הפגישה היומית

הפגישה היומית

אז בואו ונאה מה היה לנו היום: פאבלו-שונאת אותו בדם שלי!!!!!!!!!!מניאק מטומטם! מנואל-חתיך יותר מתמיד אבל אלים מיה-הייתה היום הכי בסדר מכולם מריצה-חמודה אבל לא כל כך לונה-רק התחילה הסידרה וכבר היא בוכה??? ניקו-חבל שלא מת ואחרון חביב!!!! מרכוסון!!! מש חמוד וטוב לב בפאשלות לא היה שום דבר מעניין לפרק הזה אני נותנת רק

עוד פעם בן לאדן../images/Emo6.gif

אין מה לעשות מריסה עושה את הסידרה חוץ מזה פרק יפה שונאת את פבלו(לבינתיים) וזהו

אם בן לאדן ראה את הפרק אני לא הייתי

מתחלפת אם קמילוש ברגע שהמוות ששמו בן לאדן ישים את הידים שלו עליה!!! חס וחלילה!

G@T

New member
תגובה על הפרק....../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif../images/Emo124.gif

וואה!!!
זה לא יפה ככה לרדת על אסמטים!!!
!! שהיא עשתה את עצמה {מריצה...
} בקושי נושמת בתחילת הפרק כמעט סגרתי את הוויליום לא יכולה לשמוע את זה!! זה מזכיר לי התקפים של עצמי
חוצפנית
סוניה ריי נחמדה ביותר.....מצחיקה כזאת
מיה תופסת את רוב הפרק
מילא...זה גם כבר מצחיק מרוב שהיא מגזימה עם הסנוביות שלה ... גלוריה הזאתי {המזכירה} עולה על העצבים ביותר!!!!!
מנואל וניקו...ניקו כזה משוגע מזה היה צריך להיות
ומרקוס נורא נחמד!!!
פאבלו..העניים שלו זהרו היום מתמיד~! תומאס הוא כזה שפוט שלו
... גידו נודניק עולה על העצבים! פילאר לא יותר טובה ממנו... מריצה מכורה לבן לאדן
מה פאבלו רוצה ממנה זה לא עבר כבר? בכל זאת מסכנה.... {
} לונה- WTF?!?!?! כמה צומת לב היא רוצה?! דודה של לונה- איזה נחמדה היאאא
איזה מהר עברה פתאום החופשת קיץ!!!
*מסיימת*

למה פרק משעמם היה פרק בסדר

היה פרק יפה כמו תמיד מסכנה מריצה שאשימו אותה בגנבה ונראה לי גידו יגלה את האמת כי הוא חושב שפאבלו ומתיאס עובדים עליו בגלל פילאר ואיזה מצחיק הקטע של ניקו ומנואל שהם רבו

בכל זאת אני חושבת שהיה פרק משעממם

אבל מיה התחיקה אותי"דדי אי לאב יו" והפיטר הסתום הזה שלא מבין כלום וסםניה לא הייתה מי יודע מה להושה יפה,בעעעע

לא יודע איך קוראים לי כי אני לא

רואה אבל נראה לי הוא משחק את המשרת של הזקן הזה שמת זה שהוריש כסף נראה לי לא בטוח

omer wild

New member
חחח..אני ישר אמרתי שבטח תגידו את זה

והיה פרק נחמד דווקא...ואני ראיתי באינטרנט את הקטע שמשתילים למריצה את הארנק של פאבלו

omer wild

New member
והקטע שלונה בכתה ומיה נחמה אותה אז

אני חושבת שהיהי את הקטע הזה להורדה או שאני פשוט זוכרת אותו כי כרנאה ראיתי אותו גם באינרנט !!

היום היה פרק די משעמם

פבלו הזבל הזה שונאת אותו (לבנתיים) מריסה מזה חמודה אני פשוט מתה עלייה!!!! וזהו ! אהה ולחולה על בנחמין מה יהיה בפרק 10?

Charmed Gal

New member
פרק יפה דווקא...../images/Emo56.gif

אני אהבתי את הפרק ואני שמח שסוף סוף הגיעה התקופה של הלימודים... אני מת על פבלו ומריצה חבל שהם יהיו זוג אני אוהב את הריב שלהם, הוא פסיכופט חסר לו איזה בורג, והיא עם היציאות הקורעות שלה! מיה היתה חמודה בפרק הזה ועכשיו אני מתחיל לאהוב אותה. ויקו מגעילה כרגיל. הקטע שמנואל וניקו הלכו מכות היה דבילי כל כך... ניקו בכלל דביל... דודה של לונה חמודה! לונה סתם מחפשת על מה לרטון! כולם נחמדים אליה גם מיה גם מריצה והיא בוכה כמו מפגרת.... ודרך אגב שמתי לב למשהו מזעזע בשיר בוניטה דה מאס, פליפה(מנואל) ובאנחמין(פבלו) מתנגשים מפשעה במפשעה!אבל ממש ממש נראה לי שה*** שלהם נוגעים אחד בשני! אוקיי זה פשוט דוחה! והם לא התנגדו? אולי יש ביניהם משהו?(מושפע מפורום מכושפות) הנה תראו הוצאתי תמונה

charmedman

New member
אאאררררררר גל פבלו ומנואל זה לא קול

וליאו! לין ואופל עשו לך שטיפת מוח! והיהי פרק יפה אבל לא אהבתי את מה שפבלו ה*********מצנזר******** עשה למריצה ומריצה ממי נשמה כפרה עליה ועכשיו אני שם לב ששמו לפילר את מרקוס הרי הוא חנון מה לה ולו? הרי היא אומנם לא מייה או מריצה אבל היא יכולה לקבל מישהו יותר טוב (מבחינת מראה) יותר טוב ממרקוס לא שאני שופט אנשים לפי המראה פשוט שלא נראה לי שהיא תרצה אותו! וגידו מופיע בקליפ בוניטה דה מאס שדרך אגב אני חולה על הקליפ הזה! אני שומע אותו יום ולילה וצהריים!

למעלה