הפורום השתנה:(

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifאבל מה אפשר לעשות בנוגע לזה?

?

DesertRose7

New member
את האמת?

נראה לי שקצת סדר בכל הבלאגן הזה כן יעזור.. אם הבלאגן יהיה בלאגן מאורגן זה כבר יראה אחרת ויהיה יותר נעים להיות כאן.. לא?

DesertRose7

New member
לדוגמא..

בגלל שיש כל כך הרבה חדשים.. וזה תופס כאן את כל העמודים שכבר אי אשפר לראות דברים אחרים.. אפשר לעשות שרשורי חדשים.. שכולם יהיו באותו שרשור! וזה יחסוך מקום בעמוד.. כי ממה שהבנתי יש מקום רק ל15 הודעות ראשיות.. ואם כולם של חדשים אז איפה מארון?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifיו טלפתיה../images/Emo2.gif..איך ידעת שאני

ארצה ממך דוגמאות?:$ אניוואי זה דניאל צריכה לסדר..

DesertRose7

New member
כי תמיד רוצים!

חוץ להשתעל למענך.. ני פה גם בשביל לסתום לאנשים את הפה עוד לפני שהם פותחים אותו חיחי..

זה ממש ממש חבל לדעתי...אני אפילו

לא מבינה למה זה קרה...זה פשוט קרה..
Love&Kisses, Rona Levine

sheepi

New member
../images/Emo24.gifכמה שאת צודקת...../images/Emo7.gif

התגעגעתי רונהההההה

../images/Emo112.gif אממ...

אני לא יכולה להגיד אם את צודקת או לא. הדבר שאני הבנתי, והבנתי שהבנתי לא נכון [בע.] שאת באמת אומרת שהחדשים לא ממש סבבה. אני לא יודעת אם אני חדשה או ישנה :\ אז אין לי מושג איך להגיב. אני שמחה שאת משתפת ואומרת את האמת. :) הייתי רוצה שתגידי לי אם את מתכוונת אלי או משהו כזה. אבל לא כאן :\

אממ..טוב...כתבתי את המסנג'ר שלי..

אז אם את רוצה אפשר לדבר שם אבל עכשיו אני רק על המחשב לשנייה אז אח"כ...ואם לא שלחי מסר..

Tragic Kingdom

New member
../images/Emo13.gif.

שלום. אני לא חושבת שאפשר למנוע את כניסת החדשים או מה שזה לא יהיה, אבל להשליט בזה קצת יותר סדר. למשל, שרשור חדשים או דברים בסגנון הזה. ואם חסרים לך השרשורים על מארון, אז... קדימה, פתחי כאלה.

פתרון חכם!!!!!!!!

יש לי פ-ת-ר-ו-ן..................!!!!! להגיד משו?? או שעדיף לי לסתום???? _______________________________________ חח....מחכה לאישור

KerenWelling

New member
אוקע מצאתי פתרון!!!

אני אהפוך את הקומונה של מארון למארון5-חברתי. ככה שם תוכלו לשחק, לדבר, לצ'טט, לשים פאנארטים וכל מה שיעלה על רוחכם!!!

yuval moyal

New member
האמף, בעיה אחת. ../images/Emo103.gif

על מה לעזאזל נדבר כאן? על כמה שמארון 5 סקסיים? הם לא פאריס הילטון, אין עליהם נושאים 24 שעות ביממה..\:

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifהצעה שלי../images/Emo26.gif

שדניאל תפתח שרשור
שבועי שלשם ישורשרו ההודעות שלא קשורות למארון. נמ דניאל תראי סימני חיים

למעלה