הפועל ת"א VS מ"ס אשדוד

Bull Shit

New member
הפועל ת"א VS מ"ס אשדוד

אופטימים? נהה.. אני לא לוקח סיכונים או צ'אנסים מיותרים בקשר לתוצאה של המשחק הזה.. אשדוד חוטפת בזמן האחרון על הראש א רק הפסד.. אלא גם הפסד עם המון שערים לרעתם.. מעניין מה כבר יצא לנו מכל העניין הזה.. נראה לי שבזה שאנחנו מקום אחד לפני אחרון זה מה שיעלה ת'מובטיבציה לאשדוד לקראת המשחק והם יראו שגם הם יודעים לפרק.. יש לי הרגשה אחת.. שאם נפסיד לאשדוד.. אז יתחילו לזוז כמה "גלגלי שיניים" אצל ההנהלה או לפחות אצל לוזון..(מקווה שהבנתם את כוונתי..)

just adiki

New member
יש לי הרגשה של ניצחון.

אם לא ננצח אני מאוד התבאס כי הציפיות שלי הפעם גבוהות. עצוב לי להגיד שהפועל הגיע לכזאת רמה ש"צפיות גבוהות" עבורי זה 1:0 קטן בדקה ה-90.

zoro5

New member
הבנתי את כוונתך ......

אבל אני חושב שנפרק אותם ! תרשום 0:3 ניר

ירדן717

New member
שימו לב!

הביקור האחרון שלנו בשער 5 בליגה היה ב2.9 אם אני לא טועה - אולי בגלל זה המנחוס אין לי כוח לחזות ת'משחק הזה. אי אפשר לדעת.. אני מקוה שלא רק שלא נפסיד אלא גם נחזור לכבוש כי האחרון שלנו היה אי שם בכפר סבא ב1-1. יאללה הפועל!!!!!!!

זונע

New member
1-0 אשדוד

האמת אני מקווה שנפסיד היום. אם ננצח-אז מה, 3 נקודות, אבל זה יעכב את העזיבה של לוזון... ותעשו טובה גם אם ננצח היום זה לא יהיה ביכולת טובה ולכן אין לזה שום משמעות. אני מקווה שנפסיד ואולי זה יהיה הקש שישבור את גב ההנהלה...

just adiki

New member
../images/Emo31.gif

לא יעזור הפסד היום, לוזון לא הולך. אני בכלל לא אופטימית בקשר לעזיבה של לוזון ולכן אני לא מוכנה לסכן 3 נק' בשביל זה. [לסכן
כאילו אני משחקת שם על המגרש
. טוב, במצב של הפועל אפילו אני הייתי תורמת יותר
. הנהלה זונה

זונע

New member
טוב, כך או כך אנחנו נפסיד לדעתי

אז נקווה שלפחות זה יעזור במשהו

zoro5

New member
לוזון לא ילך לפני סוף הקמפיין האירופי !

ואח"כ אם לא יהיו נצחונות בליגה, אז סלמט כולטוףףףף !

the red dragon

New member
:O איזה פסימים

הפועל בבית נגד אשדוד שמכניסים להם חמישיות מה קרה לכם? ממתי אתם אומרים דברים כאלה? זהו היום הפועל יוצאת מהמשבר ונקווה למקום שלישי

just adiki

New member
תיקו אותי לא מספק.

לאיז מצב הגענו
הפועל ת"א שואפת לתיקו מול אשדוד
זה פשוט עצוב.

למעלה