אולי-אין לדעת
T T N T girl New member 1/11/02 #23 מממ ... אני לא רואה ... אבל ... אני רואה לפעמים אצל חברות ואני יכולה להגיד שחואקין ממש אבל ממש חרמן חוצפן מה הוא חושב לעצמו ככה שהוא יכול לצאת עם שתי בנות בו זמנית מגעיל אחד ... צ´אווווווווווווווו
מממ ... אני לא רואה ... אבל ... אני רואה לפעמים אצל חברות ואני יכולה להגיד שחואקין ממש אבל ממש חרמן חוצפן מה הוא חושב לעצמו ככה שהוא יכול לצאת עם שתי בנות בו זמנית מגעיל אחד ... צ´אווווווווווווווו
O omer מכה שנית New member 1/11/02 #24 לתגובות שהיו בחופש הגדול../images/Emo70.gif אל תשכחו שהיו לכם יותר תגובות גםבגלל שבאמת זה ח-ו-פ-ש והרבה יותר אנשים היו כאן,והיה להם יותר זמן להכנס לכאן,וגם לא ממש הבנתם את כל הפרק כיהרי זה לא מתורגם,ובטוח עלו לכם מלא שאלות,ואז היו הרבה יותר תגובות
לתגובות שהיו בחופש הגדול../images/Emo70.gif אל תשכחו שהיו לכם יותר תגובות גםבגלל שבאמת זה ח-ו-פ-ש והרבה יותר אנשים היו כאן,והיה להם יותר זמן להכנס לכאן,וגם לא ממש הבנתם את כל הפרק כיהרי זה לא מתורגם,ובטוח עלו לכם מלא שאלות,ואז היו הרבה יותר תגובות
B Benja GiRl New member 1/11/02 #25 שמתם לב שלולו הייתה עם חוטיני על המכנסיים??? פחחחחחח וד"א.. מי זו פמפיטה???