שלום לך כינרת
שימי לב לתשובה שלך... היא מתייחסת למשחק עצמו. ומתחילה להסביר למה אתם הייתם צריכים לנצח, ומזכירה בחצי אגביות את המקרה, במקום לגנות אוו בחריפות ולהוקיע את אותם אנשים להגיד שאנחנו צודקים- ולנצל את העובדה שאת דומיננטית בפורום כאן, כדי לבצע משהוא חיובי. במרום זה את בוחרת לדבר על המשחק ולבוא אליינו בביקרות חבל, תלמדי מאיתנו- אוהדי בית"ר ,איך צריך להתנהג במקרים כאלה. לכי לפורום שלנו (אחד מהפורומים הגדולים של אוהדי בית"ר ברשת, והפורום הרשמי של אוהדי בית"ר באתר ספורט 5, ותראי את התגובה שלנו, האוהדים ה"ברברים" של בית"ר- לאלימות המגעילה של אוהדים משלנו, כלפי האוטובוס של מכבי ת"א. מיד יצאנו ,כמה שעות אחרי התקרית בגינוי חריף וקראנו להוקיע אותם ולהרחיק אותם מהמגשרים לכל החיים והבטחנו ףכולנו שנעשה כל שביכולתנו למנוע מאותם אנשים להיכנס לטדי. בנוסף, גם פרסמנו הודעת הזדהות והתנצלות עם קבוצת מכבי ת"א ואוהדיה שנפגעו מאותם פראי אדם- שמכנים עצמם בטעות אוהדי כדורגל ואוהדי בית"ר. לכי תלמדי מאיתנו מה זה גינוי. אצלכם?! מאתמול דממת אלחוט מוחלטת, והקפטן שלכם יוסי אבוקסיס שכמעט גמר את הקרירה עוד מצדיק א תהאלימות כלפיו בגלל שמדובר באוהד הפועל. ואני אומר, זה בכלל לא משנה שהיה תיקו (למרות שרציתי שבית"ר תנצח). התגובה שלכם האוהדים למעשה הזה- היא התמונה שלכם!! ועוד חצי מילה על תגובתך- אני במקומך, הייתי קוראת למעצרם של הטיפשים שעשו את זה ולהוקיעם- על ידכם האוהדים ומנעית כניסתם- על ידכם האוהדים לשערי בלומפילד (כי כולנו יודעים שאי אפשר לסמוך על משטרת ישראל). ולא רק מקווה "שמהר יישכחו את זה"