הפועל ת"א - מכבי ת"א

Roy M

New member
תחגוג, מגיע לך. רק אל תשכח, שיש סיבוב שני

בנוקיה

dark happy shadow

Member
מנהל
זאת קבוצה בחצי שקל וזאת בשקל וחצי תן לו לחשוב שמדובר באימפריה אם נוח לו ככה זכותו אפילו אם הוא טועה.

בנוקיה אחרי הכל בלאט שוב יהיה צריך לחשוב מי יהיה טופס ומי לא ישראלים זרים כאחד וגם הפסד בנוקיה לא משנה כלום נגמר בגביע הפח שהוא משחק אחד בודד וגם אם מכבי זוכה בו הוא עדיין גביע גביע לכל דבר ולא סדרה.

גם היורוליג זה גביע פח

עם קבוצות מצחיקות שנכנסות למפעל הזה בזכות חוזים ולא בזכות יכולת.
ועדיין אוהדי מכבי מתלהבים כאילו מדובר במינימום אליפות NBA, וממה? משתי זכיות כשמכבי משחקת עם זרים בעוד אחרות בלי אף זר, זכיה בלולוליג ועוד שתי זכיות כשהכדורסל האירופאי היה בשפל.
ומעולם לא בסדרה.

(שלא לדבר על היורופח של מגדל)

shay4442

New member
את בטוחה שאת לא ארז אדלשטיין??

צורת ההתבטאות והשליליות מאוד מזכירה ג'ינג' מסוים.

Puskas

New member
עם כל הכבוד הנאום השלילי הגדול ביותר

היה אפי ונאום הכבשים חח "כולנו משחקים בקקה!"

shay4442

New member
אין ספק בכלל

אבל יצא לי לשמוע את אפי אומר משהו טוב על מישהו או משהו את ארז אדלשטיין בחיים לא יצא לי לשמוע...

מה אתה רוצה מאדלשטין?

הדבר היחיד שאפשר להאשים בו את אדלשטין זה עודף כנות ובעית פרופורציה קלה.
המאמן הכי טוב בישראל , מה לעשות.
כשמכבי מתעסקת באוהדי הפועל עוד לפני ג'אמפ בול כי היא מנסה להוביל מהלך לפיו אוהדי הפועל לא יגיעו למשחק הבית שלנו, זה לגמרי לא במקום , זה רק מקומם , ואפילו אותי כאוהד מכבי זה מקומם, ולא שאני חושב דברים טובים על אוהדי הפועל, אבל ההנהלה הנוכחית שלנו הורגת אותנו, היא הכתובת שלך , מה אתה רוצה מאדלשטין שהגיב למהלך הבאמת לא במקום הזה?

אל תשווה אותו לאדון חיון , שפשוט לקח את כל הטענות בהיסטוריה נגד כובשים אכזריים , דיקטטורים, בורא עולם , ותחלואי הכלכלה הסינית ומיחזר אותם בהקצנה גסה לכיוון מכבי , באמת שאין שום קשר.

shay4442

New member
יש לי בעיה מול אדלשטיין בצורת ההתנהלות שלו

שלא התחילה מהיום אלא כבר שנים רבות: תשובות לא לעניין, הכפשות, פרנויה, התבהמות וכדומה.

אני מסכים שיש לו היסטוריה בעייתית

אבל גם לפיני , נכון לעכשיו לטעמי בלאט לא מתנהל יותר טוב , תכלס לכל מאמן גדול יש קריזות.
מבחינת יכולת אימון נטו הוא אדיר, הקבוצות שלו תמיד נראות מצוין ומאומנות.
ולטעמי הוא גם התבגר , הוא אף פעם לא יהיה רובוט כמו דן שמיר , או ג'נטלמן כמו בלאט (למרות שהלחץ בשנתיים האחרונות הוציא גם מבלאט מקומות רעים) , אבל לטעמי אין לו בעיה יוצאת דופן בתחום הזה, אני לא מאמין שאני מגן על הפועל תל אביב בנקודה הזו , אבל תכלס, אני כאוהד מכבי התעצבנתי על הנסיון של ההנהלה לייצר איזה תקדים בחסימת כניסת אוהדים לאולמות.
הייתי מאד רוצה שההנהלה של הקבוצה שלי תחנך את עצמה , מאז שכץ הלך אנחנו בנפילה חופשית , העיפו את שלף בתקשורת , מול שארפ תכלס הם צדקו , אבל הצליחו גם בתהליך הזה להבאיש את הפרידה.
אני מאד מבין את אדלשטין שענה להם מהמקום של האנדרדוג, ובניגוד לאחרים , יש לו גם את האינטגריטי לומר מה שאמר.
אני אישית מקווה כמובן שאם יבוא יום ויציעו לו להיות מאמן מכבי , הוא יסכים למרות שהתבטא די בחריפות.
ת'כלס זה ביזנס , היום אתה כאן, מחר אתה שם.
אני מאמין לו שהוא לא יושב ליד הטלפון ומחכה, הוא אדם אמיתי , אבל הוא המאמן הטוב בישראל ומתבקש לנסות אותו.

dark happy shadow

Member
מנהל
אני גם רוצה את אדלשטין אם בלאט עוזב/מפוטר אבל אחרי שדני, אח שלו ואבא שלו עוזבים את מכבי ולא לפני זה.

פיני כבר כמה שנים שהוא ירד מהפסים לחלוטין ואותו אני לא רוצה אותו במכבי.

Puskas

New member
אתמול בערב? בהחלט

וגם שנה שעברה דרסנו את מכבי משהו תל אביב.
למה הניצחונות שלנו על אלקטרה שווים זהב?
כי אני יודע שבניגוד למשחקים אחרים, פה השחקנים והאוהדים רוצים מאוד לנצח.
הבעיה שכל הסגל של אלקטרה בנוי מזרים ומזרים תעודת זהות שמתחזים לישראלים ולכן גם המחויבות והיכולת שלהם לתפוס את חשיבות הדרבי, יורדות בהתאם.

הפועל היא כל מה שמכבי הייתה צריכה להיות, קבוצה שמכבדת את הצבר, שנותנת לו מקום מרכזי בקבוצה, שמכבדת את הקהל שלה ונותנת לו משהו להזדהות איתו (ג'יימס קפטן, באמת?)...
אבל זו כבר לא מכבי של קטש או שפר וגם לא זו של בורשטיין.. זו כעת קבוצה חלולה, משעממת וחסרת רגש והזדהות שקיבלה עונה שנייה ברציפות שיעור מקבוצה של אוהדים.

מה זה אתמול בערב?

עכשיו יש קריטריון "אתמול בערב"?
לא מספיקה הכרעת אליפות במשחק אחד וצלחות פלסטיק?

הקבוצה שלך הייתה מצוינת אתמול והגיעה לה , אל תהרוס לה כמו שאתם אוהבים לעשות כקולקטיב.

ואולי מן הראוי שתתחיל להתעסק בקבוצה שלך

וחדל קשקשת על הצבר במרכז , כי גם אצלכם העיקר זה בראון, אוואנס , הארפר ואתמול טיפהלה קאונסיל, חדל קשקשת וצביעות , הספיק לקרוא את השטויות של ארי שמאי בשביל לקבל בחילה לכל היום.
הפועל יש לה מספיק צרות משלה , תרשה למכבי להחליט לעצמה מי היא צריכה להיות בלי לקחת דוגמא מאוהדים שעל הקיר שלהם יש שלטים ענקיים "ילדי השטן" ועוד איזה "פושעים" ותסלח לי שפספסתי את הזוועות האחרות.

Puskas

New member
כל כך לא נכון שזה מדהים..

מלך הסלים של הפועל ת"א הוא רביב לימונד, מבחינת דקות המקומות 2-4 שייכים ללימונד, נאור ושולדבראנד.
קאונסיל מקבל בערך את אותן דקות של יותם שירן.
בהפועל ת"א יש ארבעה צברים שמשחקים מעל 10 דקות למשחק, הם הבסיס של הקבוצה מאחר ומלבד בראון אף זר לא ממש פוגע בעקביות.
בשנה שעברה היו להפועל ת"א חמישה שחקנים של 15 דקות ומעלה ממוצע למשחק לאורך כל העונה.
בשורה התחתונה השנה הפועל לא פגעה טוב בזרים אז מה עושים? לא מחליפים אותם כמו גרביים בינתיים אלא מוסיפים דקות ליותם שירן וטמיר אריאלי.

עם כל הכבוד בכל הנושא של דקות לצברים, בנייה סביבם ותרומת צברים, אין מילה אחת רעה להגיד על הפועל ת"א.

תעוף על עצמך חופשי

מתוך ששת השחקנים הראשונים של מכבי בדקות , בלו שני, לנדסברג רביעי, ואוחיון שישי.
עכשיו אתה תספר לי את השטויות שלך על מתאזרחים , אבל לו היתה לכם יכולת להביא אותם , הם היו אצלכם אתמול.
וזה כשאני מתעלם מנעימי עם ממוצע 22 דקות בכל משחק בו שותף.

Puskas

New member
כפי שאמרתי

זרים וזרים עם תעודת זהות שמתחזים לישראלים, זה לא היה ברור?
וה"קשקוש" על מתאזרחים הוא לא קשקוש כלל כי בניגוד לצבר שחי פה לפני ששחק כדורסל ויחיה פה אחרי שיפרוש,
המתאזרח לרוב הגיע לפה על תקן זר בגלל הכסף ובשנייה אחרי שיפרוש יתחפף מפה לקיבינימט..
ראה דרק שארפ, המתאזרח הכי ישראלי שלכם.

כמה אופייני לאוהדי הפועל תל אביב

המציאות לא תבלבל אותם, זרים וזרים , רק אצלם אפשר לכבס זרים .
אין עליכם , אידיאל אמיתי.
ילדי השטן.

Puskas

New member
רק מניח את זה פה

אל תהרוס לה כמו שאתם אוהבים לעשות כקולקטיב.

למעלה