הפועל קצת אחרת...

XSuperKi11erX

New member
נרי אני שמאלני גאה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

וכך גם רוב אוהדי הפועל......... למה מערבים פוליטיקה בפורום
חבל שרוב האוהדים בארץ הם ימניים{אוהדי בית"ר[מכבי חיפה(מכבי ת"א)]}

pentagon89

New member
רוב ההחלטות שלה

שמאלניות.. ש"ס והמפד"ל וכל הזבל הזה נחשבות ימניות ושינוי בדיוק ההיפך מהם

לא...../images/Emo58.gif

אתה מתבלבל בין ימנים דוסים, לבין ימנים חילוניים. גם אני לא מעריצה גדולה של הדוסים, בלשון המעטה...*אאהההממ*משתמטים*אהההממ*

../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

אני לא אכנס אתכם לוייכוחים פוליטיים, כי הפורום הזה הוא ~ממש~ לא המקום. אם בא לכם במסרים, סבבה. חוצמזה? כלום.

danistar

New member
שאלה לא קלה אתה שואל

בגדול אני מאמין שניצול של הספורט חמטרות המשרתות את החברה הוא רעיון מעולה . גם נושא הדו קיום נראה רעיון טוב ואני בתור חיפאי ( תאמינו או לא ) מכיר את זה בחיי היום יום . כל הכבוד להנהלת הפועל על הרעיון הזה אבל לצערי במדינה שלנו אני לא רואה את זה עוזר במשהו . אין לנו פשוט עם מי לדבר בצד השני , נסינו וראיתם לאן זה הוביל . הנה אוהד הפועל שלא נמצא בצד השמאלי של המפה . אני זוכר בתור ילד שגדל בנהריה את משפחת הרן בנהריה ( שכנים שלי באותו לילה נורא שבה נרצחו האב ושתי בנותיו הפעוטות ) מה השתנה אחרי 23 שנה ?? ( זה היה ב 79 ) מה שהשתנה זה המשפחה .. הפעם מי ששילם את מחיר האמונה בשלום היא אמא ושתי בניה מקיבוץ מצר .. נשמע ציני אבל אלו העובדות . יש שלושה סוגי אנשים בעולם אופטימי , פסימי וריאלי . האופטימי לומד אנגלית , הפסימי ערבית והריאלי לומד לשחות .. אני מזמן לומד חתירה כי זה הסגנון הכי מהיר .

למעלה