הפועל י-ם - כוחות הרשע

שiש

New member
כנראה שכן אלך בסוף

כרטיס יש, זמן - לא כל כך. נסתדר איכשהו. (מקסימום אצטרך לתרום למישהו פה ת'כרטיס)

שiש

New member
טוב, סופית - אני מחוץ לעסק.

אחי הקטן והחוצפן זכה בכרטיס שלי. עם המזל שלי גם ערוץ 1 יעשה היום פדיחות.

AmiTutiT14

New member
ערוץ 1 תמיד עושה פאדיחות..

עם או בלי המזל שלך

AmiTutiT14

New member
לא נוסעת../images/Emo10.gif

אין לי עם מי.. וכשרציתי עם אח שלי ההורים שלי החליטו שאני לא נוסעת.

AmiTutiT14

New member
ישששש אני נוסעת בסוף../images/Emo9.gif

שיכנעתי את אבא שלי לבוא איתי.. גם כדי שהאוהדים של מכבי לא יביאו לי מכות וגם כי הכרזתי שביתת רעב אז הוא נכנע

שiש

New member
חחח חמודה

נראה לי שעכשיו אשלח אותך לבוס שלי למסע שכנועים שיתן לי ללכת מוקדם, אחרת אפילו לראות את המשחק בטלויזיה לא אספיק. גררררררר!!!

AmiTutiT14

New member
וואו.. איזה רשע..

שביתת רעב לא ממש תעזור פה, אבל אם הייתי במצב שלך הייתי אומרת לו שאחותי קיבלה התקף לב ואני חייבת לעוף לבית חולים (אין לי אחות אז זה בסדר להגיד דבר כזה).

AmiTutiT14

New member
אממ לא:S זה מוזר לבד.. משעמם...

כשזה במלחה אני תמיד הולכת עם חברים, אבל כשזה מחוץ לעיר אני הולכת או הולכת עם מישהו או שלא הולכת. איך אפשר לבד במשחקים?

תאמיני לי זה כיף..

אני אישית גר רחוק מירושלים אז אין לי ברירה אני נוסע לבד, חברים שלי או שהם לא אוהבים כדורסל או שהם אוהדי מכבי. במשפחה גם רובם אוהדי מכבי (למרות שחלק גדול מהמשפחה שלי אוהב יותר כדורגל) אז יוצא שאני הולך לבד. חוויה דווקא. נ.ב- בהצלחה שיהיה לך מחר. מחזיק לכם אצבעות מה

AmiTutiT14

New member
אחחח לי בהצלחה? טוב תודה../images/Emo6.gif

ואני אנסה פעם ללכת לבד אם לא תהייה ברירה. וואו בזמן האחרון אבא שלי חושב שאני אוהדת את מכבי, וזה ממש מעצבן:/

תראי..

אם אני הולך לבד ברגע שאני נמצא עם כל אוהדי הפועל י-ם אני מרגיש בבית. זה אחלה קהל, זה כיף.!!!!!!!!! ועוד משהו........................................................................................................................................................................................................................... אוהדת מכבי??????????????????. מה??????????????? למה????????????..

היה צריך להיות כתוב שם כיף

בזמן האחרון אני מגזים עם כל הסימנים שאני רושם

AmiTutiT14

New member
כי,

אני רואה את המשחקים שלהם. אז הוא חושב שזה כי אני אוהדת אותם. אבל לא משנה כמה אני אסביר לו שאני רואה את המשחקים שלהם בשביל לראות אותם מפסידים (בעיקר ביורוליג) הוא חושב שזה תירוץ. והוא עוד יותר חושב שזה תירוץ בזה שאני אומרת נגיד "המשחק של אולקר" ולא "המשחק של מכבי". אז הוא עושה לי פרצוף מתגרה כזה וזה עוד יותר מעצבן אותי.

שiש

New member
אממממ...

אתם יכולים ללכת אחד עם השני, וככה אף אחד לא יצטרך ללכת לבד! [חטטנית... תרביצו לי...]

למעלה