הפועל בית"ר

ירדן717

New member
הפועל בית"ר

מישו יודע למה המשחק לא מופיע אצל לאן?! איך אפשר להשיג כרטיס (שער 7)?

vladiadom

New member
טוב שלא הזגמת ועוד נוער אם זה אתה

תישב עם הכרטיס בבית ותנגב איתו בשירותים עם מחיר כזה...

ReDEAD

New member
חבל על הזמן הולכים להפסיד מחר..

אולי במקרה הטוב יגמר תיקו אבל מניצחון אפשר כבר לשכוח.. אני לא כותב את זה סתם אלא על סמך ניסיון מהשנים האחרונות , הפועל ת"א כאשר יריבותיה לצמרת מאבדות נקודות בחיים אבל בחיים לא תנצל את המצב ולכן אחרי המחזור ששוחק היום וההזדמנות המטורפת להצמד חזק לצמרת הגבוהה באמת אין לי אפילו ספק שלא ננצח מחר.. אמן ומחר אני יאכל את הכובע.. דרך אגב זה דיי שקוף שאנטבי יעלה בהרכב..

למה נראה לך שבית"ר תנצח בבלומפילד

את הפועל ת"א...ביכולתה הנוכחית - משחקת מצויין אך לא כובשת?

ReDEAD

New member
משחק אחד לא מעיד על מגמה..

ועדיין לא נולדה הקבוצה שלא תכבוש מול הגנת המסננת שלנו..

גם מול בני יהודה וגם מול מכבי

בית"ר שיחקה מצויין (בני יהודה במחצית הראשונה) אבל בקושי כבשה...קשה לי להאמין שנכבוש דווקא מולכם וגם אם כן, אז התקפת האימים שלכם תדאג להבקיע שלושה להגנה "המצויינת" של בית"ר

ניצלנו מהפסד?

סלח לי, אני אף פעם לא אומרת את זה, אבל הפעם זו האמת - אנחנו שלטנו במשחק. לא הגיע לכם ה-1-1 הזה. אני מצטערת.

את מצדיקה את הטענה שנשים

לא מבינות בכדורגל. הגעתם להזדמנות אחת ב-47 דקות עם יתרון מספרי...אנחנו הגענו ליותר

the red king

New member
מ-ה א-ת-ה א-ו-מ-ר?!?!?!?!?!

אולי אתה מחשיב בעיטה אחת למסגרת (למרות שהיו יותר) כ"הזדמנות אחת" אבל חביבי, שליטה לא נמדדת בסטטיסטיקה. כל המחצית השניה + סוף הראשונה תקפנו ולמרות שלא היו הרבה בעיטות לשער היינו נורא קרובים להבקעה. אז תירגע. עם תקציב כזה כל משחק שלכם צריך להסתיים ב-6:0 לטובתם אז בכלל אין לך מה לדבר.

רק פה

New member
בהצלחה לנו( בית"ר) נקרע אותכם

יאלללה בית"ר מלחמהההההההההההההההההההההההההה

למעלה