הפגישה- סיכום...

Levinzone

New member
הפגישה- סיכום...

טוב.... הפגישה של הפורום תהיה ביום ראשון הקרוב, בשעה 16:00 בדיזנגוף סנטר ליד מקדונלדס (בכיסאות שם). אם יש לכם טענות אז הממ חבל:) בבקשה תעבירו את ההודעה לכל חברי הפורום שאתם יכולים, כדי שכמה שיותר אנשים ידעו על זה (אנשים מהפורום כמובן). תודה -יעל- חחח מי שלא בא מרובע (הייתי חייבת להוסיף את זה)!!!! :)

N0

New member
טוב...

מישהו יודע איזה אוטובוסים מגיעים מהשלום או מרכבת צפון לסנטר... (N0 לא סובל אוטובוסים בתל אביב...) N0

*may*

New member
אני חושבת ש...

אוטובוסים 4 או 5 לוקחים לסנטר.. אבל אני לא בטוחה.. אולי הם לוקחים לתחנה המרכזית.. לא זוכרת כבר.. מלא זמן לא הייתי שם... תושבי ת``א - הגיבו !! אתם בטוח יודעים.. (לא?)

Levinzone

New member
5... אולי גם 4, אבל לא נראה לי.

אבל השאלה אם הם מגיעים גם לעזריאלי... והם מגיעים גם לתחנה החדשה:)

mmm

New member
קצת אופטימיות...

m יודע שהיום לא בטח לנסוע באוטובוסים, אבל בכל זאת, אסור לתת למחבלים להפחיד את עם ישראל, אחרי הכול זו המדינה שלכם ושל m, אז אם שרון יחליט לנקוט בצעדים(לא שזה יעזור), נוכל להיות יותר רגועים? צריך לקוות שהאוטובוס שנוסעים בו לא יהיה ממולכד, ולהסתכל סביב. וכאן נגמרה תוכנית ההסברה של הטלוויזיה החינוכית, אני מקווים של תתפוצצו. BY mE

N0

New member
הם גם עוברים בהשלום ?

כי N0 זוכר שכל התחנות ליד רכבת צפון מפוזרים בעשרות כיוונים והוא לא ממש יודע מה הכיוון לסנטר. גם ליד עזריאלי נראה לו שיש יותר אוטובוסים... בכלל נעל את באה ? תבואי תבואי תבואי מה זה השמועות האלה על זה שאולי לא תבואו בושו והיחלמו לכם מפיצי שמועות מהגהנום ! N0

טובף אני חושבת שזה הזמן לומר

שנעל ואני לא נוכל להגיע, כנראה, ביום ראשון בשעה 16:00.

יש לי רעיון ענק !

מה דעתכם על .. להבריז-מאיזה-יום-לימודים-ואז-נוכל-להפגש-בבוקר-שזה-גם-יותר-נוח-וגם-תפסידו-לימודים ....... לא ? או ש.. ממ .. להפגש ביום העצמאות ?

orchid

New member
כמה...

אופטימי מצידך : ) אי אפשר למצוא עכשיו יום להבריז ממנו, וגם אם כולנו נמצא יום, אני יכולה להבטיח לך שזה לא יהיה אותו יום. אוף...הפגישה הזו מסובכת מידי....אפילו בשבילנו : )

*may*

New member
לא חייבים

להבריז.. אפשר יום אחד בצהרי היום אחרי שבי``ס נגמר.. (רק לאותו היום לצערי..)

10 אחוז ?

הכיתה שלנו החליטה לנטוש את בי``ס ... למורים לא ממש אכפת מכל הקטע הזה .. הם אפילו עושים מזה צחוק ... בכניסה לבי``ס שלנו הם תלו שלט גדול: ``כיתת גרפיקה - דיי להבריז !``

למעלה