הפועל בית"ר

רק פה

New member
אבוקסיס הדליק היום נ3 ברגלו הימנית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחבל שלא................ חחחחחחחחח

מצד אחד. אתם מבקשים סליחה

מצד שני .אתם צוחקים. יום אחד זה קרה לנו. וחלילה וחס יקרה לכם. דיייייייייייייייי אני רוצה להגיד לכם אוהדי ביתר. שאתם נכנסים לכאן. יכולתם להפסיד אתמול. הקבוצה שלנו חסרה שחקנים. כמו טועמה אוגבונה תומר חליבה. ואנטבי. זה יכל להגמר בנצחון שלנו .איך שהשחקנים שלכם נראו. אתם לא תקחו אליפות. אשדוד הרבה יותר טובה. אז שיהיה לכם חג שמח .נר רביעי היום. לכו תדליקו נר שיהיה לכם אור בבית. ותחשבו איך מסימים אלימות. מילולית ופיזית. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

papal

New member
שלום לך כינרת

שימי לב לתשובה שלך... היא מתייחסת למשחק עצמו. ומתחילה להסביר למה אתם הייתם צריכים לנצח, ומזכירה בחצי אגביות את המקרה, במקום לגנות אוו בחריפות ולהוקיע את אותם אנשים להגיד שאנחנו צודקים- ולנצל את העובדה שאת דומיננטית בפורום כאן, כדי לבצע משהוא חיובי. במרום זה את בוחרת לדבר על המשחק ולבוא אליינו בביקרות חבל, תלמדי מאיתנו- אוהדי בית"ר ,איך צריך להתנהג במקרים כאלה. לכי לפורום שלנו (אחד מהפורומים הגדולים של אוהדי בית"ר ברשת, והפורום הרשמי של אוהדי בית"ר באתר ספורט 5, ותראי את התגובה שלנו, האוהדים ה"ברברים" של בית"ר- לאלימות המגעילה של אוהדים משלנו, כלפי האוטובוס של מכבי ת"א. מיד יצאנו ,כמה שעות אחרי התקרית בגינוי חריף וקראנו להוקיע אותם ולהרחיק אותם מהמגשרים לכל החיים והבטחנו ףכולנו שנעשה כל שביכולתנו למנוע מאותם אנשים להיכנס לטדי. בנוסף, גם פרסמנו הודעת הזדהות והתנצלות עם קבוצת מכבי ת"א ואוהדיה שנפגעו מאותם פראי אדם- שמכנים עצמם בטעות אוהדי כדורגל ואוהדי בית"ר. לכי תלמדי מאיתנו מה זה גינוי. אצלכם?! מאתמול דממת אלחוט מוחלטת, והקפטן שלכם יוסי אבוקסיס שכמעט גמר את הקרירה עוד מצדיק א תהאלימות כלפיו בגלל שמדובר באוהד הפועל. ואני אומר, זה בכלל לא משנה שהיה תיקו (למרות שרציתי שבית"ר תנצח). התגובה שלכם האוהדים למעשה הזה- היא התמונה שלכם!! ועוד חצי מילה על תגובתך- אני במקומך, הייתי קוראת למעצרם של הטיפשים שעשו את זה ולהוקיעם- על ידכם האוהדים ומנעית כניסתם- על ידכם האוהדים לשערי בלומפילד (כי כולנו יודעים שאי אפשר לסמוך על משטרת ישראל). ולא רק מקווה "שמהר יישכחו את זה"

papal

New member
נ.ב קטן

שימי לב שמשתתפי השרשור שמתחתייך, שכועסים על התקרית,ומגנים אותה, לא באו לכאן קודם לעשות פרובוקציות. וכן, אלה שבאו להתגרות לפני המשחק- המילים שלהם, די מיותרות! ורצוי ואפשר, בדיוק כמו אצלנו בפורום, למחקו דברים כאלה! כל זה לא מצדיק את מה שקרה בבלומפילד אתמול! וגם אלה שכתבו מה שכתבו לפני המשחק, לעולם לא היו מנסים לפגוע במכוון בשחקן כדורגל בעזרת רימון הלם. זה מעולם לא קרה אצל אוהדי בית"ר-אף פעם הדבר הכי מקיצוני שאוהדי בית"ר זרקו אי פעם זה רימון עשן וגם את זה הם זורקים ביציע- ולא אל תוך המגרש כדי לא לפגוע בשחקנים! לאוהדי הפועל לעומת זאת, יש היסטוריה רבת שנים בעניין (זוכרת או לא זוכרת משחק מסויים לפני 10 שנים עם רימון הלם ופציעה של השוער שלכם?) (זוכרת או לא זוכרת- מקרה אדהם שביטה)

סטלנרי

New member
זה לא היה רימון הלם

כולה חזיז שהיה אמור להבהיל קצת את גרשון , התקשורת מנפחת ת'עניינים.

RoieL

New member
(זוכר או לא זוכר-

על אברהם שביטה נפל הרימון מכיוון שער של מכבי בר"ג ובדרבי שנה אח"כ כשהוא עלה למגרש לגנות את האלימות אוהדי מכבי שרקו בוז. אז בבקשה, אל תשווה אותנו אליהם
)

למי אתה משקר, לעצמך?

הרימון שנזרק על אדהאם שביטה נזרק מהיציע שאיכלס את אוהדי הפועל תל אביב. המטרה כמובן לא הייתה לפגוע באוהד הפועל, אלא לפגוע באוהדי מכבי. לצערם של אוהדי הפועל ,כמו במקרה אתמול, הם פגעו באחד משלהם. החוצפה הזאת של אוהדי הפועל להאשים את אוהדי מכבי במשהו שהם עשו פשוט מעורר תרעומת. גם שביטה בחוצפתו האשים את אוהדי מכבי ולכן חטף שריקות בוז.

../images/Emo12.gif. אם אני לא טועה,

אפילו מצאו את האשם. והוא היה אוהד מכבי. אם תאמין או לא.

תאמין או לא חביבי

מי שזרק את הרימון היה אוהד הפועל. ולא, לא מצאו את האשם. אתם חיים באיזשהיא בועה,שאני לא מבין מאיפה היא באה.אפילו החברים שלך לשער 5 לא מכחישים את זה. כנראה שאף אחד בפורום הזה לא היה במשחק מתישהוא בחיים שלו.

../images/Emo6.gif

עכשיו צריך גם להוכיח לכל פלוץ שנכנס לפה שאנחנו הולכים למשחקים
יאללה קישטה. ואני בת, אגב.

וואו,העמדת אותי במקום

ממש אכפת לי אם את הולכת למשחקים או לא. אבל מהתגובות שלך רואים שאין לך מושג. הבחור שהגבתי לו אפילו לא ידע את השם של האוהד שנפגע, זה לא מנע ממנו לרשום את השטות שמדובר באוהדי מכבי. נו באמת. לפחות תבדקי עובדות לפני שאת לוחצת שלח. זה פורום, מהכנוי שלך אני אמור לנחש שאת בת? מה אני נראה לך אורי גלר?

חחחחחחחח!!!!!1111אחדאחדאחד

חזק. "מה אני נראה לך אורי גלר?" נו, לפחות אתה משעשע. לא אמרתי שאתה אמור לנחש, אמרתי שאני בת כדרך אגב :) בקשר לאדהם, ייתכן שמה שאתה אומר הוא אמת, אני אמרתי את מה שהיה זכור לי. ולכן לא התייחסתי לזה בתור עובדה, אלא הוספתי, אפילו בתחילת המשפט.. "אם אני לא טועה". יורשה לי לשאול מה אתה עושה בפורום של אוהדי הפועל, אם אתה לא אחד כזה?!

ירדן717

New member
לכל אוהדי הפועל!

אני רוצה לעלות נושא מאוד פרובקטיבי! אני אוהד הפועל מגיל 0 כבר 15 שנה והולך לכמעט כל משחק אני בא כדי לצפות ובעיקר לעודד. לאחרונה קראתי כמה כתבות בנוגע להתנהגות הפרועה של אוהדי הפועל בארץ ובחול. בין השאר חוץ מרימוני העשן והאבוקות יש הרבה שימושים בטאבו (מילים שאסור לומר) בשירים ובדעות של אוהדי הפועל. אני ומשפחתי יוצאי אירופה ואנשי העליות הראשונה והשניה (אשכנזים-כמו כל אוהדי הפועל) כמו כן במשפחתי כל הדור השלישי הם יוצאי שואה וכן משפחתם של סאבי וסבאתי מתו בשואת יהודי גרמניה. היום בבוקר קמתי וראיתי כתבה בעיתון הארץ על הקהל הרגוע ביותר בארץ שהפך עצמו לקהל האלים בליגה (אוהדי הפועל) בכתבה סיפרו על קומץ אוהדי הפועל שיום לפני המשחק של הקבוצה בירנבן (ארמניה) העלו את הנושא של השואה של שתי העמים (לכל מי שלא יודע התורקים ניהלו את השואה הארמנית בתחילת המאה) ובסוף סיכמו את הנושא במילים האלו: "שתיהיה שואה למכבי!" אני לא בא להקל ראש במקרה עם יוסי או במקרה אם אוברוב לפני 10 שנה אבל אני בא ומודיע לכם כל אוהדי הפועל שהשימוש במילה "שואה" "גטו" "נאצי" וכדומה בתור קללה זו היא הסתה שאף יותר חמורה מכל אלימות בכל סוג שהוא. אפשר להבין את השנאה שלכם לאוהדי מכבי ולקבוצה עצמה ואפילו אפשר להבין את הרצון שלכם שכל אנשי הקבוצה שלהם ימותו אבל לא להגיד דבר כל כך פרובקטיבי כמו "שתיהיה שו**ה למכבי" זה דבר חמור ביותר. דוגמאות רבות אני שמעתי בנושא הזה: בשירים שלנו אוהדי הפועל אנו שרים "אומרים מכבי נאצים" "שער 11 גטו" ואני רוצה להגיד לכם שמתי שאנחנו שרים את השיר הזה אני מפסיק בעת שאני שומע את המילים המכערות האלה. אתם חייבים להבין יש אנשים שנפגעו ונפגעים מהנושא הזה. אחרי זה אל תתפלאו שכל הליגה שונאת אותנו. אני יכול להביא לכם עוד הרבה דוגמאות אבל אני יפסיק כאן כי אם אני יתחיל אני לא יסיים היום, ואם אתם בכל זאת רוצים לשמוע אשמח להשמיע לכם את זה באופן פרטי אודה אם תגיבו. תודה רבה ירדן 717.

סטלנרי

New member
זה היה מיועד לפגוע באוהדי מכבי

ועכשיו סגרתי איזהשהו דיל עם אחמינג'ד שהטיל הגרעיני הראשון יפול על היציע המזרחי בזמן המשחק בין בית"ר למכבי ת"א . הטיל יכיל חומרים רדיואקטיבים וביולוגיים , כגון אנתרקס ורכיבים של נגיף הסארס על מנת שכל אוהד בית"ר מהיציע המזרחי ידבק במחלה . תתפלאו אבל אחמדינג'ד בחור טוב , שרוצה להעלות את רמת ההשכלה הממוצעת בארץ + התל"ג הממוצע לנפש ולכן החליט כמחווה להשמיד חלק גדול מאוהדי בית"ר. אוהבים אותך אחינו האיראני! *יאללה אוהדי בית"ר תעופו מהפורום הזה, קישטה , חזרו לחלק בננות בגן החיות התנכ"י.

the red king

New member
אולי הוא קצת חש באמת מהאליטה...

אבל יותר צודק ממנו אין. פשוט אין. נקודה. ואני לא צוחק מהדברים האלה רק בגלל טמטום או רק בגלל שהם נועדו לבדר, כי הם לא, אלא בגלל שהוא אומר את האמת היחידה כל כך יפה ובצורה כה נכונה שזה ממש מדהים.

בטח אני מגנה אלימות.ואם

היית קורא ומתאמץ שכתבתי למטה. תסתכל. סליחה אבוקסיס. לא היית מגיב ככה אלי. כדורגל זה ספורט שאני מאוד אוהבת. אבל יש בנינו אוהדים ולא חשוב מאיזה קבוצה שנקרא ה"קומץ"שמרשה לעצמו דברים רעים מאוד. לקלל לזרוק דברים לצעוק לי שאני יוצאת מהמשחק(אוהד ביתר שלכם צעק לי בת של מי אני) לא הגבתי כי זה גורר אחריו עוד ועוד. חייכתי ונסעתי הביתה. אם מבית הספר היו מחנכים לדרך אחרת. לקבל אחד את השני ולא משנה מה ומי הוא.אתם שונאים ערבים. למה? בגלל אלה ששתופי מוח אתם מכלילים את כולם? למה השנאה הזאת? אנחנו חיים בתוך אותה מדינה. לנו יש את באדיר וטועמה. ואני מאוד גאה בהם. הלואי והייתם מכניסים לקבוצה שלכם גם. והיה הכל אחרת. אני לא בעד זריקת חפצים או רימונים וכדומה. הלואי שימצאו את האשם ויאשימו אותו בחומרה .כי יכל להגרם אסון. אני מקווה שעניתי לך על הכל. אוהבת את כולם. לא שונאת אף אחד. וזה הכי הכי חשוב. לך תדליק נר חנוכה. נר רביעי. חג שמח ומאושר.

the red king

New member
זו כל הבעיה, שזה לא הבית ספר אשם...

לדעתי 70%-80% מהברבריות (או איך שתרצי לקרוא לזה) הזאת וזה ככה ברוב המוחלט של המקרים באה מהשורשים, מה"חינוך" שמקבלים בבית ומהגנים (שבגוף, לא המילה הנרדפת לפארק). אבל גם חצי מה-20% הללו שבהם מערכת החינוך יכולה להשפיע, היא לא עושה את זה, וזה כמו שכולם יודעים חבל. נורא חבל. עכשיו כינרת אני לא רוצה להיכנס יותר מידי לנושא של הערבים אז אני אסכם את זה במשפט אחד בתקווה שמפני שהוא בודד לא ימחקו את ההודעה/יחסמו אותי: גם אם 10% (ואני חושב שאני ממש מיטיב איתם כרגע) מהם הם טובים, מחונכים, איטליגנטים, תורמים לחברה וכדומה, עדיין, המיעוט הזה צריך למות בשביל להציל את שאר 6 מיליארד האנשים בעולם, ולמרות שכואב לי לומר את זה כי אני יוצא פה כגזען ואכזרי, זה הפתרון היחיד, או לפחות סגנון הפתרונות היחיד שיכול להיות, עד כמה שזה נשמע עצוב ומגעיל לומר את זה, כי פשוט במשך זמן כל כך רב לא מצליחים להגיע איתם לשום הבנה אחרת.

roe24

New member
תיראו איזה נבלות אתם

כמעט הרגתם שחקן שלכם(את אבוקסיס) למרות שהרימון היה מכוון לשחקן של בית"ר(פביאני),ואל תגידו שזה לא היה מכוון אחר כך אתם משחקים אותה תמימים ויפי נפש הבובה של יבגני,הרימון באשקלון,הפחית על רוסנובסקי אז מי החיות פה? אנחנו או אתם? נמאס ממכם חבורה של חלאות ואפסים

למעלה