הפורום סגור

הפורום סגור../images/Emo70.gif

זו לא בדיחה של אחד באפריל, אלא החלטה של הנהלת הקהילות בתפוז לסגור את פורום גאווה צעירה יחד עם מספר פורומים אחרים. מסתבר שהגיעו המון תלונות על אופי הפורום שלנו ועל איך שהוא מתנהל(האמת היא שהמשפט "בית זונות" כבר עלה לצערי). אני לא יכול להרחיב בשלב זה, רק לומר לכם ולכן תודה שהייתם איתנו. אולי אם תלכו לפורום המשוב זה יגרום להנהלת הקהילות לשקול שנית, אבל אני לא יודע, אני כבר התיאשתי מלנסות לשכנע. אוהבים אתכם תמיד, שרימפי ורספיוטין נשמח אם תשמרו על קשר באייסיקיו- רשימת האייסיקיו של הפורום תשאר באוויר כדי שנוכל כולנו לשמור על קשר. http://www.susita.com/service/freeicq/icq.asp?id=6532

resputin

New member
אכן ידידיי,

בצער רב וביגון קודר אני מסכים עם אבי.. נו טוב, לפחות אנחנו נשאר כולנו חברים ו... נשמור על קשר.

Sonata Of Tears

New member
אני לא מאמין ,אבל הנה מילות כאב

מה???????????? אני לא מאמין!! מזה הפיגור הזה פורום אקס מן יכול להיות ופורום גאווה צעירה לא????? מזה החרטה הזה??

miss tamborin

New member
מה?

גם פורום אביב גפן, גם הכי גאים שיש, גם זה, גם רובי וויליאמס.. אם הרוב איןלי בעיה שיייסגרו אבל...זה פורום חשוב..אחד הפורומים היותר חשובים לדעתי...זה...זה פשוט מטומטם!
אז מה אני עכשיו אמורה לעשות בזמני הפנוי? (מה שעשיתי לפני חודש כנראה...לשוטט חסרת מעש באינטרנט...אוייש..אני עדיין עושה את זה!)... אני לא מאמינה.. לתפוז משוב אמרתם? מעיין

א.זו לא מתיחה

ואם כן, אז לא אחת ממש מצחיקה. ואני יכול להבטיח לך שאני לא מחייך כרגע ולא מצחקק. ב.כותבים בוא.

LuNaTiC

New member
בוא שניה.

זאת הייתה השעה! השעה! אני יודעת עברית, thank you very much... nice try, by the way...

LeeCooper69

New member
תמיד יש את פורום הארי פוטר../images/Emo70.gif

כבר יש לנו חצי קהילה שם

StarChild

New member
לא!!! מה?! למה!!! עד שמצאתי לי מקום

שטוב לי בו, שהאנשים סבבה בו! הם לא יכולים לעשות את זה! טוב הם יכולים אבל ל-מ-ה!?

Sonata Of Tears

New member
בלאט.

תראו.גם אני לא יודע אם לאמין או לא.. אבל מה שכן שרימפי לא היה שולח אותנו לכתוב הודעות לפורום משוב..כי שמה היו ממש כועסים מזה שמפציצים אותו בהודעות.. בלי קשר כולם עכשיו! לוקחים את תחת שלהם וכותבים מכתב למערכת (ודיר באלק!) ואלו שלא יעשו את זה ,תדעו לכם שאתם פרזיטים. שצריך אותכם אתם לא עושים כלום

כולם ביחד - להציף את תפוז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל

זה נראה קצת יותר מידי כמו מתיחה.... אני מתכוון לרשום רק אחרי האחד באפריל, ואני חשוב שכולם צריכים לעשות ככה במקרה שזה נכון.

AM PM

New member
למה??????????????

בקושי ראיתי מה יש בפורום הזה! למה החליטו לסגור?? )חבל...( טוב, היה נחמד לדבר עם מי שהיזדמן )זו הודעתי האחרונה...( ביי :)

בית זונות

אוקיי... אנחנו בית זונות. בני נוער שהתחילו מרוץ עם האהבה וצריכים עזרה. בני נוער שצריכים עזרה עם היציאה מהארון. בני נוער שמרגישים דחויים חברתית עקב נטייתם המינית. בני נוער שמחפשים את התמיכה שתעזור להם לברר את זהותם המינית. בני נוער, חסר להם צרות? הם מצאו קצת עזרה? בואו! משעמם לנו! ניקח את זה מהם! אין לי מילים מלבד אלו לבטא את הבורות שבהחלטה זאת! שלכם, הילה. [email protected]

בחיים לא !!

אני מאמין שהם מרשים לעצמם !! שישרפו ההומופובים ! אני כבר אכתוב להם איזה מכתב כועס (לא סתם יש לי 90 בהבעה..) כולם !! לשלוח מכתבים להנהלת תפוז !!!!!!!!

miss tamborin

New member
בגלל 1 באפריל???

אוייש... אם אתם עושים מתיחה שתהיה מצחיקה זה היה טיפשי ומטומטם...

../images/Emo26.gifזה מה ששלחתי לתפוז../images/Emo36.gif

01.04.2003 לכבוד : הנהלת אתר האינטרנט "תפוז" מאת : גולש האתר המדובר - מאור גוטמן א.ג.נ הנידון : סגירת קהילת "גאווה צעירה" באתרכם. הנהלה יקרה. רציתי להודיע לכם על טעות נוראה שעומדת להתבצע, והיא סגירת הקהילה המדוברת. קהילה זו, אחת הגדולות באתרכם, פועלת באופן מדהים כלפי הנוער ההומו-לסבי, המתלבט והסטרייטי. אין דוגמא טובה יותר מדוגמתי האישית. בעזרת הפורום יצרתי קשר עם בני נוער בגילי עם נטייה מינית דומה לשלי. בעזרת פירגון הדדי של חברי הפורום אחד לשני, אני, ועוד רבים, הצלחנו לצאת חלקית או באופן מלא מהארון. לדעתי, ולדעת רבים, סגירת הקהילה הנ"ל תהיה טעות נוראה וצעד ענקי אחורה כלפי הקהילה ההומו-לסבית וקהילת המתלבטים בארץ. הפורום שלנו, שמורכב מבני נוער בגילאים שונים, בעלי נטייה מינית שונה (סטרייטים, הומואים, לסביות ודו-מיניים) הוא כלי נהדר כלפי הנוער הישראלי כולו. כחבר פורום מאז פתיחתו אני יכול להעיד, שבפורום פועלים גם סטרייטים. לדעתי, לסגור כהילה כל-כך גדולה, ופעילה, תהיה טעות ותפגע גם בכם. חברי הפורום, שיפנו לפורום דומה באתר מתחרה (נענע, Walla, iol) לא יכנסו יותר לאתרכם. יתר על כך, הפורום "גאווה צעירה" של תפוז הרבה יותר גדול (מבחינת כמות האנשים), ורמת הדיונים יותר גבוהה מקהילות דומות באתרים מתחרים. הדיונים המתבצעים בקהילה לא מתבססים אך ורק על גאווה. הפורום מאפשר לבני הנוער גישה לבטא את עצמם בבחינות רבות. מהמצב הביטחוני הרעוע הארץ ובעולם, מנוכח העובדה שנטייתם המינית שונה, מצוקות עקב המצב הכלכלי הקשה ועוד ... הדיונים של הקהילה הנ"ל מתבצעים בשפה מכובדת ולא בעלות תוכן פורנוגרפי או תוכן שיכול להעליב או לפגוע באדם כלשהו או ציבור כלשהו. לפורום זה אין תחליף באתרכם. פורום "גאווה" פתוח לכל שכבות הגילאים, ובני נוער מרגישים יותר בנוח לדבר עם בני נוער אחרים מאשר עם מבוגרים. הפורום המדובר, שהפך לקהילה של ממש, מהווה מתנה משמיים. ולכן, סגירת הקהילה, תהיה מבחינתכם טעות. הן מצפונית והן רווחית – כנאמר, לאתרכם אין פורום תחליף, ולכן בני הנוער יפנו לאתרים מתחרים בעלי פורומים דומים. בציפייה להמשך פעיל של הקהילה מאור גוטמן

לירונדה

New member
למה ככה לוותר????

למה ככה לוותר? בואו נראה להם שהם לא צודקים לגבי האופי של הפורום! הפורום הזה מאוד חשוב לפי דעתי ויש בו הרבה דברי םשתורמים, במיוחד לנערים/נערות הומו-לסבים/בי/טראנס שמחפשים ברשת אנשים כמוהם כדי לא להרגיש לבד! ממתי אנחנו ככה מוותרים בלי "להלחם"???? הדברים האלה בטח נמסרו להנהלה ע"י אנשים לא ליברלים שלא יכולי להבין את זה! אני חושבת שלא צריך להתייאש!

Sonata Of Tears

New member
חח

אוף.בטח הם מתפקעים מצחוק מכל ההודעות האלו וצוחקים על המתיחה שלהם. אבל מה שבטוח ,אם הם קוראים הם לפחות רואים כמה הקהילה הזאת חשובה לנו וזה כבר משהו לא? :)

למעלה