הפורום מת שוב..

U A O

New member
חבר,

פה אתה טועה. אם יש נושא שאני יכול לתרום בו מהידע שלי, אני תורם. מובן הרי מאילו שאני לא הכי חכם בעולם, ולא אלוהים ולא כלום. יש דברים שאני יודע, ויש דברים שלא. מה שאני כן יודע, אני כותב. אם יש וויכוח, אין לי בעיה להתווכח. יש הרבה וויכוחים בפורומים. אתה לא יכול לצפות לפורום בלי וויכוחים, כי אין כזה דבר שכל אחד מסכים עם השני בכל. מי שמתווכח איתי בהגינות, זוכה לוויכוח הוגן. מי שיורד לשפה נמוכה, אני גם יורד. מה עד שסגנון הכתיבה שלי כולל בתוכו מילים 'נמוכות' כביכול, אך באופן כללי אני מנסה לשמור על תרבות דיון. לעיתים זה קצת יוצא משליטה ואני מביע צער על כך. שורה תחתונה, what goes around, comes around. דור הוא לא דוגמא. בשבילי זה לא וויכוח. אין לי שום שפה משותפת איתו, הדעות שלו (לדעתי לפחות) יפות נפש. והא בעיני מסמל את מה שאני הכי שונא, ילד קטן, שמאלני, עם דעות שפשוט לא מתקבלות על הדעת במצב המדיני והבטחוני של היום. אני מודה, הנושא הפוליטי זה פיוז רגיש אצלי, ולא צריך הרבה בכדי להדליק אותי בקטע. עכשיו, דור עם ההודעות המלאות "פילוסופיה בגרוש" שלו, אכן מעצבן. כי מכל הודעה שלו נוטפת השקפת העולם העלובה שלו. כמו שהוא חושב שהדעות שלי "עלובות", כך גם אני חושב לגביו.

בהחלט אין לנו שפה משותפת

המקום היחיד שניפגש בו כנראה יהיה שדה הקרב בעוד 10 שנים, במלחמת האזרחים הגדולה בין אלה שרוצים למות בשביל הארץ הזאת לבין אלה שרוצים לחיות בה. אני אמנם שמאלני, אבל פציפיסט אני לא. אגב, אני עוד מחפש את תרבות הדיון במשפט "הלוואי שתגרד את אמא שלך עם שפכטל מהכביש אחרי פיגוע כדי להבין", או ברמיזות להפרעות נפשיות שונות ומשונות, או בשאר כינויי חיבה שאתה נוטה להטיח בי ובמשתתפים אחרים. אולי תעזור לי למצוא אותה? (ועכשיו אתה תאמר שכיניתי אותך נאצי. ואני רק אוסיף שאתה היית רחוק מלהכחיש זאת).

U A O

New member
(הודעה אחרונה)

מענין אם עד אז תקום מדינת "פלסטין" או לא. זה גם סוג של תרבות דיון. אני לא קיללתי אותך בקללות ילדותיות ("הומו","בן זונה","מניאק"), הכל נועד בשביל להבהיר לך את הנקודה. ואכן אלו תיאורים לא הכי נעימים, מה לעשות שאתה דורש את זה. מצד שני כשאתה קורא לי "נאצי", זה גם לא מראה על תרבות דיון גבוהה במיוחד. בקיצור, אני את שלי סיימתי לכתוב.

למעלה