הפגישה היומית

charmedman

New member
חחחחחח.. אני חושב שמיה בורחת

כי הי חושבת ככה :"מה הקופים האלה רוצים ממני?!? איכס אני הולכת שידחפו את ה*****מצונזר****** שלהם אחד לשני!"

אהבתי את ההתחלה של הפרק!

זתומרת שפתאום רואים הכל חוזר אחורה ואז רואים את לונה מקריאה את זה לפלור... זה היה יפה... אבל באמת האמנתי למריצה לא חשבתי שהיא עושה את עצמה... קמילה ממש שחקנית מעולה!!! אמ איזה חיוך מדההההההההההההייייייייייים היה לפאבלו!!! וגם הפרק של היום היה די קצרצר!!! (ב2 דקות
) אניוואי... גידו נדחף! אוף! ופילאר הזאת, לא נמאס לה לסכסך!!!1 כל כך התפוצצתי מצחוק בקטע של ה"אוי אי לאב יו דדי" של מיה התחלתי להתפוצץ מצחוקקקקקקקק!!!!!!! ואמא שלי לא הבינה מה קורה לי!!!!!!
אניוואי, זה היה פרק קורע ביותר... אני כל הזמן צוחקת מהסנוביות של מיה "אה גרסיאס פיטר" חחח "פרי קלוזינג" או משהו כזה
ויקו הזאת, איך היא סובלת שמיה קוראת לה שמנה?!?!? (גורדה= שמנה. למי שלא ידע...) עמדתי למות מהחיוך ההורס שהיהל פאבלו היום!!!! אמ שכחתי מה רציתי להגיד... אוף רוצה שוב בוניטה! *נזכרת שהורדתי את הקליפ* *הולכת לראות*

ברקודית

New member
די כבר עם פבלו הזבל! פבלו הזבל!

יאללה אפשר לחשוב.. אתן יודעות טוב מאוד שהיא לא תועף מביצפר! והם יהיו ביחד.. זה מצחיק איך שהוא מאיים עליה לפחות יש מישהו אחד שמשתיק אותה שם.. היא כל הזמן מדברת! אז די להגיד שהוא זבל!!!! אה, איזה חמוד מרכוסוני בונבוני שלי!!! הוא כזה טוב לב:) לא יודעת מה יש לכם מתומאס לדעתי הוא חמוד.. ואני שמחה שגידו מתחיל לשים לב שהם מנצלים אותו... אה, נקרעתי מצחוק כשהם הלכו מכות (היה ברקע שיר של סיסטם אוב אה דאון) ומיה סתם עצבנה אותי, ככה היא אומרת לויקו "אוי זה קשה להיות אני.. איזה יופי שיש אנשים שמוכנים להשתפר אני כל כך נדיבה" יאללה שתקי כבר (סורי נילוש) טוב בה ביי אני במצב רוח תוקפני

*נדחפת* [?]

פאבלווווו חתייייךךךך
יוווו אלוהים יישמור! *לנשום* (?
) הוא כ"כככ מתווווק ויאאאאאפה ומושלם
זהו.. זה כל מה שרציתי לומר

Benja GiRl

New member
../images/Emo106.gifרק אני שמתי לב ש..../images/Emo106.gif

דודה של לונה זו............. מטילדה!!!!!!!!!! אאאאההההההההההה עוד מישהו שם לב לזה?? כי לא הוזכר כאן..

Charmed Gal

New member
איזה מטלידה????../images/Emo56.gif

העוזרת הרעה בקטנטנות בעונה שניה או ראשונה?

נ"ש פרק יפה ../images/Emo56.gif

פשוט המחשב נתקע והייתי צריך לעשות ריסט..... טוב אז היום היה פרק יפה והכי מצחיק זה שחשבתי שברקודה(שחכתי איך קוראים לו בסדרה) כשהוא הסתכל בכסף של מנואל חשבתי שיגנוב לו אבל לא
הוא טוב מידיי לגנוב ..... הוא רצה למכור לו ובדיוק במחיר שהיה לו בגלל זה הוא אמר" זהו זה? רק 12 פסו"
אהה טוב היה היום פרק יפה מכל הבחינות .... איזו **-**** היא פילאר היא מסיטה את פקק אופס
בטעות התכוונתי גידו* ,היא מסיטה את גידו נגדם למרות שהיא קצת צודקת הם באמת מנצלים אותו|U4|
איזה מסכן ניקו,,, חשבתי שהוא היה אמור להיות חבר של ניקו לא
טוב למרות שאני אמור לנהל את הפגישה במקום אחי נראה לי שאלה הם הדברים החשובים שהיו היום אם יש עוד משהו תשרשרו טוב.........

M a N u E l

New member
היה פרק יפה רק שפבלו עצבן אותי-כנסו

מיה-פשוט מושלמת מריצה-גם פליפה- פשוט מסכן- כולם נגדו פבלו-והחבר שלו מעצבנים פילאר-עוד תצטער על זה שהיא כתבה את העיתון ושבגללה מאשימים את מריצה גידו-מצידי שימשיכו לנצל אותו פלי-חמודה הייתי אומר הייתי נותן לפרק
דווקא היה פרק בסדר

איזה רק מקסייייייים!

מדהיייים אני חייבת לציין שמריצה עושה את כל הצחוקים בפרק... הבדיחה עם בן לאדן , הבדיחות על פליסיטאס , הפרצופים הכללל הילדה כזאת מתוקהההה איןןןןן אני חולה עליה.... תגידו מה נהיה לניקו ומנואל?! זה ניראה מוזר... בצ´יקי הם חברים הכי טובים שיש ופתאום הם רבים מכות???? שונאת את פבלו... לוידעת למה... שונאת אותו מהיום... ניראה לי שמשהו אצל מרקוס מוזר... למה הוא מכר בדיוק ב - 12 פזו??? מה הולך פה?
מי שלא רוצה לדעת עתיד שלא יקרא את סוף ההודעה... לדעתי הלוחיה שתמיד לא הבנו מה זה , זה ה "מסדר" הזה שכולם דיברו עליו במחנה נכון? או כשפאבלו אמר ה " אירגון" זה הלוחיה... לדעתי מרקוס קשור לזה איכשהו... אם מישהו יכול לתת ל יותר פרטים על זה שירשום לי... ~תודה~

הפרק של היום

מיה- אוי איך אני מתה עליה עם הבגדים של המעצבים איזה בגדים יפים והרג אותי הקטע עם איי לב יו דדי והיא מזה חמודה שהיא מביאה בגדים שלה בחינם כאילו היא סנובית אבל בפנים היא לא כזו רעה ובסוף היא גם לא תהיה כזו סנובית ואהבתי את הקטע של הבגדים של החורף פה של הקיץ שם של הסתיו פה ושל הקיץ שם כמה בגדים יש לה חחח ולמה אבא שלה הזה לא רוצה להביא לה תמונה של אימא שלה? לא יפה מצידו אני פשוט חולה עליה היא מושלמת!!! מריצה- חמודה אהבתי את הקטעים עם בן לאדן וזה גם לא יפה שהיא עושה את עצמה חולת אסטמה כי יש ילדים שבאמת חולים אסטמה וזה כאילו היא יורדת על זה אבל היא בסדר כזאת פאבלו-כוסון אבל בסדרה יש לו אופי מניאק לונה- מתוקה אבל היא בוכה משטויות והאמת שהייתי יותר קטנה הייתי כמוה זה חלף פלור-יו היא כזו ממי כאילו לראות את נדיה ככה והיא פשוט ממש מתוקה היא ממי כזאת לוחאן- היא בסדר אבל היא לא מבינה שיש דברים מפחידים ולא כל הזמן צריך ללכת מכות כי סתם מסתבכים מנואל- חמוד וחתיך אבל הוא באמת נצלןקצת כי בסוף פלי תעלב שהוא לא אוהב אותה באמת וזה מזה פוגע והיא קונה לו דברים יקרים לא הייתי רוצה חבר כזה כאילו חתיך כזה כן אבל עם אופי כזה לא ניקו-חמוד אבל הוא סתם רב וזה מעצבן פילאר-רעה אבל צודקת בקשר לגידו גידו-קוף סנוב אבל מסכן שמנצלים אותו מרכוס- כוסון אבל חנון

Mary Kate14

New member
תגובה על הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה היום פרק נחמד.. ראיתם מריצה אמרה גם שאקירה אם לא שמתם
, אני דווקא נורא אוהבת את מיה אני חולה על זה שהיא משלבת פתאום מילים באנגלית..... איזה מצחיק וחמוד זה.... מה הקטע היום עם ניקו (חביאר) מה הקטע שלו
מה הוא מאשים את מנואל
זה בכלל לא נכון.... ראיתם היום כזה שמיה עמדה לצאת מהחדר עם ויקו ויקו היא עשתה כזה פרצוף... כאילו מיה הדפוקה הזאתי... איכז מה זה הכובע הזה שסוניה ריי לבשה היום א-י-כ-ס מה זה היה אמור להביע..... ווטאבר... בקיצר הפרק היום היה חביב עד נחמד אני נותנת לו

Charmed Gal

New member
אין תגובות לתמונה../images/Emo35.gif../images/Emo56.gif

אני בשוק, בפורום מכושפות היה מתפתח כבר דיון עצום על זה! נראה לי באמת יש בין פליפה לבאנחמין משהו.... באנחמין גם ישן אצל פליפה בזמן הצילומים לא? מעניין מה הם עושים בלילה....

Benja GiRl

New member
תגובה לתמונה..

הממ.. זו בטח רק "התנגשות" או שלפלי היה מגרד.. והוא אמר לבנחה "בנחה תתנגש בי רגע.." ואז פלי עמד (תרתי משמע..) על קצות האצבעות כדי שאיבר מינו הקטון יגע ב... נו.. אתם יודעים...

Charmed Gal

New member
חחחחח../images/Emo6.gif אבל לא../images/Emo56.gif

למרות שהפירוש שלך שעשע מאד! "עמד(תרתי משמע) חחחחח... אבל זה בכוונה לואיסנה מושכת את באנחמין מצד אחד ואת פליפה מצד שני אז זזה מהאמצע ושניהם מתנגשים! ובהתחלה חשבתי ככה לרגע אבל בתמונה רואים שממש ממש! זהו מהיום פליפה ובאנחמין זוג! ועוד תגובות לתמונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

charmedman

New member
גל די אופל והראש החולני שלה ניפחה

תראש.... הקטע אמור להיות שהוא יעני רוקד עם מיה וגם מנואל ובלי לשים לב הם נפגשים ובגלל זה הוא דוחף אותו...............
))))))))))) והם לא עושים כלום בלילה תבין גל זה לא קול וליאו!?!?!?!

Benja GiRl

New member
בקקקקקקקקששששששההה

דיי לךהגיד שפאבליטו היה מרגיז/מעצבן.. בלה בלה בלה... סטופ!!!

Scoob¥ Doo

New member
הכיעה הזמן לתגובה שלי -לא?

אז היה פרק חביב ביותר מיה מתחילה להראות את הצד הרגשי שלה... שכחתי משהו חשוב אתמול הגיד -פליפה עם חולצה ורודה סוניה היתה היום מצחיקה מאווודד איזה כובע מדליק. מריצה -מה זה השילוב של הבגדים הזה? פליפה-היה היום חביב ביותר(אני לא מאימינה שאני אומרת את זה) ויקו והפרצופים. בסך הכל פרק נחמד... אני רואה שאנשים התחילו להשמתש ברעיון שלי לשים כוכביות טוב נחמד למה לא? אז אני נותנת לפרק היום
וחצי צאו ליהי

למעלה