הפחד שמשתק

BellA עלמה

New member
הפחד שמשתק

בקרוב מאוד אני עוברת דירה (אני בשלבים של התארגנות) לאיזור הגליל העליון , לא רחוק מהמכללה בה אלמד. מצד 1 אני מאוד מתרגשת אבל מצד שני גם חוששת(מפחדת) לעזוב את הבית(אני מהמרכז) ועוד כלכך רחוק אני מבינה שהיגיע הזמן שאעשה צעדים להיות אצמעית אבל עדיין זה מפחיד
יש בי פן (קול) שאומר לי לבטל הכל שזה לא ילך אין סיכוי אוף

TheBigBrother

New member
אין שום קול

זה הראש שלך.הצד ה"הזוי" שבך מדבר. תתארגני עם המחשבות, קחי את עצמך בידיים ותשתקי את הצד ההזוי המעבר דירה הוא נכון, הזמן הגיע

רננהלי

New member
נפלא!!

פשוט נפלא לשמוע את זה בלה עלמה. אני מכירה את הפחד הזה, החשש שלא תסתדרי ושלא תצליחי להיות עצמאית ולהסתדר בעצמך,אבל זה עובר ובסוף מצליחים. וזה בסדר. ואת תיהני ותפגשי שם אנשים טובים ונחמדים, ויהיה לך טוב. ויהיה לך גם מעניין ללמוד לדעתי. כל הכבוד לך על הצעד הזה. תתני קצת מקום לפחד הזה להתבטא, תכתבי לך את הפחדים שלך ברשימה,ותראי איך את יכולה להתגבר עליהם, ואיך את מסוגלת לצעד הזה. בהצלחה

מתוקונת ../images/Emo24.gif

בתור אחת שממש זה עתה מתכננת מעבר בעוד 4-5 חודשים כשמסביב המשפחה הקרובה עדיין לא יודעת ואין לי מושג איך אספר להם, ובעיות כלכליות מטרידות אותי והרבה פחדים וחששות בקרבי, אבל החלטתי שלמרות שזה יהיה מאבק אחרי מאבק, זה צעד שחשוב לי לעשות אותו וכדאי לי. אין שום סיבה שלא יילך, אם תצטרכי עזרה- תבקשי, מהורים, מחברים ללימודים, מהחברים הרגילים, פשוט אל תתני לעצמך להיאבק לבד אלא תיעזרי באחרים ותזכרי שאין את לבד.

BellA עלמה

New member
אכן

מפחיד איך ההורים יסתדרו איך אני אסתדר האם אמצא לי את הדברים שיש לי כאן גם שם? את הדברים שכה מאזנים אותי. כאן מצאתי דיאטאנית שעובדת בשיטה מסויימת שעושה לי טוב כאן יש לי את החוגים שלי שם? כלום מתחילה מחדש

כמו שמצאת ליד הבית הנוכחי...

תמצאי גם ליד הבית העתידי- ואולי זה יקח זמן, ואולי זה לא יסתדר ישר על ההתחלה, אבל בסופו של דבר, את תראי שעשית את הצעד הנכון עבורך. וההורים שלך יסתדרו גם כשאת לא ליד. תפסיקי לדאוג כל כך ותתחילי לארוז

למעלה