שתי הופעות אז כדי להזמין כרטיסים:) הנה קישורררר

טווול

New member
בקישור

נכנסים לקישור ואז למעלה כתוב מופעים בלבן נכנסים יורדים קצת למטה יש הפיג'מות:)

אולי נארגן שם מפגש?

סופסוף הצלחתי להיכנס וראיתי שיש שתי הופעות ראשונות ברידינג 3 נמל ת"א, ואני לא בטוח אם יהיו עוד הופעות אז אולי נרכוש כרטיסים בשורה שלמה וככה נוכל לדבר ואפילו לדבר עם הפיג'מות.

טווול

New member
רעיון נחמד אבל

לא בטוח שכולם יוכלו לממן את הכרטיס אבל עם תרצו לעשות שם מפגש זה יכול להיות מאוד נחמד:) בכל מקרה אני קונה כרטיס בטוח אז תגידו מה אתם מחליטים:) כי אני רוצה להופעה הראשונה:)

shaked2010

New member
עוד מפגש?../images/Emo178.gif

אי אפשר לעמוד בקצב שלכם... כמה מפגשים בפעם אחד.. בכל פורום אמורים לעשות מפגש פעם בשנה...

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo6.gif איזה קצב ?

בפעם הקודמת לא היה מפגש. אף אחד לא הגיע .

go goldi

New member
בקצב הזה את לא עומדת?../images/Emo6.gif

פעם היה כאן מפגש בשבוע!

Jen74

New member
כולם הזדקנו כאן, למפגש הבא יגיעו עם הליכונים

כל פורום נוהג לעשות מפגשים בקצב שלו. יש פורומים שעושים מפגש פעם בשנתיים ויש כאלה שעושים כל שבוע מפגש... (זאת תשובה לשקד)

shaked2010

New member
אתם צעירים..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא בשבילי, אני אין לי כוח ללכת לבי"ס כבר אז למפגשים כל שבוע... חבר'ס אני אחזיק לכם אצבעות מהמיטת אינפוזיה

Jen74

New member
באופן כללי, זה נכון, באופן אישי

אני הולכת לבית ספר רק לאסיפות הורים ולדבר עם המורות של הילדות שלי

לא יודע

בכל מקרה התקשרתי כבר 3 פעמים(פעמיים אני ואמא שלי התייאשנו, בפעם האחרונה הודיעו שהמחשבים קרסו). אבל בכל מקרה נתפשר(מה לעשות?אין לי מושג על המופע יסתובב בארץ ואם כן אני רוצה לבלות אותו בחיק הפורום). בכל מקרה יש לכמה ממכם(אפשר לדעת למי התכוונתי בקלות)פרוטקציות. מאיפה אתה יודע שכניסה למופע עולה 95 שקלים? בכל מקרה, זה הגזמה-הגזמה(על הצגות ילדים לוקחים 60 לאדם, אבל כנראה שאני אקנה).

אהה גם אני הזמנתי כרטיסים לכמעט מלאכים D:

חחח זה סתם לא קשור אבל לאיזה תאריך את ואיזה שעה? P:

טווול

New member
כמעט מלאכים

בסוף עוד לא קניתי אבל כנראה ל5 ל10 שזה היומהולדת שלי ההופעה הראשונה(12:00)

למעלה