הפוסט של "יש עתיד"

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני רואה את הפוסט הזה של יש עתיד ומתבאסת FB_IMG_1608147977430.jpg . כל כך הרבה דברים לא נכונים בפוסט הזה: 1. לפי השילוט הזה, אין נשים בפוליטיקה. זה כל כך מדכא בכל כך הרבה רמות.
2. חלוקה ילדותית של "טובים" נגד "רעים". 3. בנט בצד "הטובים"? עד לפני יומיים וחצי הוא היה אויב המדינה. 4. ליברמן בצד של "הטובים"?!?!?!??!?!
5. חוץ מחה"כ עבאס, מחקו את הערבים.
6. אין שמאל. רק ימין, ימין מרכז, ימין קיצוני. איפה השמאל?

שחר 676

Well-known member
אני רואה את הפוסט הזה של יש עתיד ומתבאסת צפה בקובץ המצורף 8917 . כל כך הרבה דברים לא נכונים בפוסט הזה: 1. לפי השילוט הזה, אין נשים בפוליטיקה. זה כל כך מדכא בכל כך הרבה רמות.
2. חלוקה ילדותית של "טובים" נגד "רעים". 3. בנט בצד "הטובים"? עד לפני יומיים וחצי הוא היה אויב המדינה. 4. ליברמן בצד של "הטובים"?!?!?!??!?!
את צריכה לשמוח - הפרסום הזה רק מוכיח לאילו תהומות של טירוף הגיעו שמאלני ישראל.

SupermanZW

Well-known member
אני רואה את הפוסט הזה של יש עתיד ומתבאסת צפה בקובץ המצורף 8917 . כל כך הרבה דברים לא נכונים בפוסט הזה: 1. לפי השילוט הזה, אין נשים בפוליטיקה. זה כל כך מדכא בכל כך הרבה רמות.
אני לא יכול להתייחס ברצינות לפוסט מטומטם כל כך. לא מתפלא על יש יתיד, לפיד מטומטם.

ai27

Well-known member
לי זה נראה מאוד מרגש.
גם ביבי גם ליצמן וגם מנסור עבאס!
באותה נבחרת!
כזה פלורליזם מרגש...

מי יהיה משוגע ויעדיף את לפיד הזועביסטי והקומוניסטים של חדש?

אז לפיד קורא לימינה ולסער שמאלנים ומצפה ששטופי המח שלו יאמינו.
הם באמת כאלה טיפשים?

הרי נגד בנט ואיילת שקד לפיד הסית רק לפני שבוע.
מעכשיו הם פתאום לא האוייב?
ולפיד יספח את יו"ש כמו שהם רצו?
והקומוניסטים יעמדו דום ויצדיעו כי ככה לפיד אמר?

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
"ימין מרכז" זה רק למראית עין. זה כבר מזמן הפך להיות שמאל.
שמעתי שעבאס בכלל הולך להתגייר. |שמאל|

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1608147977430.jpg
    FB_IMG_1608147977430.jpg
    KB 447.1 · צפיות: 1

Harrington

Well-known member
מנהל
ראשית כפי שהציע/הנחה מר לפיד בתמונה זו, אכן העם יבחר. יש לי הרגשה שהוא עומד להתאכזב מהבחירה.
לגביי דברייך:
1. לא חסרות נשים בפוליטיקה, אלא שהן לא עומדות כרגע בראשות מפלגות. זה כל כך רע? הרי היו תקופות בהן נשים עמדו בכיף בראשות מפלגות, כך שברור שזה לא עניין עקרוני. זאת זולת אצל המפלגות הדתיות, שם זה אכן עקרון, אך אלו כידוע מיעוט.
2. אכן חלוקה ילדותית אך לגיטימית במסגרת קמפיין בחירות.
3. בפוליטיקה השינויים חלים על-פי תקווה ויכולים להתרחש מיום ליום. ודאי כך במודעה של 'יש עתיד', בה אולי יש עתיד, אבל אין מהות.
4. כנ"ל.
5. שאר הערבים נמצאים בצד של לפיד, רק פחות נוח לו להציג את המציאות כפי שהיא.
6. איפה השמאל באמת :)?

אבח"י

Well-known member
איזו בדיחה עצובה - גדעון סער בגוש השמאל?
איה חיים האנשים האלה?
צריך לקרוא לזה כך:
גוש ימין - חרדי // גוש ימין -חילוני.

Harrington

Well-known member
מנהל
איזו בדיחה עצובה - גדעון סער בגוש השמאל?
אדם שמצהיר שלא יצטרף לקואליציית ימין (אם נתניהו יעמוד בראשה וזה הרי המצב המסתמן), בהחלט ניתן לשייכו מבחינת חישובי המנדטים לגוש השמאל. עמדותיו האידאולוגיות הכלליות לא משנות לשם כך.

אבח"י

Well-known member
אדם שמצהיר שלא יצטרף לקואליציית ימין (אם נתניהו יעמוד בראשה וזה הרי המצב המסתמן), בהחלט ניתן לשייכו מבחינת חישובי המנדטים לגוש השמאל. עמדותיו האידאולוגיות הכלליות לא משנות לשם כך.
לא!
יש דחייה של דמות ספציפית. אין לסער אף מניעה מלהתחבר עם ימין אחר, אל תתבלבל. כל הדמויות הן של ימין מרכז עד ימין ימני יותר מביבי.
אגב,
לא יודע אם שמת לב, אבל יש חוגים בשמאל שמתחילים לדאוג מֵהַיְמָנָה של המערכת השלטונית עקב "הרחקת" ביבי, שליד סער נחשב שמאל-מרכז.

למעלה