הפועל ת"א - מכבי ת"א

tristan79

New member
הפועל ת"א - מכבי ת"א

הערב ב 20:45, שידור ישיר בערוץ 1 - "משחק העונה!!!!!!!" (כי כבר איזה שבוע לא היה לנו משחק כזה....)

הבדלי הרמות ברורים כמובן, ועל הפרקט לא בטוח שיש לאדומים, שפתחו את העונה בצורה מגומגמת, מה למכור מקצועית מול מכבי ת"א שעושה רושם שבמשחקים האחרונים הצליחה קצת להתחבר ולהתאושש מפתיחת העונה המגומגמת שלה עצמה. אבל מה זה משנה מה שיקרה על המגרש? זה דרבי ולכן הבלגנים מסביב זה מה שחשוב, לא? וברוך שם פה לא חסר לנו עניין - חרמות, האשמות, קללות, איומים, שישו ושמחו...

כל ענייני הדרבי לענייניו, נא לשרשר לכאן
ושיהיה לנו ערב כדורסל רגוע...

שלושה דברים

1. אוהדי מכבי בכיינים ולא רואים את הדבשת של עצמם ושל המועדון המכוער שלהם.

2. הפועל עם עוד 2 זרים סבירים (במקום קאונסיל שנראה כמו שחקן ליגה ב' ואוואנס הדי לא ברור) היתה יכולה להיות קבוצת צמרת בקלות בליגת הפח הזאת, ההבדל בינה לבין הצמרת היום זה הפסד בגלל השופטים מול אילת והפסד טיפשי בשניה האחרונה מול נס ציונה, שלא לדבר על זה שלולא קאונסל הנוראי היא מנצחת גם את גליל וגם את שני המשחקים בהם הפסידה בשניות האחרונות הרבה לפני שהמשחקים הגיעו לאותן שניות מכריעות.
פשוט שחקן מזוויע, גם אם היום ייתן את משחקיו חייו פתאום.

3. ועם כל זה... זה לא כוחות בכלל, הפועל משחקת עם 2 שחקנים פחות או יותר.
סופו יחגוג, אינגליס ופניני יחגגו באין שחקני פנים להפועל, מכבי יכולה בשקט לשחק בהרכב של חמישה גארדים/פוורודים מול הפועל ולרוץ.
זה הולך להיות טבח.

Roy M

New member
אם זה היה בנוקיה, זה מינימום 30 הפרש

אבל בהדר יוסף אני לא בטוח.
מה שהכי מסריח, שכל אנשי הפועל עוסדים בהסתות וליבוי האש בכל כלי טינופת אפשרי,
כולם אוכלים את זה ואיש לא פוצה פה.
דברי אורי שלף היום הם דברי הסתה לכל דבר ועניין וחמש דקות אחרי המשחק, כל העכברושים יבכו ש"אכלו להם", "שתו להם" ואיש לא שר על שואה

צ י נ י

New member
מתחילת העונה מכבי מקרטעת בליגה בבית

ופתאום מול הפועל זה יהיה מינימום 30 הפרש, כן בטח...
השחצנות הצהובה הרגילה שלא מבוססת על כלום

Roy M

New member
קראת מה שכתבתי? שאם זה היה בנוקיה, אין

לי ספק שזה היה 30 למכבי.
לא הבעתי דעה על המשחק הספציפי, כי ברור לי וכבר כתבתי, שבחוץ מכבי חלשה מאוד.

ושוב אכתוב: גזור ושמור, בנוקיה בגומלין זה יהיה באזור ה-30 למכבי, בלי מאמץ.

כרגע היורוליג בראש מעייננו, כשנסיים שם, נחשוב איך לסיים בשמינייה כדי להגיע לפלייאוף. נראה מי תרצה לקבל אותנו גם עם ביתיות בסדרות

צ י נ י

New member
לא יודע איך הזיכרון שלך

אבל בשנה שעברה טענת שמכבי חלשה בבית ולכן כל ההפסדים שלה בשנים האחרונות היו בבית.
פתאום זה נהייה הפוך?
אין שום סיכוי שבעולם שמכבי מנצחת 30 הפרש בבית.

זה לא רק זה

הפועל שחקה עם שני זרים וחצי ועם קאונסל שמתחזה לשחקן כדורסל ונצחה בהפרש דו-ספרתי די בקלות.
מכבי ב5 דרגות מעל הליגה זה נכון, אבל אני במקום אוהדי מכבי לא נראה לי שיש מקום ליהירות הזאת כשאתה מפסיד לקבוצה עם התקציב הנמוך בליגה שעוד תביא לפחות זר אחד.

Roy M

New member
רק להזכירך, שאותה אשדוד ניצחה במלחה

סתם כאנקדוטה

מגדל זו אינדקציה למשו?

אשדוד במקום האחרון או לפני אחרון בליגה או משו לא? נראה לי שהם במאזן 1:5 וחוץ מהמשחק מול ההלפריניות הם הפסידו בכל שאר המשחקים, תקן אותי אם אני טועה.

Roy M

New member
מה הקשר בין אשתקד לעונה? פשפש בפוסטים

בחודש האחרון ותראה מה כתבתי לגבי משחקי חוץ מול משחקי הבית העונה

צ י נ י

New member
איזו חגיגה

פניני- 0 נק' בדיוק כמו השחקן
אינגליש- 6 נק
וסופו נתן את משחק חייו עם 12 נק', ריבאונד אחד ו-4 איבודים.
פתאום נזכרתי בדיון איתך על מורן רוט שאת טוענת שהוא נגר,
אז הבנתי שאין כ"כ על מה להמשיך לדבר.

מה הנגר קשור לדרבי?

הוא באמת נגר וגמד וחלש פיזית שכל מה שהוא יודע לעשות זה לרוץ מצד לצד, היה מתאים לו יותר כדורגל.
בתור מגן ימני או משו היה יכול לפרוח.

אינגלס

בפעם החמישים -
וואן טריק פוני זה א'.
ב' הוא מקסימום שחקן משלים והוא לא מתאים לסגנון של הליגה הזאת הוא 3 והוא לא 4 לא ראיתי בחיים שלי שחקן כ"כ מוגבל מקבל כ"כ הרבה קרדיט מאז הלפרין, הוא בטח שווה משבצת של זר עם כל ההגבלות בליגה, בטח כה"שרכזים" של מכבי הם יובל חור בהגנה ורק שלשות נעימי ויוגב יש לי רק שמאל ואני נגר אוחיון.
אינגלס הוא המראה של הכדורסל האירופי - כבד, חסר אתלטיות, לא שומר ומתמחה רק בשלשות.
כשמשחקים נגדו נכון הוא מנוטרל לגמרי.

המקומיים של מכבי קלעו 8 נק', מכובד....
איפה טיוס הנגר וכהן האטריה? בשבל מה מכבי החתימה אותם בלא מעט כסף? בפעם החמישים בערך - אם הם היו מקומיים מכבי לא היתה מסתכלת עליהם אפילו, בטח שלא מחתימה את טיוס הנגר בכאלה סכומים.
בלו... תראו לי שחקן מקומי אחד שמכבי היתה מחתימה בסכום הזה אחרי 16 חודשים בלי לגעת בכדור ובגיל הזה ונותנת לו כ"כ הרבה דקות.
לנדסברג? הוא מקבל צ'אנס אחרי צ'אנס כל מאית מהשטויות שהוא עושה ישראלים לא פחות טובים ממנו עפו לספסל ולא חזרו ממנו עד שנגמר להם החוזה.

טוב לדעת שטעיתי, לא תארתי לעצמי כמה בלאט דפק את עצמו בליגת העל עם החוק הרוסי והחתמות של כל מיני מתאזרחים הזויים או קשישים.

Puskas

New member
הפועל פשוט מרגשת!

איזה קהל, איזו אווירה, איזו ביתיות.. איזו קבוצה!
הלב האדום גדול יותר מהלבבות של כל הליגה הזו יחד.

Puskas

New member
מישהו שמע את השמועה על מכבי ת"א?

מספרים שפעם הייתה קבוצה גדולה בשם הזה.. וואלה לא יודע..
קיצור שוב פירקנו איזו אלמונית בצהוב :)

הפועל אימפריה!

למעלה