הפיגועים... ההתרעות...

FleurGirl

New member
הפיגועים... ההתרעות...

אחרי ליל הסדר (וגם בזמן ליל הסדר), כששמעתי על הפיגוע בנתניה, על אלון מורה, ועכשיו-על קרית יובל, בער בי משהו. הייתה לי אש בגרון, רציתי להקיא, הייתה לי סחרחורת ורציתי לברוח, לברוח למקום טוב, בלי פיגועים, מכוניות תופת, תקריות ירי והכי חשוב - ערבים
ממש, הייתי חייבת להזיז את עצמי, לעשות משהו. כי נמאס לי. אז רצתי למחשב. ציירתי, ציירתי, שעות ישבתי וציירתי, ומחקתי, מחקתי הכל. ציירתי קישקושים, ומחקתי. ציירתי ערבים, ומחקתי אותם. כאילו באמת אפשר למחוק אותם - מהעולם. ואז, כשנרגעתי, ציירתי לאט לאט, ציירתי ברוגע. ציירתי בסיס, ואז בגדים, ואז ראש. ואז הבנתי - ציירתי אישה מתפללת... אישה עצובה, שרוה גם להגיע הביתה בשלום. רציתי לחלוק איתכן, את הרגשות והכעסים שלי. ורציתי להראות לכן מה יצא. אני יודעת שאני לא ציירת מוכשרת, אבל רציתי לדעת מה דעתכן. אם תרצו את הבסיס כדי לצייר את עצמכן, או סתם בובה, ונעשה אוסף, ונראה לכולם, שגם במחשב כולם בוכים. אם מישהי שם תרצה, שרק תבקש... -ניצן

BliNky

New member
אני מבינה אותך לגמרי!

גם אני חושבת על זה כלהזמן וזה באמת כבר מייאש ואין מה לעשות ראיתי עכשיו עוד פעם את הסרט "שיער" ואני מושפעת אני רוצה פיס!!! הנה דולי שעשיתי עקב מושפעותי מהסיקסטיז/סבנטיז וואטאבר...

Diva Star

New member
במצב רגיל הייתי מוחקת הודעה חדשה...

שנועדה כדי לפרסם בובה אחת ויחידה... אבל לאות הזדהות אני אשאיר אותה..

Diva Star

New member
מה הקשר?!

אני פשוט מוצאת את זה מעצבן להפליא... תראו... בכל עמוד יש מקום ל-20 הודעות חדשות כלומר ל-20 שרשורים לא משנה באיזה אורך כל הודעה חדשה תופסת הרבה יותר מקום מאשר אם משרשרים אותה.. ברגע שהודעה עוברת לעמוד אחר.. אי אפשר להקפיץ אותה בחזרה לעמוד הראשון.. וכשכל אחת פותחת הודעה חדשה כשהיא יכלה לשרשר את זה למשהו באותו עמוד הודעות שהן חשובות יורדות למטה ועוברות לעמוד הבא ואז למי שלא הספיק לראות אותן לא תהיה הזדמנות לראות אותן...

FleurGirl

New member
טוב, הבייס

אני שמה את הבייס שהכנתי לבד.. כדי שמי שרוצה, שתיקח ותכין גם איזה אישה מתפללת.... בכל אופן, זה ממש עצוב מה שהולך במדינה.... מי שרוצה, שתנסה גם לצייר בסיסים לכל מיני נשים שמתפללות וכאלה... בכל אופן, אני לא מבינה מה הבעיות של הודעות חדשות? ז"א, אז תמחקו את הישנות. זה מעצבן לשים בתור תגובה הודעה שונה לגמרי.... טוב, אני אשמח לראות בסיסים חדשים!!! ניצן נ.ב בהתחלה חשבתי שזה ממש אבל ממש יהיה בלתי אפשרי לצייר בסיס קשה כזה, אבל אז, כשגומרים, מרגישים ממש גאים!!!

S.tal

New member
המצב באמת נורא... :(

היה עכשיו פיגוע בתל אביב...!! וכבר אין יום בלי פיגוע :( וממש קשה לחיות ככה! אני מקווה שכולן פה בסדר!

FleurGirl

New member
חח

חח גם ני מאוד אוהבת את הסרט.... זה ממש עצוב מה שהולך כאן, ובכלל, הפיגוע בתל-אביב ממש העציב אותי...

FleurGirl

New member
אמו קיס/קידס

את זאת לא הכנתי, אבל היא יפה, מיוחדת ובלעדית אז לא לגנוב! :)

FleurGirl

New member
אחרונה

בבקשה תזכרו שאני הכנתי את הבובות, אז לא לקחת אותן, וגם, תאמרו לי מה דעתכן בבקשה....

למעלה