הפועל קצת אחרת...

על האש

New member
הפועל קצת אחרת...

מה דעתכם,על הדו קיום שמנסה להקנות הפועל. על הניסיון,להראות במגרשיי הכדורגל,שערבים ויהודים יכולים להסתדר יחדיו. כמו במשחק מול הפועל פ"ת בבלופילד,ובמשחק אתמול באוסשיקין מול אנקרה. האם זהו צעד חיובי,בתור אוהדיי הפועל,אתם בעד הדו קיום שמנסה להקנות ההנהלה לאוהדיה אוו נגד?. למה אני מעלה נושא זה? יצא לי לפגוש אוהד מכבי,(לא שאכפת לי מה הם חושבים,ממש לא מזיז לי סניטמטר) שאמר לי, אתם רואים למה שונאים אותכם?,זה יפה מה שעשיתם,נגד פ"ת תקווה,שהבאתם את כול הערבים,והקנתם ניסיון לדו קיום. בגלל זה שונאים אותכם בגלל שאתם בעד הערבים !!!. אז מה דעתכם בעיניין?

XSuperKi11erX

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שזה נכון........ שישנאו אותי
אז

הייתי במשחק נגד הפועל פת../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

האמת מאוד התרגשתי לראות את כל הילדים הערבים והיהודים ביחד. למה אצל ילדים הכל כל כך אופטימי . כל כך יפה . אנחנו יכולים לחיות השלום זה עם זה . תאמינו לי . רק אם נרצה . רק שטיפת מוח מטומטמת מפרידה בניניו. אני בעד שלום הכדורגל ובכלל. אנחנו חיים ביחד במדינה אחת. אין לנו מדינה אחרת אין לנו ארץ אחרת. אני שונאת את כל המילים חיזבאללה וכדומה במגרשים. את כל הגזענות הזאת. אז הגיע הזמן . באמת חבל שלא כל הקבוצות עושות מה שהפועל תל אביב עושה למען הדו קיום הנפלא הזה . מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
ניצחוןןןןןןןןןן נגד מכבי נתניה זה אפשרייייייי באש ובמים ננצח את כולם כפליים
חמסה חמסה שום בצל יין

pentagon89

New member
ממש לא איכפת

לי שישנאו אותי.. כל העולם כולו שונא את הפועל, שונא את הפועל, שונא את הפועל, כל העולם כולו,שונא את הפועל ורק אני א-ו-ה-ב!

חוץ מזה שהשנאה הזאת היא יותר משהו

כללי מאישי... הרבה מאד אוהדים יגידו לך שהם שונאים את הפועל בדם, אבל יהיה להם כמה חברים טובים או אפילו קרובי משפחה שהם אוהדי הפועל...ככה זה אצל הרבה אנשים השנאה הזאת היא שנאה כללית כזאת,לקבוצה ולמה שהיא מייצגת,ואין שנאה אישית אולי רק שזה במגרש...

פוליטיקה כדורגל....../images/Emo58.gif

אני נגד הערבוב הזה. דבר ראשון בגלל שאני ימנית בדעותיי, והקבוצה שאני אוהדת נחשבת לקבוצה של שמאלנים. דבר שני כי...נכון, פעם זה היה ככה, הפועלים וכל זה...פטיש ומגל אדום, זה של קומוניסטים, שזו תנועה שמאלנית קיצונית. אבל עכשיו זה לא ככה. אין שום קשר בין הדיעות הפוליטית שלי, לקבוצת כדורגל שאני אוהדת. אין שום קשר, אף פעם לא היה. יש עוד היבט. אולי אני ימנית, אבל גזענית, אני לא. אני יודעת יפה מאוד שיש גם ערבים טובים, ספיקינג אוף כדורגל, פעם, לפני שהתחיל כל המצב של היום, היינו משחקים כדורגל עם הערבים בכפר שלידנו. (עד היום אנחנו עושים להם שלום כשהם מוכרים לנו סברסים
) אז אין לי שום בעיה עם טועמה, להיפך (מה גם שהוא נוצרי). ואין לי שום בעיה עם ילדים ערבים שאין להם שום מטרה להרוג ולרצוח יהודים, והם באים למשחק כדורגל כדי לייצג דו-קיום, ולא כדי לפוצץ ת´איצטדיון. שום בעיה. ושונאים אותנו? מה חדש?!

matan_druker

New member
לאוהדי מכבי:

כל העולם כולו שונא את הפועל שונא את הפועל כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב! תחייה מדינת הקומניסטים!

west side

New member
ידידה שלי עושה..

עבודת גמר..והנושא שלה הוא " הפועל ת"א ותרומתה לחברה "

west side

New member
pupikit....

אני חייב להבין משהו.. אמרת שאין לך בעיה עם ערבים שאין להם כוונה לרצוח יהודים נכון
זתומרת, שיש לך בעיה עם ערבים שכן יש להם כוונה לרצוח יהודים..נכון
ומעניין אותי לדעת איך זה עם יהודים שיש להם כוונה לרצוח ערבים?! ולא חסר כאלו! ואני בטוח שאיתם ( היהודים ) אין לך בעיה...!!

redron

New member
אין לך בעיה עם טועמה??

"מה גם שהוא נוצרי"(??) צה פשר העניין של היותו נוצרי?? את לא גזענית?? את סופר גזענית!! את לא ראויה להשתייך לקהל של הצבא האדום, יותר מתאים לך בית"ר, גועל נפש!! מה את חושבת על ריפעת טורק בתור מוסלמי??

redron

New member
אה..ודרך אגב גם אישתו של עראפת..

נוצריה, מה את אומרת על זה??

XSuperKi11erX

New member
זה לא קשור../images/Emo70.gif

אז מה...טועמה רצח מישהו
וחוץ מזה היא התכוונה(
)שכולם קוראים לטועמה מחבל שאהיד וכד´.

רוצה לקלל אותי?../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

תקלל. למה? בגלל שאני לא חושבת כמוך? בגלל שיש לי דעה שונה?? תקלל. חופשי. זה הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות בויכוח כזה, לא? פשש...זה היה צפוי.

redron

New member
סליחה מתוקה אבל..

לא קיללתי אותך, אם תשימי לב למה שכתבתי אז פשוט הבעתי את דעתי על מה שאמרת.. זה הכל!!

redron

New member
הדברים שאמרת מתאימים לאוהד בית"ר..

ממוצע!! מצטער..

אבל אין שום קשר....../images/Emo58.gif

אין שום קשר בין הדיעות הפוליטיות שלי לבין קבוצת הכדורגל שאני אוהדת. כאילו...אני יודעת שיש קשר, אבל לא אמור להיות. זה מה שניסיתי להגיד קודם.

pentagon89

New member
ברור שיש קשר

אין מה לעשות.. שימשיכו לקרוא לנו שמאלנים זה לא מפריע לי..שימשיכו לקרוא לנו קומוניסטים לא מפריע לי (קומוניזם זה בכלל לא רעיון רע)..שימשיכו לקרוא לנו ערבים..גם זה לא מפריע לי.. שימותו

למעלה