הפחד הז להתאהב שוב...

גילית.

New member
הפחד הז להתאהב שוב...

אתה מדבר אלי, גם כשאתה שותק, חשה אותך לידי כאן, כולך משתוקק, אתה אומר לי: ``את מטריפה אותי ואת כל חושי, איזה כישוף שמת עליי? התמימות שלך כמו ילדה, והאהבה שלך כמו אישה, את כמו פרח שפתח את עלי הכותרת, בעיניי את יודעת, את מאוד מיוחדת? ``מעולם `` ענית לי, `` לא הייתי מחוזרת, לא יודעת מה עושים בזה המצב, אני יודעת שאתה כעת, די מאוכזב``, מרגישה לפעמים כמישהי אחרת, אהבה חזקה כמו שלך, לא הייתה לי שנים, ולכן הפחד הזה שאוכל מבפנים... כן הפחד הזה, שוב להתאהב... גילית הוספת תגובה שליחת הודעה באי

גילית.

New member
ארבל, לא הבנתי

לא הבנתי למה אתה מתכוון, מניחה שכבר תמצא דרך לי להסביר, את גם כתבת שיר שניקרא הפחד אוכל מבפנים? לא קראתי דבר כזה, ואולי אתה מרגיש אותו דבר? אנני יודעת כבר מה התשובה, שבת שלום, ותחשוב מחשבות חיוביות השבת, ביי גילית

התנצלות.

שמא הזדהותי המלאה במילות השיר הצליחה את דעתי עלי להטריף. כה מוכרות לי אלה המילים או כה מזדהה עם אלה הדברים, שבלי לבדוק וללא משים כך יצא לי לתקוף ולהאשים. אנא סלחי לנפשי שחטאה, שעדיין זוכרת ימי אהבה.

גילית.

New member
שוב מתנצל?...

התנצלותך התקבלה, כי בפנים פנימה אני יודעת בדיוק את שנפשך מרגישה, סולחת לך גם כשאתה עושה שטויות, זה רק מראה שאתה אנושי, רק מכונות, לא עושות טעויות, גילית

למעלה