הפועל ת"א מלחמה!!!

Bull Shit

New member
הפועל ת"א מלחמה!!!

איזה משחק אדיר!! איזה קהל יש לנו.. לא הפסקנו לעודד!!! פשוט לא הפסקנו!!!! איזו פתיחה נהדרת של הפועל.. אחח היה כל כך טוב לראות אותם משחקים. חבל שבמחצית השנייה ההגנה של המחצית הראשונה קצת נעלמה.. אבל ללא ספק.. זה הגיע להפועל ת"א.. שבוע הבא.. הפועל ת"א-הפועל אשקלון...

SepteMber Lady

New member
חדשה!!

מאיה==> 17 צפון מ=ת=ה על הפועל !!!! גדלתי לאהוב אותם תמידדדדד הפועל אני אמות אם צריך שקיומך לעולם עוד ימשיך רק שכולם יידעו שהייתי אדום עד המוות..........

SepteMber Lady

New member
אנשים כנסו!!

אני יודעת שאני חדשה וזה אבל מצב הפורום לא משהו!! צריכים הרבה נוכחות פה!! אף אחד לא כותב אף אחד לא עונה לשאלות האחרים .......מה זה הדבר הזה???!!! תודיעו לכמה שיותר אוהדים שיש פורום בתפוז ושנפוצץ אותו באוהדים!! נביא תמונות ....נארגן אותו כמו שצריך ואפילו נעביר אותו לשחקנים שיכתבו מדי פעם!! כך לא יהיה לבית"רים מה לומר יותר!!! חוצמזה ..הגביע כמעט אצלנו ואף אחד לא מגיב על כך?? איזה מין פורום?!?!?! מי שאיתי שיגיד אני כדי שנתחיל לעבוד!!

Bull Shit

New member
תשובה:

בתור אחד שבערך חודשיים פה.. את צודקת.. בהחטל אין פה כמעט אפחד.. מי שעונה ת'אמת זה אוהדי בית"ר אבל אצלם זה רק קללות.. ככה שאנחנו לא שמים עליהם.. בקיצור.. בשביל לעשות את מה שאת רוצה.. תנסי לשלוח מסרים למנהלים של הפורום.. ואפילו להביא אנשים שאת מכירה אישית שאוהדי הפועל לפורום.. ככה אולי לאט לאט יגיעו עוד.. דבר שני.. ברוכה הבאה... נקווה שתהני ושלא תלכי מפה מהר שיהיה עם מי לדבר.. חחח.. דבר אחרון... היית בחצי הגמר?

SepteMber Lady

New member
זה שמעליי כנס....

קודם כל אני בהחלט אנסה להביא כמה שיותר אנשים לפה!! שנית תודה רבה שלישית לא מאמי לא הייתי בחצי הגמר!! אני מהצפון וקצת קשה לי להיות בתל אביב חוצמזה יש לי בגרויות ומבחני מגן עכשיו אז עוד יותר קשה!!

SepteMber Lady

New member
חחח כן ממש !! אני מכפר ליד טבריה!! כנס

נראלך שבתקופת בגרויות כזאת אוכל לצאת מהבית? !! אני מ=ת=ה כדי להיות במשחקים אבל מה לעשות כשרחוקים אז רחוקים!! (כמעט שלוש שעות נסיעה!!) כשיתמיד כשיש הזדמנות אני ישר באה למשחקים!!

stifler3

New member
כבר לא שווה לך לבוא 3 שעות בישביל הפועל

תראי איך הקבוצה נראית

SepteMber Lady

New member
אני יודעת ...אבל לא ממש יוצא לי...

אני אמרתי שאני רוצה להיות בכל המשחקים אבל אין לי הזדמנויות האמת....

Bull Shit

New member
תפסיק להיות נגד!!

תמיד צריכה להיות תקווה.. תעשה לי טובה זה שאבוקסיס עשה טעות ובגללה הפסדנו בדקה האחרונה.. וזה ששביט אלימלך עדיין ברוגז איתנו וזה שיש לנו הנהלה מפגרת.. לא אומר.. שאנחנו לא יכולים לקחת את הגביע הזה!! ולצאת עם כל העונה המסריחה הזאת עם תואר1!! אז קדימה הפועל!!

stifler3

New member
מה קשור? כנס

התכוונתי לבגרויות, יותר טוב ללמוד לבגרות מה לא? יש לי מגן בהסטוריה יום אחרי הגמר והייתי בחצי גמר בשער 3 ואני מת ללכת אבל אין מה לעשות

stifler3

New member
אה ושאמרתי שתראי איך הקבוצה נראית

התכוונתי בכללי, לא לגמר

SepteMber Lady

New member
אתה צודק...

גמלי יש מגן אחרי הגמר אבל אין מה לעשות .....המגן שלי פחות קשה משלך יש לי אנגלית E חחחח יש לך היסטוריה ..... אני מקווה שתצליח מאמי

למעלה