הפורום לאן?

• פותח הנושא Olaf
  • פורסם בתאריך

Ice Age

New member
מאיר

יסכים בטובו להביא את ה-DVD, אם לא תעליבי אותם ותקראי להם דיסקים. בנוסף, הוא מוכן לנדב את ביתו ואת הטלוויזיה (34 אינטש) שלו באחד מימי שישי במודיעין, בין 8:30 ל-12:00.

סליחה....

אפילו לא שמתי לב שקראתי לזה דיסקים... אתה צודק, מעכשיו אומר ה DVD הנכסף.... ו 8:30 זה אמצע הלילה... לא?

Ice Age

New member
זה הזמן היחיד המתאים...

את יכולה ללכת לישון קצת יותר מאוחר באותו יום, בסביבות אחת בצהרים.

תראה,

כמובן שבשביל הקרנה עם כל הפורום אני אבוא גם באמצע הלילה.. אז אין בעיה מבחינתי אם זה יתאים לכולם...

orityemini

New member
אוקיי, אם אתה מתעקש על זוטות

אז אני הייתי מדייקת יותר וקוראת לזה דיסקי הDVD הסיניים של מאיר שהוא קנה מ איביי ב150 דולר....
אלא אם כן חלילה כבר השלמת למקוריים ואז אני מתנצלת מעומק ליבי.

orityemini

New member
לעזאזל! זה שוב השתרשר לא נכון!!!../images/Emo46.gif

והפעם לא באשמתי....הדפדפן הדפוק שלי עושה לי עוול.

Ice Age

New member
דווקא שרשרת למקום הנכון

ואת מתכוונת ל-DVDים שמאיר קנה בתום לב בחושבו שזה עותק מקורי כמו שהיה כתוב בפירוש במפרט באתר.

מאיר אל תנסה אפילו...

אורית אפילו לא מבינה מה היא משרשרת לא נכון, אז בטח היא לא תראה כשהיא תשרשר נכון.....זה הקסם שלה... ומה זה חשוב מקורי לא מקורי? העיקר יש לך את כל הפרקים ..

Gilliana

New member
באמת האמנת שהם מקוריים???

במחיר כזה??? מתפלאה עליך מאיר... אבל מצד שני - מה זה משנה מקורי או לא? האיכות טובה? המחיר פיצוץ? ויש לך את כל העונות וכל הפרקים? זה מה שחשוב!!!

eve6

New member
תפנו לסטארבייס

הם מארגנים הקרנות של סטארטרק, סטארגייט ועוד באוניברסיטת ת"א. אולי יוכלו לארגן משהו גם עם תיקים. הנה הלינק WWW.STARBASE972.COM

Gilliana

New member
סליחה אם ככה זה נשמע...

ממש לא התכוונתי. אבל - מה שנראה לך כפשוט כל כך, לא תמיד פשוט ההלכה למעשה. למשל - אני לא מכירה אף אחד בפורום שיש לו מקרן. אני גם לא מכירה אף אחד שיכול לנדב את ביתו למפגש כזה. אם בכל זאת יש - אני כמובן אשמח מאד.

Olaf

New member
שוב

מקרן-קרוב לוודאי שלספריה החדשה יש מקרן מצוין לדברים האלו. דיסקים-זה עלינו. מיקום-שוב, אני אשאל ספרניות אם אפשר לנדב את חדר ההרצאות, זה מיקום נהדר, והם מבינים שאנחנו לא הולכים לארגן שם מסיבת אסיד..

Olaf

New member
לילה טוב לכולם

מחר נדבר שפויים יותר והגיוניים יותר, ואני אנסה לארגן ביקור קטן לספריה ^^.

orityemini

New member
הרעיון באמת טוב

אם המפגש יהיה במרכז, אז יש מצב שאצליח להשיג מקרן מאבא שלי...אצטרך לברר את זה קודם איתו.

למעלה