הפוך במקינטה???

R7502

New member
הפוך במקינטה???

אנשים בוקר נפלא! מישהו ניסה פעם להוסיף חלב לקפה מהמקינטה? זה יוצא כמו קפה הפוך או משהו בסגנון? החצי השני שלי לא שותה קפה אבל נס קפה כן,ועלתה לי המחשבה להוסיף לזה חלב...

Gaus

New member
רמת התאימות תלוי בזן הקפה. בעקרון כן

מעבר לזה, אפשר בעזרת פלנג'ר להקציף את החלב החם (אפשרי לחמם במיקרו), ואז יוצא אחלה קפוצ'ינו.

dudi4321

Active member
אני שותה רק ככה. בדיוק כמו שתיארת.

אממה, יוצא קר. אני אוהב קר. אחרים שונאים קפה הפוך קר. אז צריך גם לחמם את הכוס וגם את החלב בצורה כלשהי. ולחצי השני - היא תאהב עם מעט מאד. כי כמות הקפה עצומה. תהיה בעיה אחרי זה. שמתרגלים לקפה אי אפשר לשתות ממה שתיארת שאיך אתם שותים כל הזמן, לא יודע איך קוראים לזה. מין משהו מוכן מראש שנמס במים....
וקונים את זה ארוז בצנצנת זכוכית שקופה או בקופסת פח. פחחחח.

Yehuda Badihi

New member
בהחלט אפשר

אתה מחמם את החלב, מקציף אותו באחד האמצעים הנפוצים (רצוי עם פלנג'ר או טוטוקרמה) ומוזג על המוקה (הקפה של המקינטה). יוצא אחלה קפוצ'ינו (הפוך אם תרצה).

גרי רשף

New member
שמעתי על כאלה שמוסיפים חלב למקינטה עצמה

לא למטה- יש גבול כמה נמוך אפשר לרדת, אבל למעלה- היכן שהקפה מצטבר. הרעיון הוא שהחלב שם מתחמם תוך כדי ההכנה. ניסיתי פעם ולא התלהבתי. בדרך כלל כשהקפה פורץ אני ישר מוזג מהבריקה לספל את הגל הראשון, ואת מה שמבעבע לאחר מכן (לאחר שהקפה מוצה) - אני שופך לכיור. לקפה אני מוסיף חלב ומחמם במיקרו (מבקש מבית המשפט של הפורום לחוס עלי..).

למעלה