ביקורת יותר נורמלית
עיצוב - חמוד ומדליק התפריט קצת מעצבן אותי אישית
כתובת האתר - לא אהבתי את הכתובת עצמה ג' לו יזראל
השירים ותמונותיהם - רעיון מאוד מדליק לשים תמונות פוטו שוט בצד אבל השירים למטה כמו שאתם רואים יש להם תמונה של הקליפ - סינגל באיכות גרוע צריך לדעתי או להחליף או לשפר
ביוגרפיה - מאפה הביוגרפיה
עמוד הסרטים - המלצה קטנה - שימו בעמוד שיר שהופיע בפס קול של אחד הסרטים שלה כמו בייבי אי לאב יו. עמוד חמוד ומדליק אהבתי את האנימציה שם. בתפריט של העמוב טריילר\תקציר וכו אני מציע להוסיף את "האתר הרשמי של הסרט"
עמוד המוסיקה - חמוד ומדהים אחד הדפים המושקעים באתר (עשו טובה ושימו את השיר ווידינג 4 טונייט
)
עמוד התמונות - מה קרה
למה אין תפריט משולב כמו בדפים האחרים
עמוד המצעדים - סורי אני לא מתלהב מהמצעדים לא של כריסטי לא של אנסטסיה ולא של ג'ניפר חחח
עמוד הבונוסים - עמוד חמוד ומדליק הלואי בכל אתר
עמוד המולטימדיה - אחלה, נחמד אפשר גם לעשות אייקונים או שחברי הפורום יעשו (אולי תבקשו ממנדי שתעשה רקעים - טפטים)
הסקר - לא נראה לי אני חושב שצריך לעשות סקר שכאלה שלא רשומים לפורום יוכלו להצביע
האתר הרשמי - לא להעניין לדעתי צריך עמוד קישורים לדעתי שבו היו כל האתרים הכי טובים של ג'ני - - - - - -
תוספות והערות
לפני שאני ממשיך אני עדין עומד בשלי שלא לחזור רשמית לפורום עד שלא תתבגרו בקטע של ביונסה, ארז ביקש שהבוא לראות באתי לראות + הגבתי ולעניינו: התמונות שמשולבות באתר באיכות קצת גרוע כנראה בגלל הפורמט. עמוד קישורים לדעתי חייב
אפשר בסוסיתא לעשות מועדון איסיקיו או לקשר למאמר של ארז של האייסי של חברי הפורום ולעשות ספר אורחים התמונות הזזות למעלה ממש לא לעניין אם תשאלו אותי כדי להחליף בבאנר אתר ולעשות לאתר באנרים כדי שאתרים אחרים יוכלו לפרסם את האתר הזה מה אם עמוד מילים לשירים של ג'ניפר
יש טעות כתיב נפוצה באתר - מוזיקה כותבים מוסיקה (גם בתפוז יש את הטעות הזאת
) התמונה הזאת שכל האתר בתוכה - אני מציע להגדיל ממש קצת וסתם למנהלים אם הם רוצים היה נחמד מונה מבקרים ממ.. זהו לבנתיים אני מקווה כמה דברים:
שהעיניינים יחזרו לקדמותם בפורום
שהמנהלים של האתר יקחו את הביקרות כידידותית ולא כקנאית או מעצבנת סליחה אם פגעתי
אם היה לי עוד רעיונות אני ישרשר
בהצלחה עם האתר החדש