הפורום סגור

לירונדה

New member
מתי תבינו??

זו לא מתיחה בכלל! זה לא הפורום היחיד שסוגרים...... הם גם בזמן האחרון לא מוכנים לקבל פורומים חדשים

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifשרימפי ראספי וחבריי הפורום

היום האחד באפריל? לא שמעתי מתיחה אחת טובה היום.. מיאו, ואם זה מתיחה, זה מתיחה מרושעת וקרת דם, וכ', במקרה כזה, אני וחבריי הפורום ניקח גרזנים רובים וסתם חוטיני ורוד מנצנץ ונרדוף את הנהלת תפוז למוות עד שיחזרו בהם
למקרה וזה באמת בדיחה, מה שזה בטח בדיחה(
) אני וחבריי הפורום במפגש ניקח את כל אותם דברים שרשמתי למעלה שנשמור בצד בנתיים ונרדוף אחריי המנהלים במפגש עד מוות.. און סתם נטריד אותם( מינית?
-)
מישהוא יסבול פה..

TwelveEyes

New member
זאת בכלל לא מתיחה...

רביב התקשר אליי עוד אתמול ובישר לי על סגירת הפורום. מסתבר שהם החליטו, לאור התנהלותם של דברים ובמיוחד התנהגותם של חברי פורום ספציפיים ששמם לא יוזכר מפאת הכבוד לפרט, שאין שום סיבה להשאיר אותנו חיים. ההנהלה הוסיפה שהפורום חסר-טעם לאור העובדה ש"כבר ישנם מס' פורומים הקשורים לגאווה, בהם אנו בטוחים כי חברי הפורום ימצאו בית חם ואוהב." אז זהו, הפורום הלך קאפוט. It was nice while it lasted.

TwelveEyes

New member
חוץ מזה...

אם תשימו לב, ההודעה של שרימפי היא מה-31 למארס, לא ה-1 באפריל, מה שמוכיח את עובדת היותו של העניין אמיתי.

miss tamborin

New member
זו מתיחה וחצי...

הרשו לי להפנות אותכם לתפוז משוב שם הנהלת הורומים כותבת בפירוש שזו מתיחה שהתבצעה ע"י חלק מהמנהלים.

הרסו לנו את המתיחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובנימה אחרת, אכן, זו היתה מתיחה. מצטער על איך שזה התבשר לכם, הכוונה לא היתה רעה. למרות שאני מודע לזה שחלקכם עדיין מעט כועסים, אתם בטח יכולים להבין שרוח שטות נופלת על חלקנו פעם ב... אז נסחפנו קצת עם המתיחה והסיבות ל"סגירת הפורום"("הסתת נוער להומוסקסואליות" הרי היא כמו להסית אדם לאלרגיה לעופרה חזה), אבל אני בטוח שתסלחו ותבינו. אחרי הכל, אוהבים אתכם
שרימפי שחזר מהצבא עם מרי ג'יין(הנשק שלי)

pokegirl

New member
../images/Emo12.gif

הם סוגרים את הפורום הזה, אבל פותחים פורום "סקס לנוער" או משהו כזה.. ועוד הפורום הזה הוא בית זונות? o_o קצת חוסר הגיון אני אומרת... בטח זו איזו מתיחה גדולה של תפוז, להודיע למנהלים תמימים שיסגרו להם את הפורום..

praetor

New member
לא מצחיק!

אני אמנם בכלל לא הייתי צריך לתהות אם זו מתיחה או לא (כיוון שפשוט הלכתי לפורום משוב, ושם הנהלת הפורומים שלחה איזה 20 הודעות שכולן אומרות - "זו מתיחה"), אבל בכל מקרה אני חייב לציין - זה לא מצחיק. זו מתיחה ממש צולעת.

Sonata Of Tears

New member
כן..

כן..גם הם אמרו לי את זה.. אוף שרימפי.זה לא היה מצחיק ( חוץ מזה שתודע שנתתי סיבות טובות למה זה לא הגיוני!!) אבל תדע לך שהיום בבצפר הייתי דיי מבואס כי היה לי שמץ של מחשבה שאולי זה כן נכון. זה לא היה מצחיק!

StarChild

New member
א-ב-י!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוי אתה הולך לחטוף מכות אוי!!! גם אם אני אצתרך לעלות שוב על רכבת לפגוש אותך ולהרוג אותך! הוא היה כל כך רציני על זה כשפגשתי אותו היום...דברנו על כמה זה לא פר... אוי הוא מת! הוא כל כך מת!!!! *מתחילה לשייף סכינים למפגש...*

resputin

New member
כן, נו טוב..

זה נכון, זה נכון -זו הייתה מתיחה... אבל זה היה מוצלח, תודו בזה לפחות. אבי מוסר שהוא מצטער, כרגע נמצא לו בצבא ו...יחזור בסופ"ש, כמדומני. רק רציתי לומר ש...:

LuNaTiC

New member
המממ... היה משהו טוב בביצוע.

שיתוף הפעולה של חברים מסויימים למען הצלחת העניין
אבל קצת קשה לעבוד על אנשים ביום שכזה...

זה עצוב ../images/Emo7.gif

אבל היה מצחיק לראות את ההודעות בפורום משוב שאומרות שעשו מתיחות כאלה בכל הפורומים...
|

sarah

New member
../images/Emo153.gifמה שאנחנו צריכים עכשיו..../images/Emo28.gif

זה למתוח את המנהלים...
למישהו יש רעיון?

למעלה