הפורומים ותרומתם..

No name5

New member
העשרה, ידע שבדרך אחרת

זה יהייה מסורבל יותר בהתחשב בהרגל של כל אחד בפורומים יש מגוון קהילות שבחיים הסיכוי ש'תשמיע/י' דעתך או הגיגייך יהיה קלוש כשהעניין של האחר ידוכא וידכא מסיבות שונות ומשונות פה כולם יכולים 'לצעוק' ביחד ו'ישמעו' אחד אחד ולפעמים גם יקשיבו. זה יהייה בזבוז זמן כשטוחנים מים על מטרה חסרת סיכוי. ובאותה נשימה האובייקטיביות היא כלל ברזל באינטרנט מהסיבה שיש את האפשרות לבדות סיפורים והיא מנוצלת למכביר.

אני אגיד לך מה כן קורה לי בשבועות

האחרונים. יש ימים בהם אני לא מדליקה את הטלוויזיה ואם כן, זה לא ליותר משעה שעתיים כי אז אני הולכת לישון. פויה! אני מכורה

basket case ../images/Emo47.gif ../images/Emo185.gif ../images/Emo45.gif

ההודעה הזאת שלך נכנסה להודעות הנבחרות של תפוז
ההודעה נמצאת כרגע בעמוד הראשי של תפוז, וגם בעמוד הפורומים של תפוז

אממ...לפי דעתי האישית

אני אוהבת לקרוא בפורומים. ואני אוהבת לעזור. אני כותבת ומקבלת המון תגובות ופתאום נדמה שאנשים זרים חברים וירטואלים מהרשת שלא מכירים בכלל יותר טובים ויותר קרובים מהקרובים האמיתיים שלנו ואף יותר מהמשפחה או מהחברים. לא לפי דעתי אני לא רואה בזה בזבוז זמן כי אני כותבת או מגיבה או זה וזה מרצוני החופשי. ואם לא יגיבו לי??? אז מה? לא כותבת בשביל שיגיבו לי איפה ראית פעם בתפוז שמובטחות לנו תגובות? כלום לא מובטח. רק המוות הוא הבטוח זה מה שאני יודעת אישית. בכל אופן אני אוהבת לכתוב להגיב ולתת מעצמי אם אפשר.. בשבילי זה ממש לא בזבוז זמן. אומרים שהפורומים זה מעין מפלט, כשעצוב לי ממש אני לא כותבת לא רואה בזה מפלט .. אולי פעם היתי אחת שרואה את הדברים אחרת?? יום נעים וכל טוב.

למעלה