הפועל נראת רע

unb®eakable

New member
הפועל נראת רע

אבל ממש רע,אני לא מבין מה פגע בהם. זו לא הפועל שהכרתי לפני 7 שנים, כל כך חבל. בתקופה האחרונה אנחנו רגילים לשמוע שבחים על הקבוצה ולהשגים גבוהים ומדהימים, הירידה הזאת פשוט באה לנו בהפתעה כל כך חבל. אני אישית בספק לגבי משחקים השנה, ולא רק בגלל שהקבוצה נראת רע אלה גם מבחינת יציאות של הצבא, אבל עדיין אני יחשוב פעמיים לגבי כל משחק שאני ירצה ללכת.

על האש

New member
מה יש להבין?

מה שפגע בהם,או השינוי המשמעותי בסגל השחקנים,וחוסר התיאום בינהם כרגע. וכמובן שהחלוצים,שמשום מה מסרבים לפגוע בהתקפה. גם את רומא לא בנו ביום אחד. אנחנו עדיין רק בהתחלת העונה,ועדיין מודם לקבוע דברים. אבל מה שכן,כדאי שמישהו יתעורר שם,מעט לפני שכבר באמת יהיה מאוחר מידיי.

Holy Cookie

New member
תראה,

לכל קבוצה יש תקופות טובות ורעות. היום הפועל לא בשיא, חוץ מזה שבסך הכל אנחנו רק בתחילת העונה, הפסד ושלושה פעמים תיקו זה לא אומר כלום מבחינתי, אני מאמינה שהפועל תחזור לעצמה... אל תשכח שהשחקנים הם חדשים.

unb®eakable

New member
כן אני יודע

בדרך כלל אני לא מסיק מסקנות כאלה כל כך מהר, אבל זה פשוט צורב..

אני גם מתעצבנת שהפועל לא מנצחת

ואני יודעת שלכל קבוצה יש תקופות רעות ותקופות טובות אני מקווה שהתקופה הלא טובה של הפועל תסתיים ונתחיל תקופה טובה של ניצחונות בהצלחה הפועל!!!!

הידי

New member
מנוי גאה!!

סיפור קצר ולא חשוב (טוב, אולי קצת) כל המשפחה (אבא אני ואחי) מנויים השנה (בפעם הראשונה) לשער 5. עד היום הינו מגיעים בערך ל-10 משחקים, והשנה שיכנעתי (עבודה קשה מאוד) שהגיע הזמן למנוי.. והיום, אחרי ההפסד, אני מוצא את עצמי מואשם בעובדה שבחרתי שנה לא מוצלחת למנוי ראשון. "אבא," אני אומר "בדיוק בגלל איך שהקבוצה מתפקדת בפתיחת העונה בחרנו בשנה המוצלחת מכולן. אנחנו לא משלמים כסף בשביל להנות ממשחק כדורגל.. עכשיו אנחנו גם שותפים, ואנחנו מגיעים למגרשים כי אכפת לנו מהקבוצה, ולא כי בא לי לראות נצחון ולרדת קצת על אוהדי הקבוצה השכנה - אלו רק תופעות לוואי..." מי שמופיע משפיע!!!

נכון מאוד.../images/Emo140.gif

הקבוצה צריכה עוד להתגבש.להתלכד. אל תשכח שרוב הקבוצה חדשה. זה לא כמו קבוצות אחרות שהמשיכו עם הגרען היסודי. קשטן היה צריך לבנות הכל מהתחלה. ותמיד התחלות קשות. אני רק מקווה שזה יהיה מהר. בימינו אלה. חחחחח אדום זה בנשמה . בלב. ובמחשבה. צריך לעודד לתמוך. כי זה מה שיש. וליהיות אופטימים. מכינרת אחרת האדומה תמיד. לעולמי עולמים
חמסה חמסה שום בצל יין

על האש

New member
קשטן מעתה רגוע

השחקנים עצבניים,אוהדיי הקבוצה מאשימים בפורומים השונים ברשת את דרור במצב הקבוצה. הבלאגן חוגג,ההנהלה שקטה והמצב בטטה.... האם ניצחון אחד ישחרר את כול הלחץ?,או שהבלון הזה יתפח למימדים גדולים הרבה יותר...?,תשובות נקבל כנראה במהלך השבוע.... http://www.one.co.il/next.asp?id=42281&Bz=7

הלוואי תשחקו ככה כל השנה......

כמו שאתם נראים, הלואי ותפסידו לנצרת...... מתי כבר תבינו שהפועל זבל ת"א נגמרה....... תתחילו להתכונן ל 7 שנים (כן קללה שלי) שחורות.......

על האש

New member
אחי,גם נימני לא יעזור לכם...

וכן אני מוכן הפעם להתערבות אמיתי על ארוחה בציפורה. בלי הברזות,בלי שטויות. הפועל בצמרת הטבלה,הרחק מביתר עם נימני,איך אני איתך?.

יכול להיות......

שאם יביאו רק את נמני אז כן הוא לא יעזור לביתר כל כך, אבל הוא יעזור...... ולהתערב איתך על מי לפני מי, אין לי כי לביתר אין סגל כמו לכם, אבל אני מאמין אתם תסיימו מקום 5 בערך ואנחנו 8, אם יביאו לנו עוד שחקן או שניים אני אתערב איתך.......

Israeli Soldier

New member
עזוב את כל הוויכוחים האלו ...

העיקר שער 11 זה גטו של חזירים שצריך לשרוף אותו

Israeli Soldier

New member
למה לאכול ת'חרא הזה ...

נמכור אותם לאסא ובכסף שנקבל נקנה איזה שחקן לקבוצה ! יש המון חזירים בשער 11 , אני חושב שכזאת כמות נוכל להביא איזה רכש טוב להפועל :)

באירופה ובארצות הברית

זה מקובל לאכול בייקון וכאלה... אפילו זה יעזור לישראל צאת מהמיתון עם נייצא חזירים לחו"ל... חצי מיליון חזירים נשלח לאירופה

Israeli Soldier

New member
למה אירופה ?!

שיש לך מתחת לבית את אסא לא רחוק מבלומפילד
את כל אוהבי מכבי למשחטה של אסא !

למעלה