הפועל י-ם - כוחות הרשע

AmiTutiT14

New member
יש לי שאלה למי שהולך-

יעני זה יותר בגד התלבטות. אני לא יודעת לאן לקנות- ליציאים המעפנים שנותנים לאוהדי הפועל, אי שם ביציאים 10-11-12 למעלה, שיסתירו לי ואני לא אראה כמו בנאדם אבל לפחות אני ארגיש שיכת, או במקום טוב עם כל אוהדי מכבי האלה שיושבים ביציע 3 מרכז נגיד, לראות כמו בנאדם בשקט (ושלא תחשבו שאני לא אוהבת לעודד, אני כן ואני תמיד) אבל לחיות בפחד שעוד שניה מביאים לי את המכות של החיים שלי וגם לפחד ולחשוב שעה לפני כל מילה שאני מוציאה מהפה (בקשר להפועל) ושעתיים לפני שאני מוחאת כפיים או משהו?

AmiTutiT14

New member
וואו כמה טעויות../images/Emo26.gif

יציאים=יציעים בגד=בגדר ככה זה כשחורשים כל היום למבחן מפגר בערבית

תשובות...

1. אם אני הייתי הולך למשחק הייתי יושב מאחורי הסל עם כל ה"מעודדים" 2. משחק שהתוצאה ידועה מראש אז אין מה לראות מזוית טובה וכל השטויות האלה, עדיף לעודד מסקנה - ממליץ לך על 10,11 12 מאחורי הסל. 3. כמו שאיתן אמר "אין דבר כזה אוהדי מכבי" 4. ואם יש - הם לא יתנו לך מכות

EL CHE VIVE

New member
אחי אתה בטוח???

11 12 זה לא של ה"שרופים של מכבי"??? שער 11 גטו לפי השיר... ואני בטוח ב70 אחוז שזה של השרופים של מכבי

ואני ספק לספק

שחקנים של מכבי תמיד אומרים שהם בספק וספק שהם ישחק ובסוף כל הספקות לא מספיקות וכל ספק לא מספיק לספק מספיק מידע ובסוף הם משחקים למרות כל הספקות ללא ספק.

ועוד דבר שאני אוהב לעשות בפורומים

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

AmiTutiT14

New member
יא אללה אני לא מאמינה..

כל הכרטיסים נמכרו
חשבתי שרק שלושת רבעי מההיכל יתפס..

בהצלחה שיהיה לנו

שיר קטן לקראת המשחק: אוהב אותך לעולמים אני- אדום כל החיים אלך איתך לכל מקום אני רוצה למות אדום אני- אדום בנשמה יאללה הפועל מלחמה אנחנו לא מפחדים עוד נ***ן ת'מכבים אדום עולה עולה עולה ............

למעלה