הפורום השתנה:(

הפורום השתנה:(

הגיוני שרוב האנשים שפה עכשיו אפילו לא יודעים מי אני ויש לזה סיבה... הייתי פעם מלא בפורום ומלא מגיבה, אבל בזמן האחרון פשוט כמעט כל ההודעות זה הודעות חדשים והודעות על שטויות ואני בכלל לא מזה את רוב האנשים שכותבים פה! הפורום ממש ממש ממש שונה! אין כבר שומדבר על מארון, הפורום ממש גוסס ואני בכלל לא רואה את האנשים שהיו פעם *טוב..חוץ מהילה, קרן ודניאל פחות או יותר..*! זה ממש מעציב אותי... בכלל כבר בקושי יוצא לי לדבר עם מי שהיה בפורום...רק מדי פעם עם גלו'ש...ממש פעם במלא זמן עם הילה וגם פעמים נדירות עם אליה... מה קרה לפורום?! זה לא כאילו שעבר כ"כ הרבה זמן, אבל אני לא מכירה את הפורום שעכשיו וזה בטח לא הפורום שהכרתי אז... וזה אפילו לא נראה כמו פורום על מארון.. יותר כמו סתם איזה צ'אט...האנשים שעכשיו אני בטוחה שנהנים פה, אבל מה קרה לפורום??? זה מבאס.. אני כל יום, מלא פעמים ביום נכנסת לפורום כשאני על המחשב בתקווה שאני אראה כאן מישהו ממי שהיה, או הודעות שמזכירות לי את הפורום ה"ישן"... אבל כל פעם מחדש-אני רואה חבורה של אנשים שאני לא מכירה מדברים *רוב הזמן* על דברים שלא קשורים לנושא הפורום *אהממארון5אהמ*... אולי מה שאני אומרת נשמע לכם כמו שטויות, אבל אני כבר מרגישה יותר "בבית" בפורום גוד שארלוט ואני לא אוהבת את גוד שארלוט אפילו קרוב לכמה שאני אוהבת את מארון...כאילו- אני מתה על המוזיקה של גוד שארלוט...אבל מארון הם ה-להקה שלי...והפורום הזה היה ה-פורום שלי... חחחח כשאני חושבת על זה, מהנקודת מבט שלכם זה נשמע כמו שטויות..אבל לדעתי זה ממש לא.. אני לא יודעת אפילו מה אני רוצה שתגיבו להודעה..רק תגיבו..בבקשה.. זהו...
Love&Kisses, Rona Levine

yuval moyal

New member
את לא מכירה אותי, אבל..../images/Emo103.gif

טוב, הייתי חייב פשוט להגיב... קודם כל, את אומרת כאילו רק שהאנשים שהיו בפורום מההתחלה שווים משהו, וכאילו כל החדשים שהצטרפו שווים לזבל. אם זו דעתך, אז שיהיה, אבל אני לא חושב שזה ממש נכון. לדעתי, לפחות. דבר שני, את צודקת. הפורום בהחלט מוצף לגמרי בשטויות שלא קשורות למארון. ואת יודעת למה? כי אי אפשר לדבר 24 שעות ביממה על מארון! הרעיון של פורום, כל פורום, הוא לקבץ קבוצה של אנשים שאוהבים דבר מסוים. אי אפשר כל היום לדבר על אותו דבר, כי זה יהיה משעמם. מה גם, שאין פשוט על מה לדבר אחרי כמה פעמים, ולדבר על אותו דבר כל הזמן זה גם נמאס. בסופו של דבר, כל ה'הצפות' האלה שאת לא אוהבת, זה מה ששומר על הפורום הזה חי וקיים, עם קשרים חזקים בין האנשים. הרי אם לא יהיו קשרים טובים, לא יהיה רצון להכנס ולהגיב, והפורום יתרוקן. סתם כמה נקודות למחשבה.

KerenWelling

New member
אממ אני רוצה לתקן אותך...

היא לא אמרה שה"חדשים" לא שווים כלום..ממש לא ככה... בעקרון גם היא די חדשה...היא רק מנסה להגיד שפשוט היא רואה שהמון מההודעות הלא-קשורות משוייכות ל"חדשים" אם ככה תרצה לקרוא להם. ונכון שזה לא ממש בסדר להגיד ככה, אבל ככה היא חושבת וזו דעתה...

אז זהו...שזאת ממש לא הייתה הכוונה

שלי.. (ואני מתנצלת מראש אם אני אכתוב את ההודעה בכעס או מגעילות, אני פשוט דיי בדיכאון כרגע ודיי מעוצבנת בגלל דברים אחרים..) אולי כל האנשים שפה עכשיו הרבה יותר שווים ממי שהיו, אני לא התכוונתי שאתם לא שווים! אני לא מכירה אותכם ולא מנסה לשפוט אתכם! אבל אני בכלל לא רואה שום הודעות שכן קשורות למארון, ואני לא רואה שומדבר חוץ מצ'יטוטים...בכלל! ואני בכלל לא יודעת מה קרה לשאר האנשים בפורום בגלל שאף אחד לא נשאר פה! למשל-מה קרה לרונה השנייה? לא שמעתי ממנה כבר איזה 100 שנה.. אני לא מכירה אותך ואתה לא אותי, ואני לא אומרת שאתה שווה לזבל או וואבה, אני רק אומרת את מה שאמתרתי-הפורום השתנה ומבחינתי לא לטובה...אז זהו.
Love&Kisses, Rona Levine

KerenWelling

New member
../images/Emo45.gif אני די מסכימה איתך...

גם אני חושבת שהפורום השתנה. זה בעיקר בגלל שאנשים לא מפנימים את חשיבות השרשור ואת העובדה ששרשורי משחק, ושרשורים שמזכירים צ'אטים צריכים להיות ב
. אני שמה לב המון שרוב הדברים שכן קשורים למארון, איכשהו מקורים ככה בנצל"ש חמדמד לכל מיני
בשעצם אף פעם לא הוכרזו כ
...

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifאת כ"כ צודקת../images/Emo10.gif

ושתדעי שאני מאוד מאוד מתגעגעת אליך ואל כל "הוותיקים" כולם עזבו..או לפחות לא מראים סימני חיים היחידים שנשארו מתחילת הפורום..זאת קרן[
] ואני ודניאל [
]כמובן
וממש עצוב לי וחבל
ושלא תבינו אותי לא נכון אני אוהבת את כל החדשים שהצטרפו אלינו, ושמחה מאוד שהם הצטרפו, אבל חבל שזה בא על חשבון אנשים אחרים שעזבו את הפורום
אולי גם הסיבה שאת מרגישה בפורום גוד יותר בבית היא שהיית שם בכמה מפגשים ואת מכירה שם אישית את כמה מהאנשים
..אני לא יודעת..אני לא באה אליך בטענות
. שמתי לא מזמן את הדף קשר ואת מוזמנת לצרף משם אנשים ולדבר איתם
ושחר
נעמע
ענבר
רונה
וגל!
אם אתן קוראות את זה תראו סימני חיים

אני פשוט לא מבינה לאן כולם נעלמו...

ומה קרה בכלל? זה לא היה כזה מזמן...ממש לא... ואיפה כל האנשים שהיו? זה כאילו שפשוט הפורום התחלף.. אני לא אומרת שאין פה אנשים נחמדים עכשיו...הייתי רוצה לדבר איתם גם, אבל אני ממש מתגעגעת גם לאיך שהפורום היה ולאנשים שהיו בו:( זהו..
Love&Kisses, Rona Levine
נ.ב. אם למישו בא, המסנג'ר שלי זה [email protected] והאייסי זה 219537650..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifאני יודעת למה נעמה עזבה../images/Emo10.gif

וגם למה שחר
אבל כל השאר באמת נעלמו בלי שום סיבה מוצדקת
גרר והלוואי וידעתי איך לעשות שהם יחזרו

DesertRose7

New member
הילה יש לי בקשה קטנה..

כשאת אומרתשחר.. תגידי איזו! תודה מראש

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifהתכוונתי לשתיכן../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

אבל בהודעה שהגבת אליה התכוונתי אליך חח זה מצחיק כי אמ יש שתי שחר שתי נעמה שתי ענבר טוב אמ אני אשתוק

אני קוראת פה כמעט כל הזמן.../images/Emo41.gif

אבל יש לי את הסיבות שלי לא להיות פעילה פה יותר.:-\

אני תמיד כאן מותק../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

רואה איך את עושה את העבודה שלך מ-צ-ו-י-ן!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gifתודה../images/Emo9.gif

אני רק מושפעת מהעבודה שלך בפורום אחר [מגלגלתעיניים]

אמ..

"אבל חבל שזה בא על חשבון אנשים אחרים שעזבו את הפורום" הצטרפות של חדשים לא באה על חשבון עזיבה של וותיקים. אם ותיקים עוזבים בגלל שחדשים מצטרפים.. אז חבל. אבל אנשים יכולים להצטרף בעוד שהותיקים נשארים.. אנשים עוזבים כי נמאס להם

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifחח כן אני יודעת..היו לי יסורי

מצפון על זה אבל על פני השטח זה באמת נראה ככה אני ארביץ לעצמי אח"כ

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הייתי פה פעם.. לא יודעת מה הכמות שכתבתי.. אבל הייתי פה והיה לי כיף.. אבל אז.. אני ממש לא ידועת מה קרה, הפורום השתנה. נראה לי שאת הסברת הרבה יותר ממה שאני יכולה להסביר, אבל זה פשוט כבר לא אותו דבר. אני עדין קוראת פה אבל להגיב זה כבר סיפור אחר אני בכלל לא מבינה מה הולך פה. מארון היא אחת הלהקות שאנ יהכי אוהבת אז ממש חבל לי שזה ככה

זה ממש ממש חבל לדעתי...אני אפילו

לא מבינה למה זה קרה...זה פשוט קרה..
Love&Kisses, Rona Levine

DesertRose7

New member
ואני חשבתי שאני היחידה!

הילה.. כמה פעמים אמרתי לך שאני פשוט לא מסתדרת עם הפורום? שהוא.. עמוס?! אבל יש עמוס בצורה טובה ויש הצורה לא ממש טובה.. ופה הגענו למצב לא משהו.. אבל טוב לדעת שאני לא היחידה שחושבת ככה!

למעלה