הפגישה- סיכום...

Black Star

New member
שוין...

לא נראה לי שאני אוכל לבוא. אני אשתדל אבל אין הרבה סיכוי כי לא גמרתי המון המון מהעבודות שלי, ולא כדאי לי להסתבך עם בי``ס יותר... בכל מקרה, למקרה שכן- וגם אם לא, אני לא אנוכית- צריך למצוא סימן זיהוי.

imagine

New member
אמ....

אני לא באה, זה לא קשור לתאריך - ממילא לא התכוונתי להגיע. :)

N0

New member
הי!

N0 בא! ואנשים תבואו. אם N0 יבוא סתם ויחכה לכם ולא תגיעו הוא יכעס מאוד! N0

Levinzone

New member
אני חושבת שלא תהיה פגישה בסוף..

ככה זה נראה:)) וNO לא יודע לשלוח אימיילים!!!!!!!! -יעל-

flowr..

New member
OK...

לשם אני יודעת איך להגיע... בערך.. אני יודעת איזה אוטובוס מגיע לרחוב דיזינגוף... ואיפה לרדת אבל דיזינגוף זה רחוב מסובך, פעם אחת הסתובבתי בו שעה שלמה בניסיון למצוא את דיזינגוף סנטר... (לא מצאתי בסוף). אבל לא נורא, מאז למדתי איך להגיע לשם. אני רק אצטרך לחרוש על המקום בשביל להבין איפה נמצא המקדונלדס... ואז הכל יהיה בסדר. יום טוב. flowr..

luka

New member
איכסה פיכסה תל-אביב

ועוד דיזנגוף סנטר,אאיייכככ איפה שכל הצפונים האלה..., בלי הכללות כמובן! ואם אני אגיע... אמממ... לא לא ניראה לי, אין מצב. אני אעשה התיעצות קטנה עם יועצי הבחיר- גלעד גרציאני..., אבל לא ניראה לי שאני אבוא. ואיפה ההייתי כל-כך הרבה זמן? אילת, היה בסדר, לא יודעת למה כולם מתלהבים מהעיר הזאת... אבל נחמד. יום טוב לכם.

מעיף מבט ביומנה של גברת יערה

מממ ... את עסוקה כל השבוע ... את מפוצצת ! אין לך זמן בכלל ... כמעט כמו מיכל ... יום חמישי סנטר... יום שישי לג`נדרי ... יום שבת מממ ... פגישה עם היועץ גלעד גרציאני ... יום ראשון את מכינה שעורים ... שאני אדחה לך פגישות ? את באה ! בטח שאת באה ! נסע ביחד במונית לת``א (LOL) :) או שאני אסיע את כל הראשלצים :) או שאני פשוט לא בא ...

luka

New member
איכסה פיכסה לג`נדרי

:) ומוניות? גלעד? ה-אם, סליחה טמבלים, ה-אם. סתם. לא יודעת נראה, לא בטוח בכלל. ואתה בכלל לא יודע איך להגיע לדיזינגוף אם נהג כמוך אני מעדיפה נהגי מוניות. סתם (אני חייבת להפסיק להגיד את זה) יערה, יום טוב.

אני לא יודע להגיע לדיזינגוף הא ?

יש לי חדשות בשבילך ! אני יכול לשאול אנשים ................... אם תבואי .. וגם יעל תבוא ... ביחד עם הראשלצים :) נוכל להתגבר על המשימה הקשה ולמצוא את ``הסנטר``. או במילים אחרות ... את מה שמאחורי הבית של מיכל ...

Levinzone

New member
אנחנו באים באוטובוס!!

הייתי בסנטר מספיק פעמים בשביל לדעת איפה זה! אתם מטורפים!!!

orchid

New member
היי...אני

הייתי באה איתך, באמת :) אני פשוט לא באה......כך שחבל

למעלה