הפועל ת"א - מכבי ת"א

באמת....

כשמכבי מפסידה לנס ציונה, חולון וכו' היהירות מובנת.
גם אם תפסיד למגדל טיעונים של הליגה כרגע לא חשובה עוד מתקבלים, בכל זאת איזו יריבות זו כשמכבי בכלל לא מנסה להתמודד עם מגדל על הלפרין ואליהו ונותנת לה את כדיר די בחינם.
אבל לטעון שאת הדרבי, בהדר יוסף מול אוהדי הפועל ש-שימון כ"כ מתעב מכבי לא נסתה בכל הכח לנצח?
די זה כבר פתטי.

הלו, הפסדתם לקבוצה עם 2 וחצי זרים שהחמישיה שלה עולה רק קצת יותר מחצי ממה שסופו מרוויח, בחייאת.
בעל בית בלי שקל עלק...
אתם מתחילים להיות פתטים כמעט כמו אוהדי מגדל היצורים, מה השלב הבא? תלכו עם כיפה על הצד וגשר בשיניים?
הבכיינות על החוק רוסי? המתאזרחים המביכים שלכם מרוויחים יותר מכל התקציב של הפועל....
אוהד של קבוצה שמשחקת עם 8 אמריקאים מתבכיין על חוק רוסי, פרייסלס.

סלים וארזה

New member
מנהל
אני דווקא מאוד מרוצה מההפסד של מכבי ת"א בעיקר מהסיבה שזה טוב לכדורסל הישראלי. יש עניין בליגה וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה. נכון שהסגל של מכבי ת"א לליגה כמעט שונה לא מעט לעומת הסגל ליורוליג (מגבלה על זרים, צריך לרשום צעירים לטופס כך שאין מספיק מקום לכל הישראלים "הבכירים"), ועדיין הליגה שלנו מתגלה כמושכת רייטינג יותר מאשר בעונות קודמות.

בנוסף לערב הכדורסל של ישראל ביום ראשון, יש עוד שידור פתוח בערוץ 1 ביום שני. אני אוהב את זה.

המשחק של הפועל ת"א היה לא רע, אבל גם לא מצויין. לימונד לצד כמה סלים טובים לצד חדירות עם הראש בקיר כמו שרק הוא אוהב לעשות, שירן עם כמה דקות טובות ובעיקר זרים מהירים ואתלטיים שרצים ונעים כל הזמן, או במילים אחרות - סמול בול. מכבי ת"א הציגה את הצד השני של קבוצה קלאסית עם סנטר טוחן, ועמדות קלאסיות על המגרש. ג'יימס היה איטי יחסית, על סופו אני לא צריך לדבר ובלו גם לא עם רגליים זריזות.

בלאט טעה כשהחליט שפניני יהיה ברוטציה. גיא לא יציב השנה וברוב המשחקים הוא לא פוגע. היה עדיף למכבי ת"א לרשום את טיוס או ג'ייק כהן בטופס במקומו (אני הייתי הולך על טיוס שמסוגל גם לשחק 4).

אדלשטיין יצא עם תוכנית משחק ברורה שבה ברגע שהכדור נכנס לסנטר, אז מיד יש עליו דאבל טים. הוא הימר שמכבי ת"א תתקשה מהשלוש בהדר יוסף וזה אכן קרה.

שלוש הערות לא קשורות למשחק עצמו:

1. נשמע כאילו אורי לוי מקבל זיקפה כשמכבי ת"א מפסידה.
2. השלט "פושעי אוסישקין לדין" ממש לא לעניין. הרגשתי אי נוחות כל פעם שהשלט הזה הופיע על המסך.
3. כנ"ל עם השיר "פניני מת" ו"שמעון מזרחי תתאבד כבר". אם הקהל של הפועל ת"א רוצה באמת להיות קהל של קבוצה גדולה, שיפסיק עם הפרובוקציות. רוב המשחק אכן העידוד היה לעילא ולעילא. למרות שאני נגד זה, אפילו זריקת הכדורים למגרש העלתה בי חיוך.

ושוב

מנהל הפורום מראה אובייקטיביות מהי.....

יחסית למשחק לא חשוב עבור אוהדי מכבי התגובות הנזעמות(ובמקרה של ההודעה הזאת הבכייניות) כאן נערמות.
:)

shovaly23

New member
לקפטן באדום קוראים מתן לצהוב שון גיימס

למנהל באדום קוראים אורי לצהוב קוראים ניקולה.למאמן האדום קוראים ארז לצהוב דייויד.
למגרש של מכבי קוראים NOKIA של הפועל - הדר יוסף.

וואו איזה יופי חיברת את זה בעצמך?

לכסא של שמעון קוראים איקיאה , לטלפון הסלולרי של מתן נאור בטח קוראים מכלוף, והוא בטח נוסע רק על רום כרמל.

nyr1994

New member

שאלתי על זר

ברודי הוא אפילו לא סתם מתאזרח אלא יהודי שעלה לישראל ועד היום חי בה.

התשובה היא מייק לארגי והקבוצה היא ....... טאדאם.... קבוצת הצברים והישראלים הגדולה...... הפועל תל אביב!

למעלה