הפורום הזה...

limor58

New member
הפורום הזה...

הוא בדיוק הדבר שאני חושבת שהייתי צריכה... טוב לאחר ההקדמה אני חייבת הסבר. אז שלום לכל האנשים המקסימים שנמצאים כאן, שמי לימור ואני בת 29, לפני חודש נפרדתי מחבר שלי (יותר נכון הוא נפרד ממני) בטענה שאנחנו לא מתאימים... נשמע מוכר לא? טוב, אני לא אבזבז אנרגיה על כל סיפור הפרידה הזה אבל מה שכן חשוב לי לספר הוא שהחבר לשעבר הכניס אותי לעולם הרוחניות, הוא בן אדם רוחני בכל רמ"ח איבריו ובעצם היותו כזה נמשכתי לעולם הזה ואני מרגישה שזה הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים.הגעתי לגבהים מטורפים איתו ובנוסף התחלתי בטיפול אצל פסיכוטרפיסטית שעובדת בעיקר עם גילגולי נשמות והיפנוזה. אני בעצמי נחשפתי לכל עולם התיקשור, האינטואיציות, החלומות והלך לי ממש טוב... אבל - מהיום שהוא עזב את הבית אני מרגישה שאני לא מצליחה לתקשר יותר - אני אסביר, את המדריכה הרוחנית שלי פגשתי בחולומות. אני בטוחה שיצא לי עוד לכתוב על כל המפגש שלי איתה, אבל בהמשך... מהיום שהוא עזב אני כבר לא חולמת, אני לא מצליחה להתרכז במדיטציה יותר מ5 דקות, אני כבר לא כ"כ מצליחה להתמקד בדברים. אני יודעת שהתחושה של העצב, הריקנות והדכאון העמוק שאני שרויה בו הם אלו שהביאו אותי למצב זה. אז כאן, אתם נכנסים לתמונה, כ"כ חסרות לי השיחות העמוקות שהיו לי איתו, כל הדברים שלמדתי יום יום שעה שעה. אז אני מקוה שמצאתי לי את התחליף, או יותר נכון מצאתי לי בית חם... ואשמח להצטרף אליכם לשיחות ולדיונים המעניינים (קראתי כבר לפחות 10 עמודים אחורה...) לימור.

A N A B E L I

New member
הי..

אז ככה אני לא מבינה גדולה בתחום אבל בכל זאת נראה לי שאני יכולה לעזור, לפחות אני אנסה...:) אני תמיד משתדלת ללכת בגישה שהכל קורה לטובה..גם אם זה לא נראה לנו ככה. וכמובן ששום דבר לא קורה במקריות..לכל דבר ישד סיבה. אז הדבר הראשון שהייתי עושה במקומך זה לתת לחבר שלך ללכת. להבין שזהו, נגמר וככה זה צריך להיות. לכל מערכות היחסים שלנו יש מטרה מסויימת , כנראה שחברך סיים את תפקידו בחייך (באופן פעיל) לעכשיו.אז.. לפי מה שאת אומרת הבנתי שלפני הקשר איתו לא היה לך שום מושג בכל מה שנוגע לרוחניות וכו'... יכול להיות ( אם כן או לא את צריכה לשאול את עצמך...) שאיפהשהו בתת מודע יחסת את כל החוויות שלך (תקשור, חלומות...) לחבר שלך...וכנראה שעכשיו עמוק בתת מודע שלך יש בעיה : כי החבר כבר לא שם שזה אומר שגם כל הקשור אליו נעלם...אם זה אכן כך אז את צריכה לעצור לרגע ולהבין.. כל החוויות האלה הן חלק בלתי נפרד ממך והחבר שלך בסה"כ עזר לך לגלות את העולם המופלא הזה של מודעות וכנראה זה גם היה התפקיד שלו בחייך:). עכשיו הגיע הזמן להיות עצמאית ולהתחיל לזרום בעולם הזה בלי התמיכה של בן אדם קרוב שיכול תמיד להרגיע ולהסביר כל דבר(למרות שזה דווקא מאוד נוח:)) זה היה אמור להגיע במוקדם או במאוחר ומשהו בפנים אומר לי שאת תמיד ידעת את זה אבל לא כל כך רצית להסכים עם העובדה הזו... אז לימור, קחי את עצמך בידיים ותשחררי את כל הפחדים שלך כי כאן מתחיל התהליך האישי שלך...תהני ממנו לכי דרכו בלי לפחד מכלום. ולגבי זה שאת לא מצליחה לעשות כלום...תני לזה זמן ובנתיים ואל תלחצי מזה כי את עוברת שינויים טבעי שמשהו ישתבש.. ולאט לאט תראי שהכל חוזר למצב הנורמלי. ולגבי החבר שלך ..את צריכה להודות לו בהבנה ובאהבה על המתנה שהוא נתן לך ולסלוח לו עז זה שהוא החליט להפרד ממך , אני בטוחה שהוא שקל את הנושא מליון פעם לפני שהחליט החלטה כזו. שיהיה לך המון בהצלחה, באהבה ולב פתוח, אנבל

ohav2

New member
יש לי מקרה דומה

אני מאוהב אבל לא הולך לי כל כך מאז שהתאהבתי אני יגיד את זה ככה הכל חרא אצלי.... אני מוכן לוותר על הכל בשביל מי שאני אוהב אבל זה ממילא לא יעזור! ומאז שהתאהבתי...אז אני לא מתרכז בכלום לא בלימודים כבר אין יל כל מיני פתרונות לבעיות של אחרים כמו פעם....האושר שלי הוא לא אמיתי אשמח אם תיעצו לי מה לעשות..

ohav2

New member
עכשיו הכל הסתדר..

היי רק רציתי להגיד שהכל כבר סבבה אצלי כאילו זה איכשהוא הסתדר!!! חח

varditl

New member
קחי את הזמן ../images/Emo20.gif

היי לימור, קחי את הזמן להחזיר לעצמך את ... למדי מחדש מה מעניין אותך ! (ולא בגללו) לגבי מדיטאציות, אני ממליצה על הפיזיות, שבהן צריך לזוז ולנוע...ולא לשבת בשקט, אלא חיבור לגוף ע"י תנועה (נטאראג' או קונדליני מבית היוצר של אושו) המון הצלחה אוהבת ורדית

Rinor

New member
לימור יקירתי

אני חייב להסכים עם ורדית קחי את הזמן, כרגע לאחר האירוע הזה שחווית, האנרגיות שלך חלשות, המחשבות עסוקות בדברים טפלים אשר כבר יש להשלים עימם וכבר לא עיקר ענייניך, לכן קחי את זמנך להתאושש, לכי לטייל בטבע הנפלא, נסי לחדש את רוחך ואנרגיות גופך, והחשוב ביותר, הגיעי להשלמה עם המצב שנוצר, שכן רק לאחר השלמה עם המצב, חושייך ותודעתך יהיו פתוחים יותר לקבלת מסרים או חוויות חדשות, שכן סגירה של מעגל אחד משמעו פתיחה של חדש, לכן פשוט הקשיבי ליקום, וסגרי את המעגל... בהצלחה לך יקירתי!

limor58

New member
תודה..

מודה לכם על התגובות, אני אכן צריכה להשלים עם המצב, כרגע זה נראה כמעט בלתי אפשרי, אבל אני בטוחה שהזמן יעשה את שלו. אני מתכוונת להשאר כאן אתכם כי אני מרגישה שזה יעשה לי טוב. תודה לכולם

mikamonimi

New member
באור האמת

על כל מה שחלף ונגמר, על כל מה שנמצא וקיים... את החשיפה לעולם האמת האור והאהבה איש לא יוכל לקחת ממך. כל מקרה הוא כוכב בשמי חייך. הכל נעשה באור מופלא אין סתם ואין בנתיים. הביטי סביב הכל עשוי באהבה אין סופית...
גדול....

למעלה