הפגישה היומית!

charmedman

New member
הפגישה היומית!

היה היום פרק פ33ה! במיוחד הקטע עם אימא של מריצה ואני ממש שמח שפה תאמץ את נאצ´יטו כי אז מריצה תוכל לבקר אותו... אני נותן לפרק
נ.ב תמיד רציתי לפתוח תפגישה היומית

הפרק היומי

היה פרק די יפה היום... מגיע לפאבלו הזה
איזה מגעיל הוא הוא כמעט לא מתייחס לפקק (אני לא יודעת איך קוראים לו בסדרה) והוא רק מתייחס לחבר הכי טוב שלו... ומריצה כזאת מצחיקה
איך בסוף היא כזה עושה "נומי נומי" ואמא שלה משתגעת...חחח!!! ומיה-ממה בהלם מזה שאיזה בחור כלשהו בעולם לא רוצה לצאת איתה. אבל המעצבן הזה הוא ממש מניאק
יוצא עם מיה ומריצה ביחד
רוצים שכל מה שהוא רוצה זה *סקס* מגעיל... שיוריד כבר ת´כובע המכוער שלו
מי מעז לעבוד על מריצה שלי????? ???? מריצה המדליקה
איך היא תמיד מצחיקה אותי???? תגידו פאבלו הוא מניאק גם במציאות??

../images/Emo99.gifהפרק היומי../images/Emo99.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איייייייייזה פרק *מתוק*
איך מיה לא רצתה לשכב עם חואקים ההומו הזה
איזה מתוקה מריצה שהיא אמרה לאמא שלה שיש לה נכד...חחח...נקרעתי
חוץ מזה איזה מגניב היה שמנואל רקד עם לולו
ועוד עם השיר סוויט ביבי
ושמתם
של הקטע שהוא עשה מהריקוד של סוויט ביבי,הוא אמור לעשות את הקטע עם לואיסנה(מיה)
חחחחחחח..והיא הייתה ב-ה-ל-ם
קיצר הפרק היה חביב ביותר

../images/Emo141.gifאיזה פרק יפה!!!../images/Emo141.gif

יווו איך בא לי לזרוק כיסא על חואקין!!! איזה מנייאק...לא רק שהוא יוצא עם שתי בנות בו-זמנית ומנסה להשכיב את שתיהן, הוא גם לא מבין מה זה שאומרים לו לא!!!! מ--נ--י--י--א--ק!!!!!!!!!! חוץ מזה היה פרק נחמד ביותר...איזה מאמי פליייייי איזה חמדמד הוא היה שהוא התחיל לרקוד...
ובזכותו מיה לא תהיה עם חואקין!!!! חיחיחי איזה חמודה מריצה שהיא הכניסה את אמא שלה ללחץ וגם מה שהראו בפרק הבא...

../images/Emo39.gifהפרקקק../images/Emo142.gif../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

הפרקקקקק היה חמוד ביותר
אהבתי מאוד את הקטע עם המורה החדשה (לולו) זה הרג אותי
מצחוק! הבנים היו כאלה חמודים
ולולו הזאת יפה!!!
מריצה חח איזה מצחיקה
עם אמא שלה... חואקין (כוסון
) אבל מניאק פאאבבבבלוווו
אל תעזובבב כוסוןןןןן לוב יוווווווו
פרק ש-א-ו-ו-ה

אילונוש

New member
פרק נחמד../images/Emo66.gif

חואקין אתה פשוט מ-ע-צ-ב-ן
איזה מסכנה מיה הוא יזרוק אותה בפרק הבא
אני מקווה שהם לא יחזרו יותר נכון
מנו החמוד הציל את מיה מידיו...
מריצה כזאת פתחנית... וסוניה כמעת השתגעה היום בגללה, היא בטח בלחץ מזה שהיא צעירה מדיי מכדי להיות ספתא
איזה מרגש שפאבלו ותומאסיטו סוף סוף השלימו.. ומסכן פאבלו איך אבא שלו יורד עליו פרק חמוד ביותר

RIP CURL1

New member
פרק בסדר ../images/Emo113.gif

איזה מעצבן כתבתי כבר תגובה אבל זה לא נשלח טוב נרשום שוב איזה משוגעת מריצה הזאת שעובדת על אימא שלה שהיא בהריון חחחחח איזה כוסית הלולו הזאת אבל איזה שטויות פתטום היא יודעת את הריקוד שמנואל רקד טוב שיהיה

../images/Emo42.gif../images/Emo142.gifהפרק../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

אני ממש לא יפרט כי אני מתה מכאבים
{מי שקרא את ההודעה שלי מאתמול יבין} אז אני יכתוב רק כמה דברים.....
מריצה הרגה אותי עם ההריון שלה ויותר מזה....סוניה בכלל הרגה אותי
מנואל רוקד ממש יפה!!!!
מסכן פאבלו איזה אבא רשע!
איזה זייפניות הבנות שהן שרו בוניטה
טוב וזהו להיום שיר

sexy bomb

New member
הפרק......../images/Emo70.gif

הרק היה מאוד יפה
בתי שתומס ופאבלו השלימו מריצה הרגה אותי מיצחוק שהיא אמרה למא שלה שהיא כאילו בהריון איזה מנניאק החוואקין הזה (חתיך אבל מנייאק) איזה חמודה מיה שהיא דיברה עם פלי בקיצור פרק נחמד

נראה לכם שאפשר לראות את ה...

הריקוד של לולו ומנואל שהיה היום
הוא היה ממש חמווווווווד

איזה פרק יפה.... כמו כולם

אוי פבליטו המיסכן, בטח מריצה תעזור לו... הוא כזה מקסים!!! וסוף סוף הוא השלים עם טומס ראיתי שמישהי כתבה פה שזה מגעיל שהוא מתייחס יותר לטומס מלגידו אבל תיסלחי לי טומס יפייפה וגידו מכוער! פליפה כבר לא כל כך יפה, בסרט הוט היה יפה ובמורדים לא אולי בגלל השיער... ומה יש לכם מחוקין הוא יפה מאוד והוא יוצר עם מריצה ועם מיה בגלל שהוא ספורטיבי בכל דבר ולא איכפת לו ליפגוע הוא עושה הכל בישביל הכיף

RIP CURL1

New member
זה מה שמגיבים שהיו עושים

פרק יומי למה שהיה בארגנטינה היה יותר תגובות

כן אף אחד לא מגיב!!! רז כנס שנייה

בקשר לזה שיהיו אחראים כל פעם לפתיחת שירשור הפרק היומי אז מתי זה יהיה כבר מוכן?? אני בכל מקרה מתנדבת חוץ מימי רביעי וראשון שאז אני לא יכולה.

Nick Master

New member
בעיקרון, ../images/Emo186.gif

בינתיים כול הימים פתוחים להצעות, כול מי שרוצה באופן קבוע לקחת על אחריותו יום, שישלח לי מסר עם היום שבחר, וכשיהיו כול הימים אפרסם כאן.

ושכתי לכתוב שהפרקים בארגנטינה

היו אז הרבה יותא יפים,יותר מותחים,יותר מעניינים ,יותר הכל!! אולי בגלל זה היו יותר תגובות

Nick Master

New member
בכלל לא זה הבעייה

אוליי בגלל שאז זה הייה בחופש הגדול, ואז כולם היו מגיבים. בעיקרון, לא יודע, הכול תלוי במי שכן הייה מגיב, ויודע כול אחד שעליו מדבר אני.

למעלה