הפורום השתנה:(

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifאו שאמ..אם דניאל לא יכולה

אז שמישהו מאיתנו יפתח כל שבוע ביום מסוים את השרשור ירשום בנושא "
שרשרו לכאן" אני יודעת אולי זה יעזור

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שאנחנו עושים בפורום באסטד שאני מנהלת.. או שאני פותחת שרשור אוף ולשם הכל משתרשר.. או שתופסים טרמפ על הודעות מערכת של תפוז או משהו כזה!

KerenWelling

New member
מידי פעם אני פותחת כאלה...

אבל תמיד אנשים מתחילים לנצל"ש לדברים אחרים ושרשור העוף נשאר ריק..:-\

KerenWelling

New member
מידי פעם אני פותחת כאלה...

אבל תמיד אנשים מתחילים לנצל"ש לדברים אחרים ושרשור העוף נשאר ריק..:-\

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo4.gif

אני לא יודעת איך להסביר את עצמי, תיראי,מאז שאני פה הפורום לא השתנה, אז אני חשובת שאני כבר הגעתי לפה בתקופה ה"רעה". האמת היא שאני לא רואה שום בעיה בפורום, אבל עוד פעם יכול להיות שזה בגלל שאני רק מכירה פורום אחד... למרות כל ההודעות הישנות שאני יכולה לקרוא,אני לא אצליח להבין איך היה הפורום לפני שהגעתי לפה ואיך הייתה האווירה. אבל אם אתם אומרים שהפורום השתנה חייבים לעשות משהו.ועכשיו. ***בכללי,יש דברים שקוראים עכשיו ואני שמה לב עליהם,כמו שרשורי זבל ודברים כאלה...וזה ממש חבל שזה קורה...*** אני מקווה שהסברתי את עצמי,כי אני לא ממש טובה בדברים כאלה....

orel85

New member
גם אני חושבת שהפורום השתנה

שהוא מלא בכל מיני דברים שממש לא קשורים למארון ואני חברה גם בפורום של עברי לידר ואני יכולה להגיד לכם שמדברים שם הרבה על עברי ולא נמאס ולא נעליים...... פשוט זה מלא בבולשיט למרות שאני אוהבת את האנשים כאן ואת האווירה החברמנית זה נראה כמו פורום של חושות וזולה בסיני. זה נחמד וסבבה אבל למה לא לפנות למשהו באמת מעניין כמו מארון?

למעלה