הפולשת

לימור1977

New member
הפולשת../images/Emo12.gif

מה עובר על וירחיניה? למה היא רוצה לעזוב? נראה לי שסתם היא אומרת שהיא רוצה לעזוב בגלל שהיא לא יכולה לשקר לבני משפחת חונקרה. היא רוצה לעזוב כי היא לא מסוגלת להישאר נשואה לרודריגו, וגם בגלל החתונה של קרלוס אלברטו עם אנבלה. סגרריו פתחה עליה פה... חחח אהבתי. איזה מזל שרקל לא הצליחה במזימה שלה(לקחת את המכתב ולהראות אותו לדנילו ואנבלה), אבל היא בכל זאת הצליחה לערער את הביטחון של דנילו. נראה לכם שמקסימיליאנה תיתן לרקל להיות עם דנילו? לא נראה לי, היא מנצלת אותה לאינטרסים שלה(ככה לפחות אני חושבת). וונסה הורסת אותי מצחוק, חתיכת תחמנית. נראה לי שקרלוס אלברטו מתקרב אליה רק בגלל שהיא מזכירה לו את וירחיניה. ג'וניור קיבל אותה בהפוכה חחח מגיע לו. החבר של ג'וני בא עם כוונות לא טובות, נרא לי שהוא מתכנן על הנכה(שכחתי את שמה). היה פרק נחמד.

the big girl

New member
נמאס לי מונסה!מה זה הצחוק הזה???

בהתחלה עוד זה היה נסבל עכשיו ממש לא. איזו דמות מפגרת,הבנו שהיא ווירחיניה תאומות ממש לא זהות!!! לא היו צריכים ללכת עד לכזאת קיצונות!!! או קיי אז הם שונות,הייתי קולטת את זה גם בלי שיהפכו את ונסה לקריקטורה.

Shani2005Total

New member
../images/Emo6.gifונסההההה../images/Emo99.gif

קודם כל, הקטע של מכתב שקרלוס אלברטו שלח לוירג' היה מהמם
איזו %#%#%# הראקל הזאת
חשבתי שכבר וירחיניה לא תספיק לקרוא אותו
שמתם
שהיא קראה אותו, היא היתה יחפה חחחחחח
כשוירחיניה דיבר עם רודריגו, לפני שהוא סיפר לא את האמת היא היתה צריכה לקטוע אותו, ולהגיד לו שהיא יודעת מה שהוא עשה לה
שישאר בהלם
מקסימיליאנה וראקל TAL PARA CUAL גררר רק ראקל ה^$^#^#^ לא יודעת שאחרי שהן "יפטרו" מוירחיניה, מקסימיליאנה תיפטר גם ממנה
(זה לא ספוילר, זו דעתי)
איזה קרוע ונסה, איך היא דיברה עם סנטיאגו
הרגה אותייייייי
ואיך פתאום היא שחכה לעשות את הקול המעוות, הוא מעיר לה שהוא שומע אותה כמו תמיד חחחחחחחחחחחחחהההה ואיזה תנועות היא עושה
למות מצחוק
איזה קטע יפה היה הסוף
שונה וקרלוס א' רקדוווווו
איך היא תפסה אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא פתאום נזכר בוירג'

נמאס לי מהפולשת../images/Emo46.gif

נמאס כבר שכל פרק יותר מעפן מהשני!! נמאס מכל הפתאטיות הזאת ומכל הסצנות הבזיאריות שיש שם (אפילו לטלנובלה)!!!! במיוחד נמאס מרמת המשחק הכ"כ נמוכה של רוב הקאס הזה (חוץ מבודדים ממש)!! נמאס מכל התחלפיות השחקנים, ובמיוחד נמאס מויולטה: "אני רוצה למות.............." גררררררררררררר תמותי כבר!!!!!!!!!!!!!!!11

Shani2005Total

New member
../images/Emo12.gif

OMG
אני מתה על ויולטה
ודווקא אני כל פרק אוהבת את הסידרה יותר
שני הפרקים האחרונים היו מהממים

נכון הפרקים מהממיםםםם

ואני גם אוהבת את ויולטה רקל משפיעה אליהההה אני התחלתי ממש לאהוב את ונסה היא יותא פלפלית ומוסייפה לפרקים.... אני חולה עליה שהיא כחה מתחיקה וזורמת.... אחותה וירחינה יותר מדי טובת לב וביישנית..... ונסה מדהימה

למעלה