הפיגוע היום בירושלים

omer73

New member
הפיגוע היום בירושלים

הרבה זמן לא יצא לי לכתוב כאן, אבל רציתי לשתף לגבי הפיגוע שהיה היום. לקחתי את אח שלי הקטן (בן 7) לטיול בעיר, וחצי שעה לפני הפיגוע עברנו את כל הקטע שהיה הפיגוע ברח' יפו והיינו אמורים לעבור שם שוב, בערך בזמן שזה קרה. קצת לפני הפיגוע קניתי לאח שלי גלידה והוא רצה לשבת באותו מקום, ואני משום מה הלכתי עם הרגשה כבדה ורציתי רק ללכת משם ולחזור הבייתה, והוא רצה לשבת עוד קצת (שבדיעבד בזכותו לא עברנו שם באותם רגעים). כשהתחלנו לחזור והתחלנו להתקרב ראינו בלגן רציני, והמון ניידות, מכבי אש ומד"א שטסים לכיוון שם, וזה היה קטע מלחיץ מאוד, וכדי שהוא לא יראה זוועות עשינו עיקוף. בקיצור, חוויה מלחיצה מאוד

אוי, איזה מזל היה לכם ../images/Emo57.gif

ממליצה לך להיכנס גם לפורום "נפגעי פעולות איבה" פה בפורטל. בהחלט לא קל להתמודד עם טראומה כזאת. איך אחיך הגיב?

omer73

New member
שירי../images/Emo24.gif

אנחנו לא ראינו את הזירה של הפיגוע, אם לא הוא, שרצה לשבת עוד קצת, עד שיסיים את הגלידה היינו עוברים שם ממש כשזה קרה. אני הבנתי שקרה משהו, ושאלתי מישהו שבא מהכיוון מה קרה והוא אמר "היה פיגוע אל תעברו משם, שהילד לא יראה את מה שקורה שם" ואותו הרגע אמרתי לו שנלך מדרך אחרת כי קרתה תאונה קטנה (לא רציתי שהוא יכנס ללחץ) ככה שהוא לא נחשף לתמונות קשות, אבל היה את הבלגן של הכוחות ביטחון שהגיעו לשם והלחץ מכל הסיטואציה

העיקר שהכל בסדר ../images/Emo24.gif

התגעגענו אלייך פה. אתה חסר לי
. מוזמן להשתתף באירוח שמתקיים אוטוטו- אפשר כבר לכתוב שאלות.

omer73

New member
סורי שככה נעלמתי

פשוט התחלתי ללמוד (היית מאמינה??), והייתי חנוק, שבכלל לא יצא לי לכתוב בפורומים, גם באהבה ורומנטיקה חודשים לא כתבתי.

שמחה לשמוע שאתה עסוק מסיבות טובות ../images/Emo24.gif

וזהו עכשיו אתה נשאר פה, לא מוותרים לך

omer73

New member
אמנם

בהצתה מאוחרת, אבל כן, הסיבות טובות:) לא יצא לי לכתוב כמעט באף פורום בחודשים האחרונים, ממש לא היה זמן, ושבוע הבא מתחיל הסמסטר קיץ

למעלה