הפורום לאן?

• פותח הנושא Olaf
  • פורסם בתאריך

Olaf

New member
הפורום לאן?

אני אומר, שנקבע יעדים וחזון לפורום, דברים שאנחנו רוצים לעשות בכדי להנות, ובכדי להביא את הסדרה ואת המורכבות שלה לקהל הרחב.

Gilliana

New member
וכרגע אין???

אני חושבת שאנחנו עושים הרבה ונהנים מאד מדי יום ביומו. מעבר לכך, אם יש לך משהו קונקרטי להציע - אני בטוחה שכולנו נשמח. ולמה כוונתך "להביא לקהל הרחב"? להתחיל ליחצן את הסדרה לדור שלא ידע את כריס קארטר? אני לא חושבת שלתיקים היה אי פעם "קהל צר". וכאמור - הצעות קונקרטיות תתקבלנה בברכה

אתה בהחלט צודק..

וכמו שאמרה גילי נשמח לקבל ולשמוע רעיונות. אם תרצה תשלח לי במסר כל רעיון העולה על דעתך ומחשבתך ואולי נשב ונפתח את זה. כל רעיון יתקבל בברכה.

Olaf

New member
סתם...

חשבתי שהיה נחמד אם היינו מעלים את המודעות לסדרה. להתחיל לפרסם באינטרנט, לדבר על הסדרה יותר, לנסות לשנות את התדמית שלה. אני מעריץ באפי, ואני לא נהנה כשאנשים אומרים "באפי, זה לא הערפדית הזאתי?", מה שהשגרירות וכל מיני אנשים עושים, זה להגביר את המודעות לסדרהף לדאוג שהיא תשודר יותר, לדאוג שאנשים יבינו אותה... דברים כאלה.

אוקיי... כל זה ידוע. אבל

יש לה אלפי אתרים באינטרנט. אנחנו מדברים עליה מדי יום בפורום. איפה עוד אתה מתכוון שנדבר עליה? כלומר איזה רעיון עלה לך?

Olaf

New member
על המסיבאפי אני מניח ששמעת

אני לא מבין למה לא נוכל להצטרף לכנסי המדע בדיוני ולתת גז, לתת הרצאות, הקרנות יותר, זה הכי בסיסי, והכי יעיל

אז הנה....

כרגע יש לנו את גילי שמרצה בכנס האייקון. את האמת? לו הסדרה הייתה משודרת אולי היה קל יותר להביא אנשים..

Olaf

New member
כן...

אבל מה אתם אומרים, שנגדיל את הקהילה, כמו שיש קהילה טולקינאית, וקהילה באפיסטית, למה שלא תהיה קהילת תיקים???

Olaf

New member
אז בואי נראה את זה!

מחוץ לפורום! נתעורר קצת, נקום, נפגין נוכחות, תאמיני לי שזה יעזור.

אממ אני עדיין לא ירדתי לסוף דעתך...

מה הכוונה ב "נתעורר קצת, נקום, נפגין נוכחות" ? נשב מול הכנסת?? נפגין מול רכבת צפון? נכין סרטים אפורים ?(תיקים באפלה מיוצגת על ידי הצבע האפור - שאף אחד לא יתווכח פה!!)אתה אומר בואו נקום נפגין נוכחות אבל לא נותן פתרונות... תסביר את עצמך בהפגנת נוכחות? הרצאות בכנסי מדע בדיוני זה הפגנת נוכחות? כי אני אישית למשל מעולם לא הייתי בכנס כזה, ורוב האנשים שהכרתי שאהבו את תיקים גם לא היו, כי למרות מה שאומרים ואולי אני בודדה במערכה (טוב אני בטוחה שיש לי פה גם את שיר) תיקים מעולם לא סווגה אצלי כמדע בדיוני, אני בכלל לא אוהבת מדע בדיוני, ואני מתארת לעצמי שיש הרבה כאלה שיתחברו לתיקים אך לעולם לא יגיעו או הגיעו לכנס כזה.. אתה רוצה לפרסם? לעורר רעש? תן לי רעיון ואני מבטיחה לך שאעשה הכל או לפחות אנסה לעשות הכל כדי לבצע אותו.

Olaf

New member
אני אומר, שמנסיון

הכנסים האלו מהווים קרקע פורה לצמיחת קהילה גדולה יותר. זה שגילי עושה הרצאה, זה דבר ממש טוב, כי רק זה שרואים שקיים עדיין קהל מעריצים נאמן לסדרה, זה מראה. אבל תתארי לעצמך שהיינו מבקשים לפזר ברחבי הכנס פתקים ופליירים של מפגשים והקרנותץ. זה היה לוקח אותנו לשלב הבא.

יודע מה? קח אתגר...

אם תצליח לארגן מפגש פורום מלא, כולל הקרנות פרקים בתקופה אחרי הכנס, אני אישית אפרסם אותו עם פליירים, חולצות ושלטים... כבר המון זמן אנחנו מנסים לבצע מפגש פורום מלא אבל לצערנו זה קשה, רובנו עסוקים..

Olaf

New member
אוחח, גם לי זה יהיה קשה

אבל עוד שבוע בדיוק יש לי יומולדת 8.9, ויש חופש אחרי זה, מה שאומר שיש סיכוי!!! נדבר, בינתיים אני טובע מתחת לערימות של מבחני מתמטיקה...

Gilliana

New member
יש לך תקציב לזה?

כי לנו ממש ממש אין אבל הנה עוד אתגר בשבילך - תתחיל לגייס תרומות!

Gilliana

New member
דיבורים באפלה

בקשנו משהו קונקרטי - וזה אומר במילים אחרות: ת כ ל ' ס !!! מה התכל'ס שלך??? אתה רוצה להקים אתר למשל? מה???

Olaf

New member
אני מדבר בתכל"ס כל הזמן

ואין צורך להיות תקיפים, אני מדבר על לארגן מפגשים והקרנות, למישהו יש עונות שאפשר להקרין, למישהו יש מקרן, מיקום הגיוני, ובום! 2 שעות, הקרנת סרט הפסקה ודיון. ברגע שיש מסורות קהילתיות קבועות כאלה הקהילה רק משגשגת

Olaf

New member
בואו נארגן את הכל, אחר כך אני הולך

לישון ^^. אנחנו צריכים מקרן, דיסקים של דיוידי, ומיקום נוח במרכז. אני אנסה למצוא את זה אצל חברים שלי. ובזכרון יעקב (למרות שזה לא בדיוק מרכז ^^), יש ספריה חדשה ממש, עם חדר הרצאות מושלם, יכול להיותצ שיש להם מקרן, ונוכל לעשות הכל שם. צריך להשיג דיסקים, ופרסום אינטרנטי. שום אגורה (חוץ מתחבורה כמובן).

אמממ

מקרן אין לי מושג. דיסקים יש למאיר אם בטובו יסכים להביא אותם. מקום מוטל עלייך למצוא. פרסום נדבר ברגע שזה יהיה רשמי ...

למעלה